66 günde 11.4 kg gitti bile :)

kızlar tatlı isteği yerine geçen süper bir şey buldum . vişneli şurup.100ml sadece 9 kalori

pek inanamıyorum aslında ama resmen öyle yazıyor arkasında

Son düzenleme:
tabiki :) hemen ekliyorum ismini listeye. bu arada nasil bir sistem uyguladiigni anlatir misin? :)

bu zamana kadar hiç diyet ve spor yapmadım yani yapamadım :)...
uyamıyorum bu tarz şeylere...
en kötüsü ekmeğe çok düşkünüm günlük yediğim bir tabak yoktur fakat ekmek 1 bazen daha fazla...
kilo sadece bel çevrem ve karnımda...
60 kiloyu hiç geçmemiştim bu zamana kadar ta ki evlenene kadar :)

o zaman tam dogru yerdesin :) cünkü ben de artik diyet degil saglikli ve yeteri kadar beslenme taraftariyim. demekki senin yapman gereken sey ekmegi biraz azaltmak :) cok büyük sonuclar alacagina eminim. mesela kac dilim ekmek yiyorsun ortalamam her ögünündeä?

Spora gidiyorum şimdi de :) bu ara spora çok yöneldim haftanın 5-6günü spora gidiyorum bakalım faydasını görürüm umarım:) ama inanırmısınız insankilo verdikleri kendine güveni ve hisleri daha da güzel oluyo mutlu oluyo insan yawww

tebrıkler..senınkıde harıka gıdıyormuş..specıal k ile hemde bıtterlısıyle bende çok guzel kılo vermiştim düğünümden önce :)) ıkı ayda oyle bır kılo verdımkı gelınlığım ıkıncı kez dikilmişti :)) gelınlık bedenıyle ıkı beden ıncelmiştim..bence devam et sonuclar harıka olacaktır..hatta ben sütü hiç sevmedığım için specıal k yı yumuşatacak kadar dönküyordum sonra süzüyordum bide hepten bebek maması kıvamında yıyordum :)) başarılar..

masallah canim benim :) benim yerime de spor yap insallah bende basliycam spor yapmaya tekrar

yarım ekmek bazen daha fazla da olabiliyor...:)

sanirim ekmegi bölerek yiyorsun? :)
ise ekmegi sofraya getirmeden dilmekle basla derim. :) ve yarim ekmek mi yiyorsun sadece her ögününden 1 dilim sadece 1 dilim ekmek azalt :) yani yarim ekmekten 1 dilim az ye. ise bunla basla ki sklmayasin. sonraki hafta öglen ve aksam ögününden 2 dilim azaltmak olsun :) sonraki hafta 3 dilim derken bir bakmissin ki 1 ay sonunda en az 3 kilo gitmis bile :) hemde her istedgini halen yiyorken, emin ol senin kilo vermen bizden daha kolay olacak cünkü ben mesela ekmek yemeyen biriyim :)

dilimliyorum tabiki :)
dilimledikten sonra yarısını alıyorum ekmeğin o kısım bitiyor yani yaklaşık 6 dilim gibi bişey :)...
2 öğün yiyebiliyorum günde
hatta o bile zorla
acıkmıyorum çünkü...:)
sabah ve akşam toplam yediğim 1 tabak anca vardır ama ekmeksiz hiç birşey yiyemiyorum...
günde 1 ekmek ben biyorum sanırım :)

yok bizim evde genelde ekmek dilinmez de misafir gelmedikce ondan dedim
tamam iste :) günde 1 ekmekten 2 dilim eksik yemeye calis bakalim bir hafta sonra ne olacak? :) bu yapabilirsin sanirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…