Tebrikler canim, masallah. Senin vermen gereken kilo azmis. Benim daha 5.1 kilo vermem lazim.Günaydınnn! Bugün de 300 gr vermiş olarak uyandımmm ! Darısı son 1 kiloyaa inşallah
ben 75 kilodan 45 e düştüm zamanla boyum kısa olduğu için ideal kilom 46. Boyum da 1.55. Uzun süre 45 tim ama son iki ayda 3.5 kilo alıp 48.5 oldumm onu vermeye uğraşıyorumm son 1.5 kilo kaldıı inşallah hepberaber veririz kilolarıı :)))Tebrikler canim, masallah. Senin vermen gereken kilo azmis. Benim daha 5.1 kilo vermem lazim.
ben 75 kilodan 45 e düştüm zamanla boyum kısa olduğu için ideal kilom 46. Boyum da 1.55. Uzun süre 45 tim ama son iki ayda 3.5 kilo alıp 48.5 oldumm onu vermeye uğraşıyorumm son 1.5 kilo kaldıı inşallah hepberaber veririz kilolarıı :)))
Kilom: 60.1 sadece 100 gr vermisim. Acaba birgun 59 sayisini görcemmi tartida
75 ten 45 e miii
Ben 66-67 den 60 a zor dustum kac ay oldu
Cok guzel vermissin, maaasalllaaaaahhh sana ya
Canim benim bendende sadece 100 gr gitmis, ama bunada sukur alirim diye dusunmustum. Bu hafta bende tutamadim gene agzimi ama bugun tekrar karbonhidrat diyetine basladim.of ben 60.8 çıktım canım yadün biraz kaçamak yaptım hemen tartıya yansıdı seni tebrik ediyorummmmm
Amin canim amin. Insallah herkes verirde citir citir oluruz.Darısı sana ve tüm kilo vermek isteyenlereee
Bende cok yavas veriyorum canim ya. Ama hizli aliyorum.Bu hafta hem kacamaklar yaptim hemde regl dönemindeyim. Yavas yavas artik ne diyelim
Sen nekadar zamandir diyettesin canim, ve kac kilosun su anda?
Bende cok yavas veriyorum canim ya. Ama hizli aliyorum.Bu hafta hem kacamaklar yaptim hemde regl dönemindeyim. Yavas yavas artik ne diyelim
Sen nekadar zamandir diyettesin canim, ve kac kilosun su anda?
Benim durumum şöyle, ben liseden beri 54 kiloydum hep sabit ama yuvarlak hatlarım var böyle hafif basenler ince bel falan. 55 kiloa görünce tartıda noluyoruz dedim hazır yaz da yaklaşmışken 1 2 haftadır egzersizlere başladım evde zumba yürüyüş.. Yeşil çaya başladım 1 ay önce anlıcağın çok bi fazlam yok ama insan taktı mı takıyor
Bence hallederiz bu azimle =)Canim seninde fazlan yokmus, egzersizlerle yaza kadar halledebilirsin bence hem vucudunda sikilasir. Darisi benim basima 55 leri görmek
merhaba canım tabiki..Bayanlar günaydın bende aranıza katılabirmiyim.
Boyum 1,58 67,400 kilom kalori hesabı yapıyorum 2 haftadır. başladığımda 69 kiloydum 59 olmak istiyorum
mrb dün kilo bildirimi yapamadım 60.6 yım 400 gr vermişim.ama pazar baya abarttım pastalar falan bugün ne haldeyim bilmiyorum bu hafta 3 gün platese gidicem 5 li rakamları görmek istiyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?