66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Naçizane tavsiyeler her zaman açığım:)) teşekkürler

kizlaar 1 hafta sonra yani haftaya pazartesi ilk hedefimi koydugum tarih yani 1 temmuz, benim istedigim 1 temmuzda tam 60 kg olmakti ancak bu haftaki yalnizca -0.40 gr lik eksilme beni hedefimden saptiracaga benziyor :) yani 1 haftada 1.2 kg veremeyecegime göre hedefimi 1 hafta daha uzatmak zorunda kalacagim sanirim :)

Son düzenleme:
alosumm: 60/58.7 fark: -1.3
moonlin14: 62.6/62.0 fark: -0.60
gülüm6: 63.1/62.6 fark: -0.50
bayanbaloncuk: 61.6/61.2 fark: -0.40
feylesof123: 73.8/74.1 fark: +0.30
buseirem: (yarin bildirecek ona kiyak gectik )

kuzucum öncelikle cok az yiyorsun :) biraz yemek yemeyi denesen? aksm yemegi mesela vucuduna yag girsin biraz. yag girmeyince de kilo verimi yavasliyor cünkü :)

canım yağı daha çok yoğurttan cevizden ekmek yersem ekmekten alıyorum.

akşam yemeğim 2 parça haşlanmış tavuk yağsız salata ve ayran

ha bi de yoğurtlu kür ve yemekten önce hindi salam yedim 132 kalorilik

kahvalti(07:20)1 haslanmis yumurta(tuz dahi koymadim),1 bardak süt, 200 gr karpuz, 200 gr kiraz, 1 nektarin, 3 taze kayisi, 2 erik

sabah sadece yoğurtlu kür

öğlen , yarım saat önce yoğurtlu kür ve sonra bir tavuk but haşlama , yağsız salata ve bir bardak ayran (öğleyi daha yemedim yarım saat sonra yiyeceğim)

Merhaba herkese.Yazıp kaçacağım şarzım az:)Bugün nihayet mide endoskopisi olabildim hani şu ağızdan tüple mideye giriliyor.İki doz uyuşturucu ilaç banamısın demedi yarı uyanık kaldım yine.Sonuç gastrit ve reflü başlangıcı.12 de döndüm zaten salatalık domates iki parça tavuk göğsü yedim akşama ne yesem karar veremiyorum.Ama en iyi haber bir arkadaşımızın dediği gibi vücudum su tutmuştu herhalde ki dün akşamdan endoskopiye kadar su içemediğimden olsa gerek sabah 73.700 dü kilom:)))))

geçmiş olsun canım akşama da tavuk salata ayran ya da yoğurt ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…