65 ten 55 e yolculugum baslasin...

insh bende veririmm...
su ara hayal oldu 38 beden kiyafetler yine...
Ben gerçekten çok çaba harcamadan verdim hatta hayatımı düzene soktum resmen düzenli yürüyüşler her gün yeşil çay derken 3 kilo gitmiş =) Sen kaç kilosun ?

Ben gerçekten çok çaba harcamadan verdim hatta hayatımı düzene soktum resmen düzenli yürüyüşler her gün yeşil çay derken 3 kilo gitmiş =) Sen kaç kilosun ?

ben o duzeni oturtamadim iste. bebisim var yuruyuse cikmm imkansiz.uzerine uflesem hasta oluyr. yemek duzenim.v.s cocuklarin vicdanina kalmis resmen:) sofraya oturunca oglani doyur,kizi yedir dokulenleri topla,yedikten snra cocklari temizle v.s derken o savas alanini andiran sofrada istah fln kalmiyr.dolayisiyla gec saatte acikiyorum mecbur yiyrummm... su anda.64 kg. 165 boy .gobusum var bayagi... spor yaptim bi ara cok.faydasini.gordum...sanirim.baslamaliyim tekrardan...
senin.boy kac peki ...kg gayet iiymis

Doğrudur evli ve çocuklu olunca normal senin durumun. Ben okuduğum için vaktim oluyo baya ama iş hayatına atılmam yakındır bakalım bu düzeni ne kadar koruyabilicem, 165 boy benim de =)

Doğrudur evli ve çocuklu olunca normal senin durumun. Ben okuduğum için vaktim oluyo baya ama iş hayatına atılmam yakındır bakalım bu düzeni ne kadar koruyabilicem, 165 boy benim de =)

hayirlisi.olsun insh.
bakalim haftalik kg paylasimi yaparim,yaz aylarina kadar.versem super olurdu. soyle bi 57 falan ideal benim icin..

Merhaba kizlar!
Kusura bakmayin isten yorgun geldigim zamanlar pek vaktim olmuyor yazmaya.
Dunku menum:
Kahvalti: yarim simit, cay, 3 ceviz.
Ögle: 1 dilim ekmek, 1 kase yayla corbasi, 120 gr meyveli yogurt.
Ara: 1 fincan nescafe, 1 cikolata.
Aksam: tavuk, 1 dilim ekmek, pancar salatasi.
Ara: dondurma

Bugun kahvalti: 2 dilim kizarmis ekmek, uzerine krem peynir, cay.
Ara: cay, yesil cay.

Merhaba kizlar!
Kahvalti: 2 dilim kizarmis ekmek, uzerine krem peynir, cay.
Ara: cay
Ögle: 3 catal makarna, 1 kase sutlac.
Ara: cay.
Aksam: köfte, 1 kasik sogan salatasi.
Ara: cay.

Kizlar yarin bildirim yapmiyacam, zira utaniyorum tartiya cikmayada, sizlere yazmayada. Bu hafta bayaa bir yedim. Bu hafta beni affedin. Iradesiz davranmamin bedeli...

Kizlar yarin bildirim yapmiyacam, zira utaniyorum tartiya cikmayada, sizlere yazmayada. Bu hafta bayaa bir yedim. Bu hafta beni affedin. Iradesiz davranmamin bedeli...

Ah canımben iki haftadır böyleyim ne oldu motivasyonum mu düştü anlamadım ama adet olucam bugün yarın canım bir sürü şey istiyor

Reactions: mhn
61 kilo çıktım kızlar adet dönemine yakın olmama bagliyorum .yoksa boyle diyerek kendimi mi kandırıyorum bilmem

Kızlar sanırım bizim motivasyonumuz baya bır düşmüş. Toparlanıp kendimize gelmemiz Lazım.
niyeben... sen 61 çıkmışsınız ben 61.3 çıktım sabah. Yanı +1.1 kilo gecen haftaya göre. Kendime bir yemek menüsü yapıcam işyeri için ve akşam için. Yoksa olmuyor acıkınca bozuluyor.

haklısın canım akşama kadar iyi gidiyor aslında. sabah kendimi koşulluyorum çok yemeyeceğim diye, ama akşam olup da çok acıkınca kendimi tutamıyorum

Günaydın kızlar küçük bir kaşarlı tost yaptım kendime okulda onu yiyeceğim iyi haftalar hepinize :)

Gunaydin kizlar!
Herkese iyi ve kacamaksiz bir haftasonu diliyorum.
Kahvalti: 2 dilim kizarmis kepek ekmegi, uzerine kasar ve domates dilimi, cay, 3 ceviz.

Gunaydin kizlar!
Herkese iyi ve kacamaksiz bir haftasonu diliyorum.
Kahvalti: 2 dilim kizarmis kepek ekmegi, uzerine kasar ve domates dilimi, cay, 3 ceviz.
Kizlar kusura bakmayin, burda paskalya bayramindan dolayi bugun tatil gunu. Pazar gibi oldugu icin iyi haftasonlari demisim farketmeden.

Son düzenleme:
Ara: 1 buyuk fincan yesil cay, 1 kucuk fincan nescafe.
Ögle: 1 yumurta, az sucukla.
Ara: 2 cilek, ceyrek muz.
Aksam: salata, 1 tane icli köfte.

Yarin is yerinde yazamam diye simdiden yazayim. Kahvaltiya yumurta yemeyi dusunuyorum.
Ögle icinde somon yaptim yanina salata göturecegim.
Aksama nohut var ama sanirim ondan yemez yogurt falan yerim.

Kizlar kusura bakmayin, burda paskalya bayramindan dolayi bugun tatil gunu. Pazar gibi oldugu icin iyi haftasonlari demisim farketmeden.

Mühim değil canım yurtdışı olunca değişik durumlar oluyor tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…