65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Boy 157
Kilo 60
Hedef 50

Yurtta kaldigim icin yiyecek konusunda sorunum buyuk henuz kahvalti yapmamis olmamda cabasi

Duzenli yemek olmamasi kötu evet. Sagliksizda, ama bazen oluyor iste. Umarim bir duzen kurarsin kendince canim.

Bende yesil cay iciyorum. Liptonun, kendim demliyorum. Tok tutuyor, ve ödem atmakta iyi gibi bence.

evet yeşil çay vücutta biriken toksinleri atarak sindirimi kolaylaştırıyor.

mate: yağ emilimini engelleyerek vücuttan su atımını kolaylaştırıyor ve iştahı kapatarak zayıflamaya yardımcı oluyor.

funda yaprağı: iyi bir böbrek çalıştırıcı ve idrar sökücüdür ve bu özelligiyle zayıflamaya yardımcı oluyor.

biberiye: yağ eritici ve hazım kolaylaştırıcıdır, vücutta biriken toksinleri atarak ideal bir kiloya kavusmaya sağlıyor.

kekik: sindirimi kolaylaştırarak vücuttaki fazla suyu atarak kilo verilmesini sağlıyor.

aktardan hepsini 10 tlye aldım faydasınıda gördüm. ilk hafta ödem ve şişkinlik atılıyo 2. hafta yağlar atılıyor.

Reactions: mhn

Yesil cayi bayaadir iciyorum, diyet disinda da arada icerim. Özellikle liptonun tarcinli, limonlu olani var onu cok seviyorum.
Eskiden hic icemezdim ama bu cayin sayesinde sevmeye baslamistim. Mate cayini hic sevemedim, aldigim paketide attim cöpe.
Kekik iyi fikirmis, hatirlattigin iyi oldu canim. Evde bayaa var, öyle duruyor dolapta, iceyim arada ondanda.
Ben arada öyle sicak suda iciyorum, illa zayiflamak icin degil yani. Siyah cayi cok seviyorum ve cok iciyorum. Cok acik ve sekersiz ama yinede cok iciyorum.

Ara: yesil cay
ögle: 120 gr yogurt.
Ara: 120 gr meyveli yogurt ve 30 gr kadar mysli.
Aksam: sacede maruldan yapilmis salata 1 porsiyon, köfte.
1 tane dondurma yedim.

Sporla desteklediğinde daha yardimci oluyor önceden hiç hareket etmek bile istemezdim ve masa başında çalıştığım için spora fazla zaman ayiramiyordum sizlerin yazılarını okudukça hirs yaptim ve bende katilamaya karar verdim :) bosuna dememisler 1 elin nesi var 2 elin sesi var hepimiz basarabiliriz biz kadinlarin isteyipte yapamayacagi seyler yoktur :) 8 gündür 5 buçukta kalkiyorum ve 1 saat pilates yapiyorum sonra sağlam bir kahvaltı ve sonra tabi işe gidiyorum akşam yemek faslindan sonra evde biraz tempolu şekilde yürüyorum ve tekrar pilates ebru sallinin pilates videolarından yardım alarak tavsiye ederim uzandiginiz yerden bile yapabilirsiniz kaslar çok iyi harekete geçiyor :)

mrb kızlar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.bende bugün tartıda 62 gibi geldim hassas değiloyüzden tam anlayamıyorum ama çok iyi memnunum sonuçtan.çünkü pek kaçamak yapmadım.darısı bu haftanın başına.haftaya 61.5 hedefliyorum haftada 500 gr yeter bence.yavaş gitsin birdaha gelmesin bu kilolar inşallah..

cnm ya nasıl kalkıyosun benim çocuklardan pestilim çıkıyo kalkamıyorum valla..dans edeyim diyorum ufaklık bırakmıyor..

Azmin icin tebrik ederim canim. Elbette basarabiliriz, istedigimiz kiloya gelebiliriz. Bende spor olarak dans ediyorum canim, arada bacak calistirmada yapiyorum. Ve son zamanlarda masaj aletiyle bacaklarima, kalca, göbek 5 er dk masaj yapiyorum. Hem rahatlatiyor hemde dolasimi hizlandiriyor. Selulitlerede iyi gelir umuduyla. Ama abartmadan yapiyorum, fazlasi zararli olabilir, Plateste guzel bir spor bence vucudu sekillendirmek icin.
Hepimize kolay gelsin,

Tebrik ederim canim.

cnm ya nasıl kalkıyosun benim çocuklardan pestilim çıkıyo kalkamıyorum valla..dans edeyim diyorum ufaklık bırakmıyor..

ÇALAR SAATİ DUYABİLECEĞİM ŞEKİLDE YATAGIMDAN UZAK YERE KAPIYA YAKIN KOYUYORUM VE HEMEN KAPIDAN ÇIKIYORUM YÜZÜMÜ SOĞUK SU İLE İYİCE YIKIYORUM VE TABİ SABAH YA KULAKLIKLA YADA EŞİMİN DUYMAYACAĞI ŞEKİLDE HAREKETLİ BİR MÜZİKLE BAŞLIYORUM :) EBRU ŞALLININ PİLATES VİDEOLARINI İZLEYEBİLİRSİN İLLA TOP OLMASI GEREKMİYOR YAPILAN EGZERSİZLER KASLARI MUKEMMEL ÇALIŞTIRIYOR HEMDE YATTIĞINIZ YERDEN :)

Gunaydin kizlarrr!!
Sabahki menu: 50 gr belki daha az mysli ve 120 gr meyveli yogurt karisimi, cay.
Ara: 1 bardak yesil cay, simdide 1 yesil elma yiyorum.

Ögle: 1 adet meyveli milföy börek, cay. 3 tane kucuk biskuvi.
Ara: ceyrek dilim elma.
Aksam: tavuklu sebze yemegi yapiyorum. Yaninda da yogurt yerim.

akşam ekmek yemedim ama yemeği çok kaçırdım.biraz gevşeğim bugün anlamadım gitti.bu arada yarın sınanma günüm kızlar.okulda yerli malı kutlanacak bana dua edin.:))

tebrik ederim kaç günde verdin?ayrıca 5.30 da kalkabilmende çok müthiş baya hırslısın anlaşılan.

1 haftada verdim ama 2 gündür çok kaçırdım yemeği ve buna rağmen yinede mutlu etti hareket yok çalıştığım için ve yarın için dualarım seninle canım inş güzel geçer haberini bekliyorum muhakkak :)

Yaglarimi yaktığım için kilo veriyorum çay sayesinde etkisini çabuk gosterdi normalde çok zor kilo veren bir insanim

teşekkür ederim cnm yazarım yarın bakalım çok kaçırmamaya çalışacağım inş.

şu sallama 5li karışık çaylar işe yararmı acaba alsam ben sadece yeşil çay içiyorum şu ara.tabi vazgeçilmezim siyah çayımı sınırsız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…