65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Selamlar kizlar!
Kahvalti: 1 dilim ekmek, peynir, ceviz, cay.
Ara: 1 dilim ekmek, peynir.
Ögle: tavuk, 2 kasik sebze, 2 kasik pilav, 120 gr meyveli yogurt.
Ara: cay.
Aksam: biftek, salata, 1 kucuk haslanmis patates.

Of kizlar yaa, son zamanlarda cok fazla karbonhidrat aliyorum yaa, canim surekli biseyler yemek istiyor.

Günaydın kizlar sabah kahvaltım bir yumurta:)

Reactions: mhn
günaydınnn
kahvaltım
1 dlm tahıllı ekmek
1 küçük domates
1 kk peynir
4 zeytin
dereotu, maydanoz
5-6 çilek
çay ve 1 kutu lıght süt :)
epey doydum aslında fazla bile geliyo gibi bana ama doktor mutlaka hepsini yemelisin diyor.
meyve ve yeşillik olmadan olmaz diyor.
sütte oyle. sizde bu şekilde deneyin isterseniz kızlar.

Merhaba kizlar!
Kahvalti: 1 dilim ekmek, uzerine krem peynir, 1 haslanmis yumurta, cay, 3 tane ceviz.
Ögle: 2 dilim ekmek, peynir, meyveli yogurt.
Aksam: etli taze fasulye, yogurt.

kızlar selam ben bi süredir bıraktım kiloma dikkat etmeyi bebek için kilo vermek istiyodum zaten zayıf anne olmak için yoksa çok fazlalığım yoktu.geçen 2 ayda bebek istedik olmadı henüz ben hemen olur sanmıştım şimdi bu başlığı tabiki bebek topiğine çevirmeye gelmedm bildiğim kadarıyla niyeben... de bebek istiyodu ona çok da erteleme demek için ve takip edebildiğim kadarıyla günlük yediklerimi paylaşmaya geldm yeniden

slm artık yazamıyorum çok fazla kiloda veremiyorum zaten 60 larda kaldım yarın bildirim günü.

Merhaba kizlar!
E Ela82 , sinirliportakal tekrar hosgeldiniz.
Kizlar hepinizden özur dilerim, bu aralar bende tam yazamiyorum. Is saatlerim ve yorgunluktan eve gelince firsat bulamiyorum. Ancak haftasonu biraz rahatim.

Artik bugunun menusunu yazayim:
Kahvalti: 1 tost, cay, 2 ceviz.
Ögle: 1 dilim kek, cay.
Aksam: et mangal, 3 kasik ezme salata.

Bu arada dun regl oldum, göbus biraz sis.

Merhaba kizlar!
60.3 ciktim.

Kahvalti: 2 dilim kepek ekmek, krem peynir, ceviz, cay.
Ögle: 1 dilim ekmek, salata.
Aksam: köfte, 3 kasik kadar patates puresi, mor lahana salatasi.

dün korkumdan tartılmadım regl şişliği vardı çünkü.mhn sen geçen haftaya göre nekadar vermişsin.

dün korkumdan tartılmadım regl şişliği vardı çünkü.mhn sen geçen haftaya göre nekadar vermişsin.

-200 gr vermisim sadece canim gecen pazardan bu yana. Bende cuma gunu regl oldum, bilmiyorum etkisi oldumu ama hala yerimde sayiyorum yaa.
50 li sayilari görmeye tam yaklasiyorum geri cikiyorum. Yoruldum artik. Aksama kadar is yerinde hep hareketliyimde aslinda, yedigimide yakiyorum. Ama bende sanirim aksam fazla kalori aliyorum. Acikinca gözum bisey görmuyor.
Eskisi gibi duzgun bir diyette yapmiyorum, bakalim.

Herkese merhaba!
Kahvalti: 1 dilim ekmek, peynir, salatalik, ceviz, cay.
Ara: 1 buyuk fincan nescafe.
Ögle: lor peynirli salata, cay.
Ara: 1 dilim ekmek, peynir, cay.
Aksam: 1 kucuk ve cok ince actigim lavasla yapilmis tavuk, salata durum.

Canim hoş geldin tekrar. Ya ben artık doğru düzgün diyet yapamıyorum ve dün 62 yi gördüm bütün emekler boşa gitti diyebilirim bugün tekrar başladım bakalım. bebek olayina gelince evet ben ondan sebep kilo vereyim diyordum çünkü troid hastasıyım ve metabolizma yavaş calistigi için kabızlık problemi de çekiyorum çok az kilo verebiliyorum bu da yetmezmiş gibi eşim bebek icin bir sene daha beklesek mi falan diyor çocuk işine uzak duruyor nedense. Gezelim eğlenelim daha istiyor.3 ay olacak folik asit içiyorum. Geçen gün bebek meselesinden tartıştık bilemiyorum ne yapayım. 1.5 yillik evliyiz.cok olmadi evleneli ama yas da geciyor. Bsk sen de diyorsun hemen de olmuyor cocuk.stresliyken de sürekli yiyorum diyet yalan oluyor

Hoşbuldum canım ben de öyle kilo veremedim eşim de çok ısrarcıydı çocuk için 2 ay denedik henüz olmadı bakalım şimdi 3. Aydayız yine dikkat ediyorum yediklerime her ne kadar yazamasam da buraya canım bebek iki Tarafın istemesiyle güzel bence eşine anlat hemen olmadığını herkeste belki yavaş yavaş ılımlı yaklaşır.inşallah hemencecik olur istediğinizde :)

Be de de aynı durum var canım yaz geliyor daha çok motive olacağıma daha salıyorum . Uzulme kiloyu korumak da guzel bir şey. Bizim vereceğimiz kilolar çok fazla olmadigindan bu kadar zorlanıyoruz vücut direnç oluşturuyor resmen

İnşallah öyle olur canım, hakkımızda hayırlısı.umarim sen de en kisa zamanda güzel haberler alırsın. Bize de haber ver ama mutlaka :)

Selam kızlar dün yediklerimi yazamadım. Sabah bir yumurta.öğlen bir tabak nohut bir dilim ekmek. Akşam bir kase çorba ve bir tabak buğday salatası. Yemek sonrası kaçamak olarak bir tane rocco dondurma yedim. Esim sağ olsun sürpriz yapmış benim sevdiğimi bildiğinden almış gelmiş eve. Bilmiyorki ben diyete başladım tekrar:) kırmadim yedim artık. Bu sabah iki dilim ekmek biraz kasar ve çay

gunaydın kızlar. uzun zaman sonra merhaba demek istedim. diyet hak getire devamlı kusma halindeyim. mutfaga girmiyorum peynir ekmek meyve yiyorum. şimdilik kilo almadım 60 kiloyum. kendinize iyi bakın

Günaydın kızlar, ben de memleketten verdiğim kiloları alarak dönmüş bulunmaktayım Artık önceliğim kilomu korumak, çokta kasmıcam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…