Tebrikler canımGünaydın kızlar! Bugün tartıldım ve beş gün de tam 700 gr vermişimmİnşallah böyle devam ederr
Bugün güne sadece bir bardak fındıklı kahveyle başladımm :))
Teşekkürlerrr :))Tebrik
Tebrikler canım
Şu anda kaç kilosun ?Gunaydin kizlar! Benim bu hafta tam iyi gecmedi, arada kacamaklar oldu. Cok yemedim ama yinede kacamak iste. Birde regl oldum dun. Insallah yarin kilo almis olmam bakalim.
59 lu rakamlar ruyama giriyor artik
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmek, uzerine krem peynir, domates, salatalik, yaninda cay. 2 tanede ceviz ici.
Ara olarakta yesil cay icerim birazdan.
Profiterol yiyipte kilo vermiyorum canim benim, sabahki yazimda kacamaklarim oldu diye yazmistim.profiterol yiyip nasıl veriyorsun
Merhaba. Gecen pazar gunu 60.2 dim, yarin haftalik tarti gunumuz canim. Ben biraz kaplumbaga misali yavas ilerliyorum canimŞu anda kaç kilosun ?
off şimdi tari,he bakınca utandım. ben bugün pazar zannettım:)tartımın pili bitmiş tartılamadım
off şimdi tari,he bakınca utandım. ben bugün pazar zannettım:)
misafirler dün gitti çok şükür güzel geçti. bugün temizlik yapınca mahvaldum. ilaç kokusu içimi bulandirıyo. öyle kusuyorum. öğleden sonra kızla birlikte yatıp uyudum. kalktım ki eşim makarna yapmış. iki ay sonra ilk defa yedim:) ohh sefam olsun. ama gene bulantı başladı. şimdilik kilo almadım. bakalım nasıl geçecekOlur böyle seyler mandebulacim. Hamilelik nasil gidiyor, misafirlerle cok zor olmamistir umarim.
misafirler dün gitti çok şükür güzel geçti. bugün temizlik yapınca mahvaldum. ilaç kokusu içimi bulandirıyo. öyle kusuyorum. öğleden sonra kızla birlikte yatıp uyudum. kalktım ki eşim makarna yapmış. iki ay sonra ilk defa yedim:) ohh sefam olsun. ama gene bulantı başladı. şimdilik kilo almadım. bakalım nasıl geçecek
Bence iyi gidiyosun =)Merhaba. Gecen pazar gunu 60.2 dim, yarin haftalik tarti gunumuz canim. Ben biraz kaplumbaga misali yavas ilerliyorum canim
Tesekkur ederimBence iyi gidiyosun =)
Hhah inşallah ama azimlisin canım ya başarırsınBende daha tık yok ben çok yavaş kilo veriyomuşum onu anladım zor alıp zor veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?