65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Dunku menum
Kahvalti: 1 dilim ekmek, uzerine krem peynir, cay. 3 ceviz ici.
Ara: 1 kase meyveli yogurt.
Ögle: 1 kase meyveli yogurt.
Ara: 2 tane profiterol, cay.
Aksam: 1 dilim pizza.
Ara: 1 avuc kadar cekirdek, 1 profiterol.

Günaydın kızlar! Bugün tartıldım ve beş gün de tam 700 gr vermişimm İnşallah böyle devam ederr
Bugün güne sadece bir bardak fındıklı kahveyle başladımm :))

Reactions: mhn
Şu anda kaç kilosun ?

Olur böyle seyler mandebulacim. Hamilelik nasil gidiyor, misafirlerle cok zor olmamistir umarim.
misafirler dün gitti çok şükür güzel geçti. bugün temizlik yapınca mahvaldum. ilaç kokusu içimi bulandirıyo. öyle kusuyorum. öğleden sonra kızla birlikte yatıp uyudum. kalktım ki eşim makarna yapmış. iki ay sonra ilk defa yedim:) ohh sefam olsun. ama gene bulantı başladı. şimdilik kilo almadım. bakalım nasıl geçecek

Olsun canim sefan, bazende tadini cikarmak lazim. Okadar dayandin diyette. Saglikli beslendigin abartmadigin surece fazladan kilo almazsin canim ya. Saglikli olunda öncelikle en önemlisi o.

Bu gunun menusu:
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmek, uzerine krem peynir, domates, salatalik, yaninda cay. 2 tanede ceviz ici.
Ara: 1 fincan nescafe, 1 fincan yesil cay.
Ögle: 3 köfte, 2 yemek kasigi yogurt, 1 dilim kepek ekmek.
Ara: 1 cay bardagi kadar cekirdek, cay.
Aksam: sebzeli tavuk yemegi, sadece maruldan yapilmis salata.
Ara: cay
Suanda da midem kaziniyor ama bu saatten sonra bisey yemek istemiyorum.

Kilom: 60.1 sadece 100 gr vermisim. Acaba birgun 59 sayisini görcemmi tartida

Hhah inşallah ama azimlisin canım ya başarırsın Bende daha tık yok ben çok yavaş kilo veriyomuşum onu anladım zor alıp zor veriyorum

Günaydınnn! Bugün de 300 gr vermiş olarak uyandımmm ! Darısı son 1 kiloyaa inşallah

Hhah inşallah ama azimlisin canım ya başarırsın Bende daha tık yok ben çok yavaş kilo veriyomuşum onu anladım zor alıp zor veriyorum

Bende cok yavas veriyorum canim ya. Ama hizli aliyorum. Bu hafta hem kacamaklar yaptim hemde regl dönemindeyim. Yavas yavas artik ne diyelim
Sen nekadar zamandir diyettesin canim, ve kac kilosun su anda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…