65 ten 55 e yolculugum baslasin...

selam kızlar ben de tekrar başladım diyete. arada bozup başladığım oluyor ama tamamen bırakmaktan iyidir diye düşünüyorum :) Sabah biraz peynir bir yumurta ve iki salatalık yedim. Yanında sıcak limonlu su. Öğlen bir porsiyon sebzeli köfte, yarım dilim ekmek ve cacık. akşam bezelye yemeği bir kase yogurt, bir dilim ekmek. şimdiden sonra meyve de yerim biraz da yürüyüşe çıkacağım:)

Reactions: mhn
Selam kizlar!!!!
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmek, uzerine krem peynir, 3 tane zeytin, cay.
Ara: 100 gr meyveli yogurt, 1 fincan nescafe.
Ögle: 1 porsiyon sebzeli tavuk.
Ara: cay.
Aksam: 4 kasik kadar kuru fasulye, 3 kasik pilav, yogurt.
Ara: cay, yesil cay.

Kesinlikle canim, birakmaktan iyidir diyeti. Arada bikkinlik geliyor insana, ama devam edelim diyete yinede. Böyle böyle gidecek bu kilolar.

Merhaba kızlar beni de aranıza alın. 65 le başlayan yolculuk . 55 le sonlaNSA daha ne isterim... ay bi de bebiss isterim . Neyse önce şu kiloları bi verelim. Bugün çok sevindim. Sabah aç karnına 62.8 çıktım. Ekmek yemiyorum. Akşam yemeğini erken yiyor . Çayın yanında bisküvi yemiyorum. İnşallah devam edebilirim

Hoşgeldin canım ne güzel gidiyosun bozmazsın inşallah =)

Öğle Arası form bisküvilerden yedim yeşil çayla. Yürüyüş yaptım. Akşam yemeğini bekliyorum . Ama onu diyet yapamıyorum ben ya eşimle yemek yeme keyfine engel olamıyorum. En azindan ama erken yiyip sonrasında bisiklet sürerek ter atıyorum.

Merhaba kızlar. sabah bir yumurta, iki dilim peynir, bir salatalık. Öğlen yemek yiyemedim bir gofret yedim. Akşam bir dolu tabak kuru fasulye, iki dilim ekmek bir kase yogurt

akşam yemeğiiii. of vazgeçilmezimmm. ama öncesinde kocaman bi bardak su içtim . ayran . çok az pilav . birde yağda pişirmiştim de patlıcan türlü yemeği. bir tas tutmaç çorbası .. ekmek yemedim ama. çay içtim ağıt helva eşliğinde. tabi saat 6dan önceydi. sonra bisiklet sürmeye çıktık eşimle.. 2 saate yakın kan ter içinde sürdümm . geldiğimde eve perte çıkmıştım . duşa girdim . iii bölee. yarına kadar sofraya oturmak yookk

bence ekmeği tamamen bırakmalı..

Iyi aksamlar kizlar!
vorones , hosgeldin canim aramiza.

Gunun menusu:
Kahvalti: 2 dilim kepek ekmek, 1 yumurta, 3 zeytin, yarim kk beyaz peynir, cay.
Ara: 100 gr meyveli yogurt.
Ögle: 3 kasik pilav, 3 kasik yesil fasulye.
Ara: 1 fincan nescafe, 100 gr meyveli yogurt.
Aksam: 1 tabak yesil fasulye, 1 dilim kepek ekmegi, 1 kase cacik.
Ara: cok az kadayif

Maşallah kızlar iyi gidiyosunuz ben muhakkak her gün çikolata dondurma falan yiyorum kendimi tutamıyorum elim ayağım kesiliyo çikolata diye bağımlılık var sanırım

Maşallah kızlar iyi gidiyosunuz ben muhakkak her gün çikolata dondurma falan yiyorum kendimi tutamıyorum elim ayağım kesiliyo çikolata diye bağımlılık var sanırım
Kuru meyve yiyebilirsin canım. İncir yiyorum yoksa benim de krizlerim gelio.

Haklısın canım .hosgeldin aramiza:) sabah yumurta varken çok aramıyorum ekmeği.ama öğlen ve akşam ekmeksiz sulu yemek yiyemiyorum ya
Hoşbulduk canıM . Sabah ben de 2 domates salatalık küçük peynir yedim.yeşil çayla. Şimdi aksam yemeğini bekliyorum. Bir kaç leblebi atıyorum ağzıma okulda dirençim düşmesin diye

Selam kizlar!
Kahvalti: 2 dilim ekmek, pwynir, zeytin, cay.
Ara: 100 gr meyveli yogurt.
Ögle: balik, cok az salata, 1 dilim ekmek.
Aksam: kiyma kavurmasi, tursu.
Ara: cay.

Hoşbulduk canıM . Sabah ben de 2 domates salatalık küçük peynir yedim.yeşil çayla. Şimdi aksam yemeğini bekliyorum. Bir kaç leblebi atıyorum ağzıma okulda dirençim düşmesin diye

öğrenci misin canım yoksa öğretmen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…