65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Dün giremedim kızlar Ama menülerim sağlıklıydı. Tok tutsun diye öğlen veya akşamları nagıt yiyorum. Her öğünde salata yedim. Akşam yemeğinden sonra ceviz-peynir yiyorum ara öğün olarak. İkisi de yağlı. Akşam yemeğinden sonra sıkıntı var bende. Ya canım tatlı istiyor ya da işte ceviz peynir falan yiyorum.
Ya psikolojik bilmiyorum ama kilo vermiş gibi hissetmiyorum. Korkudan tartılamıyorum da.

Reactions: mhn
Bugun ögle yiyemedim disardaydim gec kaldim. Eve gelince dunden kalan 3 köfte vardi onu yedim.
Ara: cay ve cok az da patlamis misir yedim.
Aksama sanirim kahvalti turu biseyler hazirliyacagim. Yemek yapmadim.
Bugun baya bi yurudum, ayaklarim sismis birde yuksek topuklar olunca

evet ya nazar deyiyo olabilir bide herkezin gözü üstünde oluyo kaç liko verdin diye sorup duruyolar sonra.

Gunaydin kizlaaarrr.
Sabah: 2 haslanmis yumurta, ceyrek dilim ekmek, cay.
Ara: yesil cayimi iciyorum...

Ya kizlar nerelerdesiniz, paylasimlar azaldi. Yarin tarti gunu ama ben korkuyorum, sanirim hic vermedim. Pek bir fark olmadi gibi, gecen iki hafta ne guzel gidiyordu.

Pazar günü uyuyakalıp normalden geç uyandım ne yazık ki ve hemen kendime kahvaltı hazırladım.

1 haşlanmış yumurta (üstüne kırmızı biber)
1 kibrit kutusu peynir (üstüne çörek otu)
4 zeytin
1 dilim ekmek
Şekersiz form bitki çayı

ile kahvaltıyı tamamladım. Buraya yazdığımda 66 ve 65.4 arasında gelgitler oluyordu şu anda tartıldım ve 63.4 geldim. Nasıl mutluyum nasıl. :)

Tebrik ederim canim. Insallah devamida gelir.

Ögle: 100 gr kadar somon ve salata yedim.
Ara: 1 fincan nescafe, 1 kucuk biskuvi.
Aksam: mantar sote, 1 parca tavuk, yogurt yedim.

Yarin tarti gunu

mrb bende sabah yumurta zeytin peynir, öğlen tavuk sonra nescafe ,akşam tavuk salata biraz pilav yedim devamında yeşil ve siyah çay içtim arada biraz kuruyemiş.45 dkyürüdüm 15 dk spor aletlerinde çalıştım.hafta sonları biraz fazla kaçıyor sanki..

Yeni uye oldum kizlar araniza katilabilirmiyim bende diyet yapmaya baslicam yarin destek olucak biseyler ariyorum kendime

Yeni uye oldum kizlar araniza katilabilirmiyim bende diyet yapmaya baslicam yarin destek olucak biseyler ariyorum kendime

Hosgeldin aramiza ftm0001. Kadinlar kulubu diyet yaparken motive olmak icin cok iyi bir yer. Seninde gunluk paylasimlarini bekliyoruz.

Birde yeni katilan arkadaslar boy, kilo ve hedeflerinizi bekliyoruz.

Kizlar bugun tarti gunumdu, sadece 200 gr verebilmisim. Kilom 62,7.
Ama motivasyonumu bozmayacagim, diyete devam. Sanirim biraz daha dikkatli olmam gerek!
Bu arada sabahki menu:
1,5 krep, cok az recel, cay. Cok olmus sanirim

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA BEN 5'İ BİR YERDE ÇAY KULLANIYORUM İŞTAHI KESIYOR YAĞI YAKIYOR VE SPOR OLARAK YAKLAŞIK 1 AYDIR PİLATES YAPIYORUM VE ÇOK FAYDASINI GÖRÜYORUM TAVSİYE EDERİM

BOY: 1.57
KİLO: 65
HEDEFFF : 50 :)
KENDİME GÜVENİM VE SİZİN DESTEĞİNİZLE 15 KİLO VERMEYİ HEDEFLİYORUM :)

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA BEN 5'İ BİR YERDE ÇAY KULLANIYORUM İŞTAHI KESIYOR YAĞI YAKIYOR VE SPOR OLARAK YAKLAŞIK 1 AYDIR PİLATES YAPIYORUM VE ÇOK FAYDASINI GÖRÜYORUM TAVSİYE EDERİM

5İ BİR ARADA ÇAY DİYECEKTİM 5İ BİR YERDE DEMİŞİM :)

Boy 157
Kilo 60
Hedef 50

Yurtta kaldigim icin yiyecek konusunda sorunum buyuk henuz kahvalti yapmamis olmamda cabasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…