65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Oluyor öyle arada canım ben de dün epey kaçırmıştim. Yarın sen de az yersin dengelersin

Son düzenleme:
Reactions: mhn
Kızlar selammmm:) bugün sabah bir yumurta öğlen tavuk sote, bir kase cacık,bir dilim ekmek Akşam bir tabak pırasa bir kase çorba.yemek sonrasi bir de meyve yedim

Gunaydin kizlar!
Kahvalti: 1 cay bardagindan az ceviz ici, cay.
Ara: 1 kucuk fincan nescafe iciyorum suanda da.

Selam kizlar! Bugun kimse ugramamis sanirim buralara
Kahvalti: 1 cay bardagindan az ceviz ici, cay.
Ara: 1 kucuk fincan nescafe.
Ögle: 2 köfte, 2 yemek kasigi yogurt.
Ara: meyveli yogurt.
Aksam: kucuk bir porsiyon karniyarik, 3 kasik bulgur pilavi, 1 kase cacik.
Ara-. meyveli yogurt.

Selam kizlar sabah bir yumurta.Ara yarım simit. Öğlen bir tabak türlü, bir kase cacık, bir dilim ekmek. Akşam bir kase çorba, bir tabak tavuklu patates yemeği,dört kaşık kadar pilav. Şimdi de biberiye çayı. Düne göre çok yedim hadi hayırlısı :)

Gunaydin herkese!
Kahvalti: 1 kucuk kase meyveli suzme yogurt, 1 pogaca, cay.

Bugun artilarda ciktim tartida, heryerim sis.

Günaydın canım. ödem yaptı vücudun hasta olacaksın ondandir canını sıkma Ben de hala ayni kilodayim.sanki hiç daha aşağı inmeyecek gibi.verilecek kilo az olunca çok zor gidiyor vücut direnç oluşturuyor resmen

Ben de kilo vermek istiyorum ama sporla aramın pek iyi olduğu söylenemez açıkcasıı. Ben de aranıza katılıp birbirimizi teşvik edelim istiyorumm çünkü tek başına diyet yaparken kaçamak bol oluyor :) boyum kısa genele göre pek şanslı sayılmam ama elimden geleni yapmak istiyorum :))

Hosgeldin canim aramiza. Birlikte daha iyi diyet yapiliyor. Haklisin yalnizken kacamak yapmak daha kolay, böyle sanki sorumlu hissediyor insan diger arkadaslara karsi.
Hergun bildirimlerini bekliyoruz.

Evet canim ya, bayaa bi ödem var vucudumda. Haklisin gidecek kilo azaldikca gram gram gidiyor resmen. Ama sabredicez artik bukadar verdik, yazda geliyor.

Hosgeldin canim aramiza. Birlikte daha iyi diyet yapiliyor. Haklisin yalnizken kacamak yapmak daha kolay, böyle sanki sorumlu hissediyor insan diger arkadaslara karsi.
Hergun bildirimlerini bekliyoruz.
Her gün elimden geldiğince yapacağım bakalım bir üç kilo versem yeterli de bu aralar çok iştahlıyım kilo almam dursun ve kilo vereyim istiyorum yoksa bu kilo alma işinin sonu yokk :/
Bugün,
Sabah: nescafe sütlü köpüklü
Öğlen: yumurta beyazı, bir dilim peynir, iki dilim çavdar ekmeği, domates ve şekersiz çay :))

herkese uzuuun bi aradan sonra merhaba kızlar
diyeti falan boşverip dikkat etmediğim için yediklerimide yazmak istemedim acıkcası.
bunu kendi başıma başaramayacağımı düşünüp dün diyetisyene gittim.
tok karna 64,4 geldim. ve listem şu şekilde,

Kalkınca: 2 bardak su

Kahvaltı: 8: 00 gibi

2 dillim ekmek
2 kk peynir yada 1 kk peynit 1 yumurta
4-5 adet zeytin ya da 2 ceviz
Açık şekersiz çay
Bol yeşillik

Ara öğün: 10: 00 gibi
1 galeta + 200 ml süt

Öğlen : 12: 30
100 ml yoğurt
90 gr kırmızı et yada 120 gr beyaz et
1 dilim ekmek
1 keçpe çorba
Bol salata

Ara öğün : 15: 30
1 meyve + 1 galeta

Akşam : 19: 00
100 ml yoğurt
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
6-8 yk etsiz sebze yemeği
Bol salata

Ara öğün: 21: 30
1 meyve + 100 ml kefir/süt/yoğurt

umarım uyarım bu sefer.

Herkese merhaba kizlar!
Dun aksam yogundum yazamadim.
Bu sabah kahvalti: 1 dilim ekmek, uzerine krem peynir, cay. 3 ceviz ici.
Ara: 1 kase meyveli yogurt.

Günaydın kızlar bugün sabah kahvaltım 2 dilim ekmek peynir yumurta bitki çayı ve domates.bugün okul yok o yüzden geç kalktım kahvaltıyı da geç yaptım.kahvaltı artı öğle yemeği gibi

Merhaba kizlarr bugun sabah dokuzda findikli kahve(60kcal) ictim 12de yulaf ezmeli yogurt yedim (175kcal) ve bir tane de twister dondurma (75 kcal). Şimdilik iyi gidiyor bakalimm :)))

A alarafalara , tekrar hosgeldin canim.
teşekkür ederim cnm.
bugünkü kahvaltım:
2 dlm tb ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
1 küçük domates
açık çay şekersiz
ara yapmadım.
öğlen:
1 dlm tb ekmek
3 ızgara köfte
1 kepçe ezogelin çorba
salata
ayran
tıka basa doymuş hissediyorum. umarım kilo almam

Bugün toplam:
2 kase yulaflı yoğurt (350 kcal)
1 cornetto frambuazlı (210 kcal)
1 algida twister (75 kcal)
2 bardak üçü bir arada (141 kcal)
20 gr şekerli leblebi (80 kcal)

yatmadan önce acıkırsam yine yoğurt yemeyi düşünüyorum umarım daha fazla yememm

Ben bugun çok şekerli şey yedim yahu. Öğlen Nescafe ve bir Milka Gofret. Ogleden sonra Türk Kahvesi ve yanında çikolata. Akşam dört kaşık bulgur pilavı ve bamya yemeği yanında yoğurt. Yeşilçay bitmiş evde heralde biberiye çayı icerim

Gunaydin kizlar! Benim bu hafta tam iyi gecmedi, arada kacamaklar oldu. Cok yemedim ama yinede kacamak iste. Birde regl oldum dun. Insallah yarin kilo almis olmam bakalim.
59 lu rakamlar ruyama giriyor artik

Kahvalti: 1 dilim kepek ekmek, uzerine krem peynir, domates, salatalik, yaninda cay. 2 tanede ceviz ici.
Ara olarakta yesil cay icerim birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…