66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Tşk ederim.sende mi katıldın aramıza maviboncukcuma selam söyle:))
Bu günkü kahvaltım
Malum special k 1 kase
Salatalık domates
Yeşil çay
Ara bir avuç leblebi fındık
Öğlen yemeğim
Menemen bir yumurtalı
2 dilim Çavdar ekmeği

öğle yemeğim : 2 haşlama yumurta

ara : 1 adet közlenmiş biber yoğurtlu ve 100 ml kadar vişneli şurup(meyve suyu)

yarım dilim kepek ekmeği ve mini popkeklerden 1 tane yedim. tabi bu ara öğün saydıklarımı ara ara yedim birden yemedim toplam şuana kadar 352 kalori aldım

akşama da 300 kalori alsam tamamdır

garnitürden yemek yapacağım yağsız sadece salça koyacağım içine toplam 180 kalori mi ne yapıyor yanına da yine közlenmış kırmızı biber yoğurtlu.

Tüm günü yaziim hemen
Sabah:2dilim Light etimek
1tatlı kaşığı kadar kahvaltılık sos
1tatlı kaşığı kadar labne
Salatalık
1dilim salam
Şekersiz Yeşilçay

Öğle: 2tane salatalık, 2kaşık naneli süzme yoğurt ve Zero

Akşam: 1tabak zeytinyağlı barbunya ve cacık

Sporumuzda yaptım bugünlük tamam

E hadi bende tüm günümü yazayım zaten 1 hafta içim dışım spc k olacak belki giremem tekrar.
Ara yoğurt kiraz ceviz
Akşam yine bitterli spc k
Patlayana kadar su yeşil çay
Çocuklara da pizza söyleyecem yesem mi acaba ucundan accık:))) şa ka şaka
Spor olarak 1 saat ev temizliğimde tamamdır.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar beni de araniza alıp mısınız :) 20 yaşında 155 boyunda 54 kilodayim 15 eylüle kadar soyle bir 10 12 versem mükemmel otesi olurr

aksam yemegim (16:30) 1 kase makarna (yagsiz tuzsuz) 150 gr yogurt koyucam üstüne.
kizlar ben simdi arkadasima gidiyorum , bugun sabaha kadar ders calisicaz, 3 tane final sinavi var yarin. o yüzden yarin aksama kadar yokum, onlarda kalinca mecbur dondurma falan yeriz heralde kizmayin he

Merhaba kızlar beni de araniza alıp mısınız :) 20 yaşında 155 boyunda 54 kilodayim 15 eylüle kadar soyle bir 10 12 versem mükemmel otesi olurr

54 kilodan 12 kilo verince 42 kilo oluyor değilmi ben 54 olsam ohooooo ömür boyu aynı kalmak için uğraşırım canım ya bende 155 im bu arada.

Topik kurucumuza Sınavları'nda başarılar diliyorum

evet kızlar bu hafta düzensiz beslenicem gibi bişey yine 2 öğün yemeye devam aama saatlerim geç olucak ve yediklerimin miktarı az çeşidi fazla olucak.
bugün geç kaldıgım için 1 kase nesquik yedim ve annemin yaptıgı tosttan 3 lokma alıp çıktım
kep töreninde 2 küçük cup cake
1 tabak karışık menü aldım ve öğlen arkadaşlarla kutlamaya gittik orda .çok az yedim yani yanlız bırakmamak adına ondan akşam yemeği yemeyeceğim dedim ama yeni eve geldim 1 neskahve içtim 1 sabahtan kalan bir tane tost varmış hamburger ekmeği arasında peynir ve sos onu yedim şimdi bitki çayımı içiyorum bu hafta cumaya kadar böyle olucak :)

tabiki gelebilirsin :) nasil bir yl izlyecegini anlatir misin?
Açıkçası bilmiyorum canım proteine ağırlık versem çok iyi olur ama et sevmediğim için bunu yoğurt ve süt ile yapmayı düşünüyorum abur cubur yemeyi tamamen bırakmam gerek çünkü yedikçe yiyorum malesef öyle paketten bir tane alayım yok hepsi bitecek gibi bir dusunceye bürünüyorum onun dışında makarna pilav olsun bir iki kasık yiyebilirim o kadar kısıtlamak istemiyorum ve günlük 1000 kaloriyi aşmamak gibi bir gayem var birde haftanın üç günü spora gidiyorum bir saat hocayla plates aerobik step var sonra da 45 dk yürüyüş yapıyorum o şekilde :) senin nedir canım o kadar güzel kilo vermişsin masallah muhakkak iyi bir yol izledin :)
54 kilodan 12 kilo verince 42 kilo oluyor değilmi ben 54 olsam ohooooo ömür boyu aynı kalmak için uğraşırım canım ya bende 155 im bu arada.
Canım haklısın kilolu değilim şuanda ama göbek basen var ve inan hiçbir kiyafetim olmuyor bu sene çok kilo aldim ://

Topik başkanı yok diye mi boş buralar.bugün coşmuşum ben :)))
Sabah 9.00 k flakes yeşil çay
Öğlen 13.00 te2 yumurta peynirli 2 dilim Çavdar
16 .00 da 5 kaşık kısıra dayanamama
Bir bardak ayran
Az önce ne oldu bana 3 aydır ilk kez bir dilim kadar normal ekmekle peynir.
Daha da ağzıma bir şey sürmesem su dışında toparlanır mı bu menü sizce yardııııııım evet deyin

kizlar ben geldiiim dün aksam 2 tane magnum mini yedim. arkadasta kaldim ama eridi onlar merak etme cünkü gece hic uyumadim yani dun sabah 8 den beri ayaktayim 3 tane sinavim vardi ona calistik sabaha kadar.
bugun sabah kahvaltim, yarim adet simit icinde kasar vardi, 1 bardak sicak cikolata.
aksaam yemegim(18:00) 200 gr kavun, biraz kiraz, biraz cilek, 1 kase yogurt :)

sadece sabah kahvaltisi ve aksam yemegi yiyorum canim :) aksam yemegimi en gec 6 da yiyorum ve 1 kase yiyorum o kadar :)

Hoşgeldiiiin:)) menüne bayıldım valla.Ben ilk mesajında bahsettiğin kitabı soracaktım sana.kan guruplarından örnekler paylaşabilirmisin acaba.tabi yasal ise

Hoşgeldiiiin:)) menüne bayıldım valla.Ben ilk mesajında bahsettiğin kitabı soracaktım sana.kan guruplarından örnekler paylaşabilirmisin acaba.tabi yasal ise

bugun cok kötü bir menüydü canim ya :) anca eve gelebildigim icin sabah kahvaltim fiyasko oldu. canim internete kan gruplarina göre beslenme yazarsan bir sürü bilgiye ulasabilirsin :) ama tabi bu sisteme gecmek istiyorsan mutlaka kitabi alip oku derim cünkü internet yetersiz kaliyor bu durumda :)

Feylesof k flakes ile o kadar saat durabilmene hayran kaldım ben onu yedikten sonra hala aç olarak geziyorum masallah sana :) öğle yemeğinde gazel güzel protein ağırlıklı ve bence kısırda kabul edilebilinir diye düşünüyorum sonuçta erken saatte yemişsin ben menünü begendim :)

Bayanabaloncuk tam magnuma kızıyordum ki neyseki tüm gece ders çalışarak yakmissindir :) menün gayet güzel yalnız akşam seni geceye kadar idare eder mi

Motivasyon diye buna derim:))) teşekkürler valla o saate kalmam biraz zorunlu oldu zaten o yüzden sonrasında abarttım sanırım ben ara öğün delisiyim çünkü.yinede yazdıkların moral oldu tam gaz devam ediyorum.

Hııııım kitabı almadan olmazzzz diyorsun yani:))) haklısında ayrıca internette ki bilgiler tamamen zıt olabiliyor biraz baktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…