65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Tebrikler canim, masallah. Senin vermen gereken kilo azmis. Benim daha 5.1 kilo vermem lazim.
ben 75 kilodan 45 e düştüm zamanla boyum kısa olduğu için ideal kilom 46. Boyum da 1.55. Uzun süre 45 tim ama son iki ayda 3.5 kilo alıp 48.5 oldumm onu vermeye uğraşıyorumm son 1.5 kilo kaldıı inşallah hepberaber veririz kilolarıı :)))

75 ten 45 e miii
Ben 66-67 den 60 a zor dustum kac ay oldu
Cok guzel vermissin, maaasalllaaaaahhh sana ya

Kilom: 60.1 sadece 100 gr vermisim. Acaba birgun 59 sayisini görcemmi tartida

of ben 60.8 çıktım canım ya dün biraz kaçamak yaptım hemen tartıya yansıdı seni tebrik ediyorummmmm

Reactions: mhn
of ben 60.8 çıktım canım ya dün biraz kaçamak yaptım hemen tartıya yansıdı seni tebrik ediyorummmmm
Canim benim bendende sadece 100 gr gitmis, ama bunada sukur alirim diye dusunmustum. Bu hafta bende tutamadim gene agzimi ama bugun tekrar karbonhidrat diyetine basladim.

Bende cok yavas veriyorum canim ya. Ama hizli aliyorum. Bu hafta hem kacamaklar yaptim hemde regl dönemindeyim. Yavas yavas artik ne diyelim
Sen nekadar zamandir diyettesin canim, ve kac kilosun su anda?

Benim durumum şöyle, ben liseden beri 54 kiloydum hep sabit ama yuvarlak hatlarım var böyle hafif basenler ince bel falan. 55 kiloa görünce tartıda noluyoruz dedim hazır yaz da yaklaşmışken 1 2 haftadır egzersizlere başladım evde zumba yürüyüş.. Yeşil çaya başladım 1 ay önce anlıcağın çok bi fazlam yok ama insan taktı mı takıyor

Bende cok yavas veriyorum canim ya. Ama hizli aliyorum. Bu hafta hem kacamaklar yaptim hemde regl dönemindeyim. Yavas yavas artik ne diyelim
Sen nekadar zamandir diyettesin canim, ve kac kilosun su anda?

Benim durumum şöyle, ben liseden beri 54 kiloydum hep sabit ama yuvarlak hatlarım var böyle hafif basenler ince bel falan. 55 kiloa görünce tartıda noluyoruz dedim hazır yaz da yaklaşmışken 1 2 haftadır egzersizlere başladım evde zumba yürüyüş.. Yeşil çaya başladım 1 ay önce anlıcağın çok bi fazlam yok ama insan taktı mı takıyor

Canim seninde fazlan yokmus, egzersizlerle yaza kadar halledebilirsin bence hem vucudunda sikilasir. Darisi benim basima 55 leri görmek

Bu gunun menusu:
Kahvalti: 2 dilim kizarmis kepek ekmegi, uzerine kasar peynir, domates dilimi ve marul, cay.
Ara: 1 fincan nescafe, 1 fincan yesil cay, 2 ceviz ici.
Ögle: az sucuklu yumurta, cay.
Ara: cay, 1 kulah dondurma.
Aksam: patatesli et yemegi yapmistim, ben tabagima sadece suyundan ve etinden kattim, 2 y. kasigi yogurt
Ara: yine cay. Ne cok cay iciyorum yaa

Ben bugün diyet yapmadım kendime izin verdim ama kilo alacak kadar fazla da kalori almadım çok şükür
Sabah: kahve (80 kcal)
Ara: twister (80 kcal)
Öğle : kek ve koca bir bardak süt (520 kcal )
Ara: cornetto in love 220 (kcal)
Akşam: Çorba, yulaflı yoğurt ve bir dilim ekmek (500 kcal)
Toplam 1400 kalori aldım günlük ihtiyacım 1530 kcal. Yatmadan önce de biraz yoğurt yerimm

Gunaydin kizlar!
Kahvalti: 2 kizarmis kepek ekmek, uzerine kasar, yesillik, domates dilimi ve yaninda cay, 2 parca ceviz.

merhaba kızlarr
dün nette problem vardı yazamadım. 63,9 geldim tartıda.
bugün sabah uyanınca 1 bardak su
kahvaltı:
2 dilim ç.ekmeği
1 dilim süzme peynir
2 zeytin
1 küçük domates
ara : 1 lıght organik süt ve 3 tane limonlu form bisküvi
öğle ve akşam belli değil henüz :)
bu arada tekrar leslie ye başlamam lazım umarım akşam bu söylediğimi unutmam

mrb dün kilo bildirimi yapamadım 60.6 yım 400 gr vermişim.ama pazar baya abarttım pastalar falan bugün ne haldeyim bilmiyorum bu hafta 3 gün platese gidicem 5 li rakamları görmek istiyorum artık..

Selam kızlar sabah bir yumurta.Oğlen
Corba ve bir dilim ekmek

mrb dün kilo bildirimi yapamadım 60.6 yım 400 gr vermişim.ama pazar baya abarttım pastalar falan bugün ne haldeyim bilmiyorum bu hafta 3 gün platese gidicem 5 li rakamları görmek istiyorum artık..

Ben de istiyorum ya şöyle bir 59 rakamını görsem ya ben gerçekten kilo vermiştim diyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…