dün korkumdan tartılmadım regl şişliği vardı çünkü.mhn sen geçen haftaya göre nekadar vermişsin.
kızlar selam ben bi süredir bıraktım kiloma dikkat etmeyi bebek için kilo vermek istiyodum zaten zayıf anne olmak için yoksa çok fazlalığım yoktu.geçen 2 ayda bebek istedik olmadı henüz ben hemen olur sanmıştım şimdi bu başlığı tabiki bebek topiğine çevirmeye gelmedm bildiğim kadarıylaniyeben... de bebek istiyodu ona çok da erteleme demek için ve takip edebildiğim kadarıyla günlük yediklerimi paylaşmaya geldm yeniden
Hoşbuldum canım ben de öyle kilo veremedim eşim de çok ısrarcıydı çocuk için 2 ay denedik henüz olmadı bakalım şimdi 3. Aydayız yine dikkat ediyorum yediklerime her ne kadar yazamasam da burayaCanim hoş geldin tekrar. Ya ben artık doğru düzgün diyet yapamıyorum ve dün 62 yi gördüm bütün emekler boşa gitti diyebilirim bugün tekrar başladım bakalım. bebek olayina gelince evet ben ondan sebep kilo vereyim diyordum çünkü troid hastasıyım ve metabolizma yavaş calistigi için kabızlık problemi de çekiyorum çok az kilo verebiliyorumbu da yetmezmiş gibi eşim bebek icin bir sene daha beklesek mi falan diyor çocuk işine uzak duruyor nedense. Gezelim eğlenelim daha istiyor.3 ay olacak folik asit içiyorum. Geçen gün bebek meselesinden tartıştık bilemiyorum ne yapayım. 1.5 yillik evliyiz.cok olmadi evleneli ama yas da geciyor. Bsk sen de diyorsun hemen de olmuyor cocuk.stresliyken de sürekli yiyorum diyet yalan oluyor
-200 gr vermisim sadece canim gecen pazardan bu yana. Bende cuma gunu regl oldum, bilmiyorum etkisi oldumu ama hala yerimde sayiyorum yaa.
50 li sayilari görmeye tam yaklasiyorum geri cikiyorum. Yoruldum artik. Aksama kadar is yerinde hep hareketliyimde aslinda, yedigimide yakiyorum. Ama bende sanirim aksam fazla kalori aliyorum. Acikinca gözum bisey görmuyor.
Eskisi gibi duzgun bir diyette yapmiyorum, bakalim.
Hoşbuldum canım ben de öyle kilo veremedim eşim de çok ısrarcıydı çocuk için 2 ay denedik henüz olmadı bakalım şimdi 3. Aydayız yine dikkat ediyorum yediklerime her ne kadar yazamasam da burayacanım bebek iki Tarafın istemesiyle güzel bence eşine anlat hemen olmadığını herkeste belki yavaş yavaş ılımlı yaklaşır.inşallah hemencecik olur istediğinizde :)
Inşallah canım Olursa mutlaka haber veririmİnşallah öyle olur canım, hakkımızda hayırlısı.umarim sen de en kisa zamanda güzel haberler alırsın. Bize de haber ver ama mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?