66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Tatile gitmeme 15 gun kaldi bana 2 haftada 4 kilo verdiren bir diyet bulun lutfen acil

ablam öncelikle 2 haftada 4 kilo verdirebilecek bir diyet yok, sebebine gelince varsa da herkeste ayni etkiyi göstermez. ben yaparim 2 haftada 1 kilo veririm sen yaparsin 5 kilo verirsin. yüzden kendinizi sartlayip vucudu strese sokmayin sokmayinki beyniniz beni ac birakacak diye telaslanip kilo verimini yavaslatmaya calismasin. sen normal sistemine devam et, sakin ac kalma.

kahvalti(07:35)1 kk peynir, 200 gr kiraz, 100 gr yogurt(yarimkasik yulaf ezmesi),100gr yesil üzüm,1 nektarin,1 ceviz, 2 kavrulmamis badem, ,3 taze kayisi

aksama misafir geliyor o yüzden cesitli bir aksam yemegi olacak.yemem muhtemel olan seyleri yazayim ben,
1 adet biber dolma, yarim kabak közleme, yarim patlican közleme, 1 kirmizi biber, 2 corba kasigi kadar kabak salatasi, 2 3 parca kavun, 50 gr kadar ton balikli yesil salata. belki 2 top da dondurma simdiden yaziyorum ki fazlasini yiyemeyeyim

ara öğün : birkaç tane ceviz ve ayran

akşam : salata haşlama tavuk göğsü ayran. yarım saat öncesinde de yoğurtlu kür

kahvalti(07:35)1 kk peynir, 200 gr kiraz, 100 gr yogurt(yarimkasik yulaf ezmesi),100gr yesil üzüm,1 nektarin,1 ceviz, 2 kavrulmamis badem, ,3 taze kayisi

aksam(17:45) 1 adet biber dolma, 2 kasik kabak salatasi, azicik ton balikli yesil salata, ceyrek patlican közleme,1 adet biber.
sabah ögününden yarim saat önce 2 kasik yogurt kürü, aksam ögününden önce 1 kasik yogurt kürü ve günü kapattim :)

ailecek biber dolmasını çok seviyorsunuz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…