65 ten 55 e yolculugum baslasin...

Canim benim bazen oluyor böyle, yinede moralini bozma. Bende bazi gunler eve kendimi zor atiyorum isten gelince. Kendimi motive etmeye calisiyorum.

Gunaydin kizlar!
Sabah: 120 meyveli yogurt, birkac kucuk dilim sucuk, cay.

Bugun tarti gunuydu, 62 kiloyum. Bu hafta 200 gr verebilmisim, az ama neyapalim bunada sukur.

mrb bugün tartıldım ve 200 gr almuışım 62.900 geldim hafta sonu çok kaçmıştı etkisini gösterdi.yeni yıla 62girmeyi hedeflemiştim olmadı.benim tek sorunum su içmemek ve spor yapmamak galiba. böyle gitmez motive olmam lazım...

Reactions: mhn

Ela82, bende hedefime ulasamadim canim yeni yila girerken ama bence bu bize daha cok motivasyon saglasin. Yeni yilda daha kararli olalim, bahar gelmeden hafifleyelim. Klasik baharda baslayan diyet programlarina kalmadan hedefimize ulasalim insallah. En azindan ben öyle istiyorum, elimden geldigince kisa surede ama duzgun zayiflamak.

Menunun devami:
Ara: 1 mandalina.
Ögle: 3 parca köfte.
Ara: 2 tane bitter cikolatali tryff.
Aksam: 100 gr kadar haslanmis brokoli, 2 yemek kasigi yogurt, 3 yemek kasigi tavuklu mantar sote.

mrb dün gece yatmadann yoğurt kürü yaptım bağırsaklarım için ve sabah tartıldığımda 62.600 çıktım yani 300 gr farketti.iyi oldu iyice moralim bozulmuştu çünkü.demekki fazla çıkmamım sebebi buymuş.bu arada sabah küçük bir tost ve haş.yumurta yedim.

Merhabalar!
Sabah: 30 gr kadar mysli, 120 gr meyveli yogurt.
Ara: 1 fincan nescafe.
Ögle: 3 parca cikolata.
Aksam: Hiiiccc sormayin kizlar, uzuun zamandir yemedigim kadar yedim, uzun zamandir görmedigim arkadaslarlaydik, ipin ucu bayaa bi kacti.
Yarinda yilbasi malum, insallah bu iki gunun acisi kötu cikmaz benden. Aksama kadar cook az yemeyi dusunuyorum, ama aksam mutlaka yerim biseyler ama bakalim. Pazartesiye kilo almis cikmasam bari

Yoğurt kürü nasıl oluyor canım?

dün gakşam yeni yıl için aldığım cipsi açıp bir kase kadar yedim ( dayanamıyorumcips konusunda bakalım bu akşam neler neler yiyeceğim..

Merhaba kizlarrrrrr!!!!!!!!!!
Mutlu, huzurlu, saglikli bir yeni yil diliyorum herkeseeee! Saglik ve huzur varsa gerisi önemli degil!

Bugun:
Sabah: 2 mandalina, cay.
Ögle: 1 kase haslanmis brokoli, 2 yemek kasigi pancar salatasi.3-4 parca cikolata.
Aksam: Bakalim neler yiyecem. Kendimi tutabilirsem az az yemeye calisacam ama...

Gunaydin kizlaarr!!!! Yepyeni bir yil basladi. Umarim saglikli,huzurlu geciririz.
Dun aksam malum, yemek, tatli, pasta, cips yedim. Fazla oldu, sabah tartida nerdeyse 1 kiloya yakin fazla ciktim..
Hem fazla yedim hemde gec vakite kadar yenildi icildi. Birde ustune bugun regl oldum.
Bugun tekrar karalilikla devam.

Sabah: 2 krep, 2 tatli kasigi marmelat, 3 tatli kasigi kadar yagsiz tuzsuz lor peyniriyle, yaninda cay.

Ögle: 1 parca tavuk, 1 yemek kasigi kadar bezelye.
Ara: 1 fincan nescafe, 1 dilim pasta.
Aksam: 2 dilim kiymali börek, 3 salatalik tursusu.

Selam kizlar!!!
Bugunun menusu:
Sabah: 1 kiymali börek, cay.
Ara: 1 fincan nescafe.
Ögle: 2 mandalina, kucuk bir parca kadayif tatlisi.
Ara: 1 bardak yesil cay.
Aksam: 1,5 dilim pizza, 1 bardak ayran.

Hala eski kiloma dönemedim kizlar, moralimde bozuluyor böyle... 2 gunde 1 kiloya yakin fazla cikarmi yaa...

Sıkma canını bazen vermiyo gibi gorunur ama sonradan farkina varirsin bende aynı şekildeyim sadece moralini yüksek tut canım sen güçlü bir bayansın çünkü hala bırakmadın devam ediyorsun

yok cnm sıkma canını o regl şişliğidir sende pazartesiyi bekleyemeden tartıldın demek

benimde yılbaşı akşamım az hasarla geçti.ertesi gün az yedim ve yağmur demedim 1 saat yürüdüm çok iti geldi bende meraktan cuma sabah tartıldım ve 200 gr daha az geldim.ama üzgünümki bugün yürüyüş yapamadım ve akşam misafirlikteydik bir su böreği ve kuruyemiş yedim ama 3lt su içtim yarın ve pazar mutlaka yürümek istiyorum pztesi tartı günü ne olur vermek istiyorum artık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…