- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
selam kızlar ben de tekrar başladım diyete. arada bozup başladığım oluyor ama tamamen bırakmaktan iyidir diye düşünüyorum :) Sabah biraz peynir bir yumurta ve iki salatalık yedim. Yanında sıcak limonlu su. Öğlen bir porsiyon sebzeli köfte, yarım dilim ekmek ve cacık. akşam bezelye yemeği bir kase yogurt, bir dilim ekmek. şimdiden sonra meyve de yerim biraz da yürüyüşe çıkacağım:)
Kesinlikle canim, birakmaktan iyidir diyeti. Arada bikkinlik geliyor insana, ama devam edelim diyete yinede. Böyle böyle gidecek bu kilolar.
Hoşgeldin canım ne güzel gidiyosun bozmazsın inşallah =)Merhaba kızlar beni de aranıza alın. 65 le başlayan yolculuk . 55 le sonlaNSA daha ne isterim... ay bi de bebiss isterim . Neyse önce şu kiloları bi verelim. Bugün çok sevindim. Sabah aç karnına 62.8 çıktım. Ekmek yemiyorum. Akşam yemeğini erken yiyor . Çayın yanında bisküvi yemiyorum. İnşallah devam edebilirim
İnşallah canım. Hep beraber. İnsanı nasıl da mutlu ediyor yahÜ. 200 gr daha eksik çıktım bugünHoşgeldin canım ne güzel gidiyosun bozmazsın inşallah =)
bence ekmeği tamamen bırakmalı..selam kızlar ben de tekrar başladım diyete. arada bozup başladığım oluyor ama tamamen bırakmaktan iyidir diye düşünüyorum :) Sabah biraz peynir bir yumurta ve iki salatalık yedim. Yanında sıcak limonlu su. Öğlen bir porsiyon sebzeli köfte, yarım dilim ekmek ve cacık. akşam bezelye yemeği bir kase yogurt, bir dilim ekmek. şimdiden sonra meyve de yerim biraz da yürüyüşe çıkacağım:)
bence ekmeği tamamen bırakmalı..
Kuru meyve yiyebilirsin canım. İncir yiyorum yoksa benim de krizlerim gelio.Maşallah kızlar iyi gidiyosunuz ben muhakkak her gün çikolata dondurma falan yiyorum kendimi tutamıyorum elim ayağım kesiliyo çikolata diye bağımlılık var sanırım
Hoşbulduk canıM . Sabah ben de 2 domates salatalık küçük peynir yedim.yeşil çayla. Şimdi aksam yemeğini bekliyorum. Bir kaç leblebi atıyorum ağzıma okulda dirençim düşmesin diyeHaklısın canım .hosgeldin aramiza:) sabah yumurta varken çok aramıyorum ekmeği.ama öğlen ve akşam ekmeksiz sulu yemek yiyemiyorum ya
Yok kesinlikle etki etmiyo saat kaç olursa olsun bakkalın yolunu tutuyorumKuru meyve yiyebilirsin canım. İncir yiyorum yoksa benim de krizlerim gelio.
Hoşbulduk canıM . Sabah ben de 2 domates salatalık küçük peynir yedim.yeşil çayla. Şimdi aksam yemeğini bekliyorum. Bir kaç leblebi atıyorum ağzıma okulda dirençim düşmesin diye
öğretmen canım . sizöğrenci misin canım yoksa öğretmen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?