- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #2.041
diyet günlügün var mi? yoksa beraber yapabilirizzYeter ki işe yarasın acısına razıyım modundayım
İki gündür bozdum diyeti yine tam gaz devam
diyet günlügün var mi? yoksa beraber yapabilirizz
ya ben söyle söyliyim, belli bir diyet programim yok, ne zaman acsam o zaman yiyorum, bu yüzden bazen 3 ögün bazen 4 ögünle bazen de 2 ögünle bile günü kapattigim oluyor. sadece hafta sonlari kahvaltida cok dikkat edemiyorum malum ailecek kahvalti ediyoruz, onun disinda ekmegi sevmedigim icin tüketmiyorum cok nadir tüketiyorum,, bazen 10 günde 1 bazen haftada 1 bazen 15 günde 1 o ruh halime bagli serbest gün yapiyorum kendime o gün canim hangi abur cuburu istiyorsa yatana kadar yiyorumHayır yok:)
İyi fikir aslında, menülerine baktım da beslenme biçimlerimiz de aynı
ya ben söyle söyliyim, belli bir diyet programim yok, ne zaman acsam o zaman yiyorum, bu yüzden bazen 3 ögün bazen 4 ögünle bazen de 2 ögünle bile günü kapattigim oluyor. sadece hafta sonlari kahvaltida cok dikkat edemiyorum malum ailecek kahvalti ediyoruz, onun disinda ekmegi sevmedigim icin tüketmiyorum cok nadir tüketiyorum,, bazen 10 günde 1 bazen haftada 1 bazen 15 günde 1 o ruh halime bagli serbest gün yapiyorum kendime o gün canim hangi abur cuburu istiyorsa yatana kadar yiyorum167 boyunda 64.7 kilo 21 yasindayim, sen neler yapiyorsun boyun yasin kac?
ay cok iyi ben bu ay 1 kilo anca verebildim ya bünye iyice yavasladi, belli bi diyet mi yapiyorsun, spor yapiyo musun bir de hedef kilon kac :) cok mu sordum yaaAynı boy aynı kilo sadece 1 yaş büyüğüm senden o kadar
Bende 1 aydır resmen diyetin dibini yaptım bu kiloya kadar düştüm en son üç gün önce 62.900ü gördüm şımardım ve nöküz gibi yedim
Yarın diyete devam inşallah
ay cok iyi ben bu ay 1 kilo anca verebildim ya bünye iyice yavasladi, belli bi diyet mi yapiyorsun, spor yapiyo musun bir de hedef kilon kac :) cok mu sordum yaa
dedigim gibi aciktikca yiyorum :) listem yok herseyden yiyorum, hedefim yilbasina 60 di ama bu ayki performansimdan sonra galiba 60 olamiycam yilbasina.Yılbaşına kadar hedefim 58 olmak aslında, önce ekmeği kestim çayda kahvede bolca şeker tüketirdim artık şekersiz içiyorum diğerlerini de.
Ekmeği sadece sabahları yiyorum. Kilo vermeyi çok kafaya takmıştım öğlen saat 2'den 3'ten sonra hiçbir şey yemeyerek sadece acı nescafe içerek abarttım tabi
Sonra iki gün ayran detoksunu yaptım iki gün sonra 5te 5 diyetini yaptım bende pek işe yaramadı daha çok wc sorunu yarattı bide tansiyonum çok düştü 4. günde bayılıyodum. İşte son üç gündür acayip bozdum sanırım özel günüm yaklaşıyor bir aydır ne tatlı ne çikolata yedim, üç gündür tatlı ekmek yiyorum bunları
Yarın tekrar başlıyorum aralık sonuna kadar hedef 58 en kötü 60.
Senin :)
dedigim gibi aciktikca yiyorum :) listem yok herseyden yiyorum, hedefim yilbasina 60 di ama bu ayki performansimdan sonra galiba 60 olamiycam yilbasina.
ya ben bi kere detoks yapayim dedim ondanda kilo aldimUmutsuz olma daha 45 gün var nerdeyse. Ben hala kararlıyım 60 olmasa da 61 olcam
Hırs yapınca oluyor ya, benimde listem yok kafama göre diyet yapıyorum
ya ben bi kere detoks yapayim dedim ondanda kilo aldimseni de düzgün bir beslenme bicimine davet ediyorum
bol sans menü paylasirsan hergün sevinirim tabi istersen :)Yok zaten detokssuz az yicem artık, ikimize de bol şans
bol sans menü paylasirsan hergün sevinirim tabi istersen :)
iki ögündede ayni yemegi yemen kötü olmus, aci biber yemeyi denesen?Ben sabah 2 yemek kaşığı zeytinyağı içtim malum sorun yüzünden
ama hiçbir işe yaramadı
Öğle: Bir tabak makarna, yarım kepçe mercimek çorbası
Ara: Nescafe
Akşam: 6 kş makarna
1 tabak mercimek yine
Kapanışı şekersiz çayla yaparım
iki ögündede ayni yemegi yemen kötü olmus, aci biber yemeyi denesen?
ben de cok severim makarnayi, ye de miktarinca ye mesela 1 tabak yiyorsam ben yaninda baska yemek yemiyorum, az yiyorsam yaninda yemek yiyorumZaten bugün diyet yapmış saymadım kendimi
Tam bir makarna canavarıyım hayır diyemiyorum ama 1 aydır yemiyordum bu ara iştahım açıldı midem kıtlıktan çıkmış gibi
Acı biberi her yemekle yiyemiyorum ama yarın ona uygun bir yemek yapıcam.
Makarna yememem lazım aslında bana zararı çok
aksam 18kahvalti 9:00
4 yk yulaf ezmesini suyla pisirdim, 1 dl keci peyniri koydum icine
1 portakal
sade nescafe
ögle 13
1 kepce mercimek corbasi
2 kadinbudu köfte
4 yk makarna
aksam yemegi yemiycem, sadece 1 elma 1 mandalina falan yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?