Teşekkürler ben bile verdiysem ki yemeğe çok düşkünüm özellikle tatlıya siz de verirsiniz
Ben gerçekten çok çaba harcamadan verdim hatta hayatımı düzene soktum resmen düzenli yürüyüşler her gün yeşil çay derken 3 kilo gitmiş =) Sen kaç kilosun ?insh bende veririmm...
su ara hayal oldu 38 beden kiyafetler yine...
Ben gerçekten çok çaba harcamadan verdim hatta hayatımı düzene soktum resmen düzenli yürüyüşler her gün yeşil çay derken 3 kilo gitmiş =) Sen kaç kilosun ?
Doğrudur evli ve çocuklu olunca normal senin durumun. Ben okuduğum için vaktim oluyo baya ama iş hayatına atılmam yakındır bakalım bu düzeni ne kadar koruyabilicem, 165 boy benim de =)ben o duzeni oturtamadim iste. bebisim var yuruyuse cikmm imkansiz.uzerine uflesem hasta oluyr. yemek duzenim.v.s cocuklarin vicdanina kalmis resmen:) sofraya oturunca oglani doyur,kizi yedir dokulenleri topla,yedikten snra cocklari temizle v.s derken o savas alanini andiran sofrada istah fln kalmiyr.dolayisiyla gec saatte acikiyorum mecbur yiyrummm... su anda.64 kg. 165 boy .gobusum var bayagi... spor yaptim bi ara cok.faydasini.gordum...sanirim.baslamaliyim tekrardan...
senin.boy kac peki ...kg gayet iiymis
Doğrudur evli ve çocuklu olunca normal senin durumun. Ben okuduğum için vaktim oluyo baya ama iş hayatına atılmam yakındır bakalım bu düzeni ne kadar koruyabilicem, 165 boy benim de =)
Kizlar yarin bildirim yapmiyacam, zira utaniyorum tartiya cikmayada, sizlere yazmayada. Bu hafta bayaa bir yedim. Bu hafta beni affedin.Iradesiz davranmamin bedeli...
Kızlar sanırım bizim motivasyonumuz baya bır düşmüş. Toparlanıp kendimize gelmemiz Lazım.
niyeben... sen 61 çıkmışsınız ben 61.3 çıktım sabah. Yanı +1.1 kilo gecen haftaya göre. Kendime bir yemek menüsü yapıcam işyeri için ve akşam için. Yoksa olmuyor acıkınca bozuluyor.
Kizlar kusura bakmayin, burda paskalya bayramindan dolayi bugun tatil gunu. Pazar gibi oldugu icin iyi haftasonlari demisim farketmeden.Gunaydin kizlar!
Herkese iyi ve kacamaksiz bir haftasonu diliyorum.
Kahvalti: 2 dilim kizarmis kepek ekmegi, uzerine kasar ve domates dilimi, cay, 3 ceviz.
Kizlar kusura bakmayin, burda paskalya bayramindan dolayi bugun tatil gunu. Pazar gibi oldugu icin iyi haftasonlari demisim farketmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?