- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
Hosgeldin canim aramiza. Birlikte daha iyi diyet yapiliyor. Haklisin yalnizken kacamak yapmak daha kolay, böyle sanki sorumlu hissediyor insan diger arkadaslara karsi.Ben de kilo vermek istiyorum ama sporla aramın pek iyi olduğu söylenemez açıkcasıı. Ben de aranıza katılıp birbirimizi teşvik edelim istiyorumm çünkü tek başına diyet yaparken kaçamak bol oluyor :) boyum kısa genele göre pek şanslı sayılmam ama elimden geleni yapmak istiyorum :))
Günaydın canım. ödem yaptı vücudun hasta olacaksın ondandir canını sıkma Ben de hala ayni kilodayim.sanki hiç daha aşağı inmeyecek gibi.verilecek kilo az olunca çok zor gidiyor vücut direnç oluşturuyor resmen
Her gün elimden geldiğince yapacağım bakalım bir üç kilo versem yeterli de bu aralar çok iştahlıyım kilo almam dursun ve kilo vereyim istiyorum yoksa bu kilo alma işinin sonu yokk :/Hosgeldin canim aramiza. Birlikte daha iyi diyet yapiliyor. Haklisin yalnizken kacamak yapmak daha kolay, böyle sanki sorumlu hissediyor insan diger arkadaslara karsi.
Hergun bildirimlerini bekliyoruz.
teşekkür ederim cnm.A alarafalara , tekrar hosgeldin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?