65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Çok ise yarıyor 1 litre su ile yapiorum termosa dolduruyorum her zaman sicak iciyorum ise yaradığınıda yağların eridiginede idrar kokusu farklı olduğunda anladım aktardan bilgi aldım kadın bilgilendirdi başka şeylerde alacaktim parani boşa verme 5i bir arada al hem daha iyi olur dedi güvendiğim bir insan oldugu icin ıyiki de aldım ve gece çok yemek yerdim Çaydan sonra hic kalkmiyorum iştahıda kesiyor

Sallamada vardı başka aktara sordum onu önerdi ama bu kadın bitkisini al kendin yap digerleri nasıl yapılıyor bilemezsin dedi ben hepsini 10 tlye aldim

Gunaydin kizlarr!
EBEYAZBULUT06, tebrik ederim canim benim, devamini bekliyoruz.
Ela82, kolay gelsin canim, zor olucak belli bugun, okadar cesitli yiyeceklerin arasinda yememek.

Bu sabahki menu: saat 6:30 da 1 haslanmis yumurta, tam yemedim, iste yarimdan fazlaydi ve cay.
Simdi: 30 gr kadar mysli ve 120 gr meyveli yogurt. Birazdan da yesil cay yada kekik demleyip icecegim.

Ögle: disardaydim, eve gelince yiyebildim saat 14:30 falandi. 3 köfte, ve birkac tane patates.
Ara: 1 mandalina, 1 kucuk dondurma.
Aksam: yarim porsiyon kuru fasulye ve yogurt.

mrblar bu sabah kahvaltıda az yedim.öğlen okulda yerli malı vardı.bilanço 3 sigara bör.1küçük poğaça ve 1 küçük kurabiye 2 çatal ıslak kek neyse yinede hafif atlattım sanki canım istemedi aç olduğum halde.arada kuruyemiş yedim akşam ailecek dışardaydık malesef malum hamburgerciden yarım küçük hambger yarım ayran biraz da patates yedim.bugün pek iyi geçmemiş suda içemedim şimdi ancak yeşil çayımı içiyorum..

Reactions: mhn
Sabah: 2 haslanmis yumurta, cay.
Ara: birkac tane biskuvi ve kekik cayi.
Ögle: lahana kavurdum az salcayla, öyle limonla yedim.
Ara: 120 gr meyveli yogurt.
Aksam: Disardaydim, eve gelince 2 havuc, ceyrek nar, 1 kucuk parca bitter cikolata ve cay.

Sabah: 1 krep, icine tuzsuz peynir ve recel surdum, cay.
Ara: 1 fincan yesil cay.
Ögle: yumurta ve domates, 1,5 dilim ekmek.
Ara: arkadaslarla disardaydik, kutlamamiz vardi cok az yas pasta yedim.
Aksam: 1 kucuk hamburger (icine mayonezli sostan koydurmadim), 1 havuc, ceyrek nar.

Bugun ipin ucu baya kacti. Insallah yarin daha dikkatli gecer.

mhn nerelerdesin sayfa gerilere düşmüş.bu haftam hiç iyi geçmedi kiloveremedim galiba.motive olmaya ihtiyacım var.aslında abarttığım pek birşey yok ama çok sıkıda değilim ilk haftaki hırsım azalıyor (

Buralardayim Ela82, dun isten cok yorgun geldim, yazamadim. Yapma, motivasyonu azaltmak yok, diyete devam, pazartesi tarti gunu.
Dunku menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1 meyveli yogurt, cay.
Ara: sadece sicak su ve 1 mandalina.
Ögle: 50 gr kadar mysli, 120 gr meyveli yogurt, 1 mandalina.
Aksam: 2 dilim ekmek, 4 parca köfte, az salata.
Ara: acikmistim, aksam 2 havuc yedim.

Tekrar gunaydin kizlarr!
Sabahki menum: cay ve birkac parca sucukla cok az (1 yemek kasigindan azdi) tuzsuz peynir yedim. Yaninda ekmek falan bisey yemedim.
Öglen: 1 haslanmis patates, az haslanmis sebze karisimi(havuc ve bezelye), yogurt ve 1 parca tavuk yiyecegim.

Selam kizlar!
Ancak vakit bulabildim yazmaya.
menunun devamini yazayim, öglen tavuk yemedim, aksam ayni yemekten yedim, tavuk, haslanmis patates, sebze ve yogurt.

Yarin tarti gunu bakalim nasil cikacak sonuclar.

mrblar ben bu akşam fazla kaçırdım bide üstüne dondurma yedim malesef yarından itibaren daha sıkı davranıcam bu hafta spora ağırlık vermek istiyorum..

Gunaydin kizlaaar!!!!
Bugun tarti gunu, 62,2 ciktim. Gecen haftadan buyana 500 gr vermisim. Sizlerdende haberler bekliyorum kizlaaaarrrr!

Sabahki menum: az tuzsuz peynir, ceyrek ekmek, 3 parca sucuk, cay.

Tekrar merhabalar! Kizlar nerelerdesiniz yaa, yalniz birakmayin beni.

Öglenki menum: 50 gr kadar mysli ve 120 gr meyveli yogurt.
Ara: cay ve 1 donut yedim, kocis almis kiramadim.
Aksam: 100 gr kadar et, 1 bardakta kola ictim.

mhn tebrik ederim ben tartıda aynı geldim bugün.62 yani.ama dijital bir tartımı alsam anlayamıyorum böyle tam olarak.akşam çorba et sote ve bulgur yedim. hala tokum bulguru yemesem iyiydi aslında biraz dans ettim ama hala tokum benim aç olmam lazım değil mi yaa bana akıl verin bacılar nerdesinizz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…