Valla ben 62 de takılı kaldım hiç bişey yapamıyorum mesai kaldığım için akşam 10 da çıkıyorum isten 11 e doğru eve geliyorum ve yemek yemeden hemen uyuyorum eşime bile vakit ayiramiyorum ne egzersiz nede diyet yapabiliyorum galiba depresyona giriyorum
mrb bugün tartıldım ve 200 gr almuışım 62.900 geldim hafta sonu çok kaçmıştı etkisini gösterdi.yeni yıla 62girmeyi hedeflemiştim olmadı.benim tek sorunum su içmemek ve spor yapmamak galiba. böyle gitmez motive olmam lazım...
Yoğurt kürü nasıl oluyor canım?mrb dün gece yatmadann yoğurt kürü yaptım bağırsaklarım için ve sabah tartıldığımda 62.600 çıktım yani 300 gr farketti.iyi oldu iyice moralim bozulmuştu çünkü.demekki fazla çıkmamım sebebi buymuş.bu arada sabah küçük bir tost ve haş.yumurta yedim.
2kasik yoğurdu 1 Çaykasigiacipulbiber yarimlimonsuyunu ekleyip yiyorum cnmYoğurt kürü nasıl oluyor canım?
Tam olarak ne işe yarıyor bu?2kasik yoğurdu 1 Çaykasigiacipulbiber yarimlimonsuyunu ekleyip yiyorum cnm
bağırsakları çalıştırıyor :))Tam olarak ne işe yarıyor bu?
yok cnm sıkma canını o regl şişliğidir sende pazartesiyi bekleyemeden tartıldın demekSelam kizlar!!!
Bugunun menusu:
Sabah: 1 kiymali börek, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Ögle: 2 mandalina, kucuk bir parca kadayif tatlisi.
Ara: 1 bardak yesil cay.
Aksam: 1,5 dilim pizza, 1 bardak ayran.
Hala eski kiloma dönemedim kizlar, moralimde bozuluyor böyle...2 gunde 1 kiloya yakin fazla cikarmi yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?