65 ten 55 e yolculugum baslasin...

gunaydın kızlar. uzun zaman sonra merhaba demek istedim. diyet hak getire devamlı kusma halindeyim. mutfaga girmiyorum peynir ekmek meyve yiyorum. şimdilik kilo almadım 60 kiloyum. kendinize iyi bakın

Ay canım ben de merak ediyordum seni ne yapıyor diye. kusmalar başladı desene Kızında da kusma problemi yaşamış mıydın? Umarım bu dönemi hemen atlatırsın. Kilo almamıs olman güzel,son aylarda ister istemez alıyor insan

Merhaba kizlar dün yedikleri tam yazamadım öğlen bir tabak taze fasulye bir dilim ekmek ve cacık. Akşam yine buğday salatası bir kase de çorba içtim. Bu sabah kahvaltısı: bir yumurta domates salatalık

Reactions: mhn
Selam kizlar öğlen salata, arada bir muz yedim. Akşam Menemen, bir dilim ekmek ve yoğurt yemeyi düşünüyorum

gunaydın kızlar. uzun zaman sonra merhaba demek istedim. diyet hak getire devamlı kusma halindeyim. mutfaga girmiyorum peynir ekmek meyve yiyorum. şimdilik kilo almadım 60 kiloyum. kendinize iyi bakın
Hosgeldin M mandebula , kusma dönemi zor ya. Yinede saglikli olunda canim benim, yine yaparsin diyet.

Herkese merhaba kizlar!
Öyle yorgunumki, cok sevdigim halde ictigim caydan bile hic zevk almadim.
Kahvalti: 2 dilim kizarmis ekmek, peynir, ceviz, cay.
Ögle: tavuklu makarna.
Ara: 1 buyuk fincan nescafe.
Aksam: 1 tabak kiymali kabak, 1 kase cacik, 1 dilim kepek ekmegi.

bu aralar dikkat etmeden yiyorum çok üzgünüm elimde olmadan yiyorum.tartılmadım.en son 60.0 dım 61 olmuşumdur ne yapcam of ya.

bu aralar dikkat etmeden yiyorum çok üzgünüm elimde olmadan yiyorum.tartılmadım.en son 60.0 dım 61 olmuşumdur ne yapcam of ya.
Ben de yememi hiç kısamıyorum nedense bu aralar yürüyüş veya dans yapıyorum telafi olsun diye ama hiç işe yarıyacağını düşünmüyorum

Merhaba kizlar, uzun zamandir yazmadim. Ama sakin diyeti biraktim sanmayin haaaaa, devam ediyorum. Bu arada yarin tarti gunu, bu kez görecem o 5 li rakami tartidaaa.

Benimde istahim cok acik bu aralar, surekli biseyler yemek istiyorum ama kendimi frenlemeye calisiyorum elimden geldigince.

Tartıldın mı canımm ?

Anonim tartildim canim. Misafirim vardi ancak yazabiliyorum. Az vermisim ama yinede coooookkkkkkkkk mutluyum kizlar sonunda 5 li rakami gördummmmm. 59,7 ciktim bu sabah. Umarim devamida gelir. Bu hafta daha bir motivasyonda hissediyorum kendimiiiiii..

Kizlar sizlerde durum ne, burayi bayaa bir bos biraktik. Hadin tekrar toparlanip diyetimizi duzene katalim.

Günaydın kızlar geçen hafta kardeşim burdaydi doğal olarak diyet yalan oldu o yüzden bu hafta tartılmadim ben

Hadi merakla bekliyoruz :)

Gunun menusu
Kahvalti: 1 dilim kek, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Ögle: 3 kasik kadar kiymali makarna, salata.
Ara: 1 elma.
Aksam: salata, 1 dilim kepek ekmek.
Ara: 1 fincan yesil cay.

Canim dun tartildim ben, 59,7 geldimm. Coook mutluyum, sonunda 5 li rakamlardayim. Geriye kaldi verilecek 4,7 kilo.

Ay süper ya canım sevindim valla:) cok uzun zamandır sürdürüyorsun sen bu diyeti. Sonunda meyvelerini almaya başladın gayretinin. Tebrikler. Darısı başıma :)))))

Ay süper ya canım sevindim valla:) cok uzun zamandır sürdürüyorsun sen bu diyeti. Sonunda meyvelerini almaya başladın gayretinin. Tebrikler. Darısı başıma :)))))

Sagol canim , darisi isteyen herkesin basina. Tartida eksileri görmek inanilmaz bir duygu.
Artik bayaa bir yorgunluk ve bikkinlik gelmisti diyetten, verilecek kilo az olunca malesef cok yavas gidiyor. Ama 5 li rakamlari görunce tartida tekrar motivasyonum yukseldi diyebilirim. Cok kati bir yeme duzenim yok ama iste elimden geldigince devam ediyorum. Ama havalarinda duzelmesiyle hareketi biraz arttirmaya calisiyorum.

Gunun menusu:
Kahvalti; 2 dilim kepek ekmek, uzerine peynir, cay.
Ara: 1 fincan kahve.
Ögle: cay, 1 dilim kepek ekmek, uzerine peynir, salatalik, domates dilimi.
Ara: 1 elma, 1 biskuvi, 1 bardak cay.
Aksam: tavuk, havuc salatasi, 2 kasik yogurt.
Ara; cay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…