- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Yaaa çok yedim şiştim yaa yuvarlancam nerdeyse top gibi
zero dandir o
Gördüm tatlım da 300 gr diyorsun nedir ki olabilir yani vücut su toplar yada o gün yediğin bşey fazladır yada çok içecek içmişsindir vücuddaki su oranı artı görünebilir ki bence 1kilo fazla çıksa bile canını sıkmana değmez tatlım, böle olduğunda hemen bi toparlama diyeti yap 1hafta spora ağırlık ver ve yediklerinde ufak tefek azaltmalar yaparak bence bu artıyı tartıda eksilere çevirebilirsin ki bence ztn normaldir de o kdarcık arada olabilir sıkma canını bnmde çok oluyo çünkü hemen toparlama diyeti yapıom 2 gün akşam yemeğimde salata yoğurt yiyip toparlıyom bide spor yapıom hemen fark ediyo nacizane tavsiyem:)
sorun yok canim :) benimde ramazanda evimde tarti olmayacak o yüzden ayda 1 kilo bildirimi yapabilicemistersen yarin diyetisyene gidince tartilip bildirim yapabilirsin :)
bana da nacizade tavsiye verin62 ve arkadaşlarında takılmış bulunuyorum
kuzucum öncelikle cok az yiyorsun :) biraz yemek yemeyi denesen? aksm yemegi mesela vucuduna yag girsin biraz. yag girmeyince de kilo verimi yavasliyor cünkü :)
Merhaba herkese.Yazıp kaçacağım şarzım az:)Bugün nihayet mide endoskopisi olabildim hani şu ağızdan tüple mideye giriliyor.İki doz uyuşturucu ilaç banamısın demedi yarı uyanık kaldım yine.Sonuç gastrit ve reflü başlangıcı.12 de döndüm zaten salatalık domates iki parça tavuk göğsü yedim akşama ne yesem karar veremiyorum.Ama en iyi haber bir arkadaşımızın dediği gibi vücudum su tutmuştu herhalde ki dün akşamdan endoskopiye kadar su içemediğimden olsa gerek sabah 73.700 dü kilom:)))))
geçmiş olsun canım akşama da tavuk salata ayran ya da yoğurt ye
Kırmızı et yesem bozmuş olurmuyum acaba yoksa farketmiyor muydu canım
canım valla bilmiyorum ama başka bir şey yemenden daha iyidir kırmızı et.haşlama ya da ızgara olarak ye yiyeceksen ve çok olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?