- 23 Haziran 2013
- 5
- 3
- 38
mhn tebrik ederim ben tartıda aynı geldim bugün.62 yani.ama dijital bir tartımı alsam anlayamıyorum böyle tam olarak.akşam çorba et sote ve bulgur yedim. hala tokum bulguru yemesem iyiydi aslında biraz dans ettim ama hala tokum benim aç olmam lazım değil mi yaa bana akıl verin bacılar nerdesinizz..
Hosgeldin karabiberlik, bize katil, birlikte zayiflayalim...merhaba, ben de 65im maalesef,hiç bu kiloya çıkmamıştım daha önce.bu hafta başladım ben de diyete, sabah akşam çörekotu yağı içiyorum bir tatlı kaşığı
günde kaç lt su içiyorsunuz, ben uğraşsam da en fazla 2 lt içebiliyorum
mrblar dün dijital tartı aldım bu sabah aç karna 62.7 geldim ben 62 yim sanıyordum oysaki.neyse bu şekilde devam bakalım pazartesi ye kadar bir değişiklik olacakmı.çok sıkı değilim yine pek sporda yapamıyorum.
Bende bugün yeni başladım diyete, evleneli 3 ay oldu ve bu zaman zarfında beş kilo aldım. Beş kiloyu verip eski fit halime dönmek istiyorum.Umarım başarabilirim.Kahvaltı menüm; (Sabah 7'de) 1 adet haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 3 adet zeytin, 1 küçük dilim kepek ekmeği, salatalık, domates, yeşillik, şekersiz çay. Şu anda da işyerindeyim ve yeşil çayımı içiyorum... gidicek bu kilolar gidicek başka yolu yok yoksa ben depresyona sürüklenicem bu ruh haliyle.
Hosgeldin Nil-ay aramiza.Gidecek bu kilolar, gidecek.
Tesekkur ederim canim benim.Merhaba kızlar ben uzun zamandır giremiyorum bu arada mhn tebrik ederim canım birakmadigin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?