65 ten 55 e yolculugum baslasin...

merhaba, ben de 65im maalesef,hiç bu kiloya çıkmamıştım daha önce.bu hafta başladım ben de diyete, sabah akşam çörekotu yağı içiyorum bir tatlı kaşığı

Tesekkur ederim. Canim dijital tartiyi tavsiye ederim, digerinde bencede tam takip edemezsin. Eger tam 1 kilo yada fazla zayiflarsan belli olur.
Ben aksam yatma zamaninda acikmis oluyorum, su yada yesil cay icerek bastirmaya calisiyorum acligimi. Bazen gece karnimda sesler geliyor Sicak biseyler icince irademi koruyabiliyorum. Ama alistim sanki diyete, ilk gunlerdeki kadar zorlanmiyorum.

merhaba, ben de 65im maalesef,hiç bu kiloya çıkmamıştım daha önce.bu hafta başladım ben de diyete, sabah akşam çörekotu yağı içiyorum bir tatlı kaşığı
Hosgeldin karabiberlik, bize katil, birlikte zayiflayalim...

Bugunun menusu
Sabah: 2 haslanmis yumurta, cay.
Ara: 1 fincan nescafe
Ögle: yarim sadvic.
Ara: 2 mandalina.
Aksam: 1 tabak makarna yedim, cooooookk acikmisim.

Bugun tam 1 ay olmus diyet gunlugumu yazmaya baslayali. Yaklasik olarak 3 kilo kadar zayifladim.
Saglikli bir sekilde zayifladigimi dusunuyorum, son zamanlarda spora fazla agirlik veremedim yogunluktan, ama zaten is yerinde bayaa bi hareketliyim. Hedefim yeni yila kadar daha fazla zayiflamakti, en azindan 60 olurum diye dusunmustum ama olmadi. Yinede mutluyum, cunku ölcturmedim ama giden 3 kilonun yagdan gittiginden eminim. Sebebi, kendimi bitkin, halsiz birakmamaya calistim, is, ev isleri ayni sekilde ilerledi, su hep yeteri kadar ictim, sabahlari genellikle yumurta yedim ki gercekten tok tutuyor, yogurt hemen hemen hergun yemeye calistim.
Insallah geri kalan kilolarda cabucak gider, alisverise cikmak icin sabirsizlaniyorum.

günde kaç lt su içiyorsunuz, ben uğraşsam da en fazla 2 lt içebiliyorum

Canim ölcmedim ama ben normalde cok su icen biriyimdir. Mesela sabah uyanir uyanmaz en az 2 buyuk bardak su icerim, en az diyorum cunku cogu zaman daha fazla. Gece uyanirsam yine ayni, gun icinde icerim. Bence 2 litrede okadar az degil gibi geldi.

Bu gunun menusu:
Sabah: 2 krep, arasina yagsiz tuzsuz peynir ve az recel surdum. Cay.
Ögle: Daha dogrusu saat 15 olmustu yemek yedigimde, bulgur köftesi, ve marul yedim. Sanirim birazda fazla kacti.
Sonrada biraz dondurma yedim.
Aksama yemek yemiyerek telafi ederim diye umit ediyorum.

Merhaba kizlaaarrrrrr!!!! Nerelerdesinizz yaaaaaa

Bugunun menusu:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, cay
Ara 120 gr meyveli yogurt, 1 mandalina, 1 fincan nescafe.
Ögle: 50 gr kadar mysli ve 120 gr metveli yogurt, 1 mandalina.
Ara: azcik kadayif yedim
Aksama henuz bilmiyorum, ne yaparim yemek olarak.

mrblar dün dijital tartı aldım bu sabah aç karna 62.7 geldim ben 62 yim sanıyordum oysaki.neyse bu şekilde devam bakalım pazartesi ye kadar bir değişiklik olacakmı.çok sıkı değilim yine pek sporda yapamıyorum.

Reactions: mhn

Canim olsun, yinede böyle daha iyi kontrol edebilirsin kilonu. Birde bazen gunluk degisiyor kilo. Pazartesi bildirim gununde tekrar bakarsin.

Bu sabahin menusu: 2 haslanmis yumurta, yarim dilim ekmek, uzerine tuzsuz yagsiz peynir, cay.

Bende bugün yeni başladım diyete, evleneli 3 ay oldu ve bu zaman zarfında beş kilo aldım. Beş kiloyu verip eski fit halime dönmek istiyorum.Umarım başarabilirim.Kahvaltı menüm; (Sabah 7'de) 1 adet haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 3 adet zeytin, 1 küçük dilim kepek ekmeği, salatalık, domates, yeşillik, şekersiz çay. Şu anda da işyerindeyim ve yeşil çayımı içiyorum... gidicek bu kilolar gidicek başka yolu yok yoksa ben depresyona sürüklenicem bu ruh haliyle.

Hosgeldin Nil-ay aramiza. Gidecek bu kilolar, gidecek.

Menunun devami: Ara: 120 gr meyveli yogurt.
Ögle: 2 kucuk haslanmis patates, 3 yemek kasigi kadar mantarli tavuk sote, 120 gr meyveli yogurt.
Ara: 2 mandalina.
Aksam: ceyrek ekmek arasi tantuniev yapimi. Icine et, sogan salatasi, marul, 2 dilim domates koydum.

Merhaba kızlar ben uzun zamandır giremiyorum bu arada mhn tebrik ederim canım birakmadigin için

Bugunun menusu.
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1 ince dilim kasar peyniri, cay.
Ara: 120 gr meyveli yogurt, 1 mandalina, 1 fincan nescafe.
Ögle: 30 gr kadar mysli, 120 gr meyveli yogurt, 1 mandalina.
Ara: 2 parca cikolata, 1 fincan nescafe.
Aksam: köfte, salata.

Valla ben 62 de takılı kaldım hiç bişey yapamıyorum mesai kaldığım için akşam 10 da çıkıyorum isten 11 e doğru eve geliyorum ve yemek yemeden hemen uyuyorum eşime bile vakit ayiramiyorum ne egzersiz nede diyet yapabiliyorum galiba depresyona giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…