65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Yarin is yerinde yazamam diye simdiden yazayim. Kahvaltiya yumurta yemeyi dusunuyorum.
Ögle icinde somon yaptim yanina salata göturecegim.
Aksama nohut var ama sanirim ondan yemez yogurt falan yerim.

GuzeL bir menü canım :) Ben de yarın sabah kahvaltıda bir yumurta yemeyi düşünüyorum epey tok tutuyor öğlene kadar

Reactions: mhn
Selam kızlar sabah ki tosttan sonra öğlen de tost yemek zorunda kaldım Hani okul tostlari var ya onlardan. Çünkü akşam kursum vardı. Tok tutacak bir yemem lazımdı. Akşam da bir kase çorba, ıspanak yemeği ve bir dilim ekmek

Selam kızlar sınavlarım çarşamba günü bitiyo, bittiği gibi de memlekete gidiyorum benim az az yemelerim yalan olucak bir süre ara veriyorum. Ama sizi takip ediyorumm

istahim yoktu 64ten 62ye dustum ama acildi simdi geri almaktan korkuyorum buraya da giremedim . bundan sonra pazarlari bildirim yapicam.

kahvalti :
1 salatalik
1 domates
4 zeytin
1 ince dilim b. ekmek
50 gr sutas suzme
1 dilim ananas
yarim haslanmis patates

480 cal

ogle:
150 gr tavuk haslama
bi kepce mantar corbasi

350 cal

ara :
5 cilek ve bir kivi

100 cal

gunde 1200 cal altina dusmiyorum .aksam da yazarim

Iyi aksamlar canlar!
Bugunku menumu yazmistim dun ek olarak aralarda bir kac tane ceviz atistirdim, ikindinde acikinca 120 gr meyveli yogurt yedim. Genel olarak iyi gecti gunum. Bakalim aldiklarimi bari geri versem pazara kadar.

Bu arada yarina:
Kahvalti sanirim kizarmis ekmek ve krem peynir yada yumurta yiyecegim. niyeben... haklisin canim yumurta bayaa tok tutuyor.
Ögle: tavuk yaptim, sadece baharatlarla kavurdum, yanina kirmizi pancar salatasi var. Is yerine onlari goturcem.
Aksama henuz bisey bulamadim bakalim.
Aralardada acikirsam ceviz ve yogurt yerim yine.

Selam kızlar sınavlarım çarşamba günü bitiyo, bittiği gibi de memlekete gidiyorum benim az az yemelerim yalan olucak bir süre ara veriyorum. Ama sizi takip ediyorumm
Sinavlarda basarilar canim, insallah guzel gecmistir. Ve hayirli yolculuklar. Haklisin memlekete gidilince biraz zor oluyor diyet falan.

aksam:
2 adet haşlanmış baharatlı köfte
100ml yoğurt
üç kaşık sossuz boncuk makarna
400 cal
1330 cal ile kapadım günü

Son düzenleme:
Sinavlarda basarilar canim, insallah guzel gecmistir. Ve hayirli yolculuklar. Haklisin memlekete gidilince biraz zor oluyor diyet falan.
Çok teşekkür ederim canımm İyi geçtiler şükür,yarın 2 tane var atlatıyorum az kaldı. Evet annem zaten diyet neyine diyip duruyo hiç azar işitmek istemiyorum

herkeseee yeniden günaydınn kızlaaar :)
telefonumdaki nette ara ara sıkıntı olduğu için böyle uzun aralar vermek zorunda kalıyorum bazen.
şimdide pc den yazıyorum.
en son diyetisyene gittiğimi söylemiştim ve listeyi yazmıştım.
ilk hafta kaçamaklara rağmen 1200 gr verdim. doktor çok iyi dedi ama maalesef 2. hafta daha dikkatli olmama rağmen sadece 400 gr vermişim
listeden öğle ve akşam yemeğindeki 1 kepçe çorbayı çıkardık o yüzden. birde 2. hafta 3 gün spor vardı onuda 5 güne çıkardı.
bakalım bu c.tesi yine ölçüm var kaç çıkıcam. umarım 800 gr ın üstünde bi kilo kaybı olur :)
gelelim bugünkü menuye
sabah 2 dlm çok tahıllı ekmek ( çok güzelmiş bunun tadı bu arada :)
2 kk peynir
3-4 dlm salatalık
4 zeytin
1 kutu lıght süt
çay
10:30 da bir nescafe ( bunun olmaması lazımdı aslında )

Selamlar kizlar sabah küçük dilim tost yedim.öğlen patates yemeği bir dilim ekmek ve cacık yedim .Aclıktan ölüyorum şu an toplantı vardı ac kaldim resmen eve yeni dönüyorum umarım çok yemem

Valla biraz kaçırdım kızlar ama fazla değil. Bir de adet olamadım bir türlü 3 gün geçti. Şişkinlik devam ediyor

Merhaba kizlar!
niyeben... uzulme canim benim, oluyor böyle seyler.

Kahvalti: 2 dilim kizarmis tam tahilli ekmek, uzerine krem peynir, cay
Ara: 1 dilim kizarmis ekmek, krem peynir, nescafe.
Ögle: 100 gr kadar tavuk, yaninda kirmizi pancar salatasi.
Ara: cay
Aksam: kiymali makarna, 1 cay bardagi kadar fanta.

günaydın kızlarr
sabah
2 dlm tb ekmek
yarım salatalık
3 zeytin
1 kk peynir
çay (şekeriz)
menum böyle :)
birazdandan bi kutu lıght süt içicem.

Herkese iyi aksamlar kizlaaarr!!!
Dun isten gec ciktim, yazamadim.
Bugunun menusu:
Kahvalti: 2 dilim kizarmis ekmek, peynir, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Ögle: 2 dilim tam tahilli ekmek, krem peynir. 120 gr meyveli yogurt.
Ara: az patlamis misir, cay.
Aksam: tavuk, salata.

Cok olmus yine yaa

Merhaba canlar!
Kahvalti: 2 dilim kizarmis ekmek, ceviz, peynir, cay.
Ögle: 1 dilim ekmek, peynir, domates, cay.
Ara: 2 cig köfte.
Aksam: köfte, salata, 1 kasik patates puresi.

Bugun misafirim vardi ancak bildirim yapabildim. 60.500 ciktim kizlar.

Kahvalti: 2 dilim tahilli ekmek, peynir, ceviz, cay.
Ara: kahve.
Ögle: 1 köfte, yogurt.
Ara: arkadasa tatli ikram ettim bende kucuk bir dilim yedim kadayiftan.
Aksama: firinda tavuk yapiyorum, yaninada sebze garnitur yapiyorum onlardan yerim. Belki birazda yogurt.

Yarina yaptigim tavuk ve sebzeden goturecegim is yerinede.

Tebrikler canım ben adet dönemindeyim ve ödemi atamadım bugün 61.3 çıktım hayırlısı artık bir bitsin şu dönem ben de inerim inşallah aşağı rakamlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…