65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Tekrar merhabalar!
Ögle: 1 dondurma.
Ara: ceviz ici 3-4 tane ve cay.
Aksam: tavuk, salata, cacik.

Kizlar yarin tarti gunu bakalim

Gunaydinlar! Huzurlu haftasonlari!
Yine 59 lu sayilari göremedim ama olsun.
Gecen hafta: 61.00
Bu hafta: 60.2
Cok sukur uzun bir zamandan sonra tekrar bukadar eksiye dusebildim. Ki<lar sizlerden de guzel haberler bekliyorum.

merhaba kızlar sabah YGS görevim vardı yazamadım.benim de kilom 60.6 çıktı.şimdiye kadar ben de bu kadar düşememiştim fakat yine de canım sıkkın. dün sabah 60. 7 idim bu sabah 60.6 Üstelik dün pirinç lapası diyeti yaptım hiç tuz ya da yogurt kullanmadım. forrumlarda okudugumda milet bir gecede lapayla 1.5 kilo vermiş ben 100 gram ödem attırıcı bir diyet.sanırım ben de hiç ödem yokmuş. sevinmeli miyim :)

Gunaydinlar! Huzurlu haftasonlari!
Yine 59 lu sayilari göremedim ama olsun.
Gecen hafta: 61.00
Bu hafta: 60.2
Cok sukur uzun bir zamandan sonra tekrar bukadar eksiye dusebildim. Ki<lar sizlerden de guzel haberler bekliyorum.

olsun canım bence cok iyi, haftaya 59 lu sayıları görürüz inşallah

Reactions: mhn
olsun canım bence cok iyi, haftaya 59 lu sayıları görürüz inşallah

Evet canim yaa, yinede memnunum verdigim kilodan. Uzulme canim, herkesin bunyesi farkli. Bu karbonhidrat diyetindede haftada 3-4 kilolardan bahsediliyor ama ben duzenli uydugum, hic fire vermedigim halde 800 gr verdim mesela. Zaten hep böyleyim ben, yavas veriyorum. Haftaya regl olcam, insallah fazla ödem olmazda, 59.9 bile görsem coook sevinecem yani.

mrb kızlar tebrikler sizlere.mhn bravo çok iyi bir sonuç bu hafta.ben 61.0 geldim 100 gr vermişim daha sıkı tutmam lazım bu işi.böyle olmayacak maşallah tabak tabak yiyorum ben akşamları.halbuki en az yemem gereken zaman akşam.(

Gunaydin kizlar!
Kahvalti 2 dilim kepek ekmek, uzerine domates dilimi, peynir, yaninda cay.

gunaydın mhn. bende 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 ceviz yedim. yatılı mısafırlerim geliyo 4 gün. öğleden sonra gelecekler akalım nasıl gececek koştur temizlik yap yemek yap veririm bi 3 kilo:)

gunaydın mhn. bende 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 ceviz yedim. yatılı mısafırlerim geliyo 4 gün. öğleden sonra gelecekler akalım nasıl gececek koştur temizlik yap yemek yap veririm bi 3 kilo:)
Gunaydin canim. Bencede misafirler varken verirsin. Kosusturma, ne pisirsem, temizlik falan derken hep hareketli oluyor insan. Yinede kendine dikkat canim benim cok yorma kendini.

Of kızlar ya bugün işin ucunu kaçırdım ben. Simit tost baklava kek...Her şeyden az az yedim ama yedim işte. Öğlen okulda çocuklar yerli malı günü gibi bir şey yapmışlar öğretmenler odasına da getirdiler aldım ben de herseyden azıcık.sabah da tost yemistim ama akşam hiç ekmek yemedim. bir kase çorba, bir tabak karnabahar yemeği ve yoğurt. Umarım yarın tartıda çok fazla çıkmam

Reactions: mhn
Iyi geceler kizlar.
Kahvaltidan sonra ara: yesil cay, nescafe.
Ögle: 1 dilim kepek ekmek, salata.
Ara: 1 fincan nescafe.
Aksam: kepek ekmegiyle yaptigim sandvic.

Herkese iyi sabahlar kizlar.
2 dilim kepek ekmek, peynir, domsates, salatalikla kahvaltimi ettim, kahvemi iciyorum.
Dun cok yorulmusum, birde reglim yakin belimde agrilar ve ödemde baslayinca zor kalktim sabah yataktan.
Yinede gunesli ve guzel bir gun.

Kizlar yaa, bugun ipin ucu bayaa kacti ya off ne guzel gidiyordu kacamaksiz. Canim o kadar tatli istiyorki anlatamam yaa.
Ögle: 2 dilim pizza
Ara: 1 kase sutlac.
Aksam: tavuk, 3 kasik domates salatasi.
biraz öncede 2 parca bitter yedim. Simdide pismanim, ama artik faydasi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…