- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
gunaydın kızlar. uzun zaman sonra merhaba demek istedim. diyet hak getire devamlı kusma halindeyim. mutfaga girmiyorum peynir ekmek meyve yiyorum. şimdilik kilo almadım 60 kiloyum. kendinize iyi bakın
Hosgeldin M mandebula , kusma dönemi zor ya. Yinede saglikli olunda canim benim, yine yaparsin diyet.gunaydın kızlar. uzun zaman sonra merhaba demek istedim. diyet hak getire devamlı kusma halindeyim. mutfaga girmiyorum peynir ekmek meyve yiyorum. şimdilik kilo almadım 60 kiloyum. kendinize iyi bakın
Ben de yememi hiç kısamıyorum nedense bu aralar yürüyüş veya dans yapıyorum telafi olsun diye ama hiç işe yarıyacağını düşünmüyorumbu aralar dikkat etmeden yiyorum çok üzgünüm elimde olmadan yiyorum.tartılmadım.en son 60.0 dım 61 olmuşumdur ne yapcam of ya.
Tartıldın mı canımm ?Merhaba kizlar, uzun zamandir yazmadim. Ama sakin diyeti biraktim sanmayin haaaaa, devam ediyorum. Bu arada yarin tarti gunu, bu kez görecem o 5 li rakami tartidaaa.
Benimde istahim cok acik bu aralar, surekli biseyler yemek istiyorum ama kendimi frenlemeye calisiyorum elimden geldigince.
Merhaba kizlar, uzun zamandir yazmadim. Ama sakin diyeti biraktim sanmayin haaaaa, devam ediyorum. Bu arada yarin tarti gunu, bu kez görecem o 5 li rakami tartidaaa.
Benimde istahim cok acik bu aralar, surekli biseyler yemek istiyorum ama kendimi frenlemeye calisiyorum elimden geldigince.
Hadi merakla bekliyoruz :)
Canim dun tartildim ben, 59,7 geldimm. Coook mutluyum, sonunda 5 li rakamlardayim. Geriye kaldi verilecek 4,7 kilo.
Ay süper ya canım sevindim valla:) cok uzun zamandır sürdürüyorsun sen bu diyeti. Sonunda meyvelerini almaya başladın gayretinin. Tebrikler. Darısı başıma :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?