66 günde 11.4 kg gitti bile :)

sanırım spor süremi uzatıcam ona karar verdim belki vücudum alışmıştır belki daha fazla kalori yakmam gerekiyodur 3 hafta da bu şekilde denemeyi düşünüyorum bugün leslie sansone 2 mil e başlıcam arkasından jillian la toplam 1 saate tamamlıcam bi de böyle deniyim bakalım etkisi olacakmı kilo veremiyoruuum

iyi olur bi dene bakalım benim sporla pek aram yok.zaten çok sporu onermıyorlar eger hayatın boyunca devam etmeyeceksen. çünkü sporu bıraktığın an vücut daha fazla yağlanıyor ve gevşiyor.en iyi spor orta derecede yürüyüş. başka sporlar evet ucudu topluyor zayıflatıyor ama bıraktığında vücut kendini alıyor ve yağlanmaya başlıyor.ben yavaş da olsa kilo veriyorum ve hiç spor yapmadım zamanım yoktu. ama yuruyus yapmayı ısterdım . yanımd bı arkadsım olsa her gün çıkarım yuruyuse ama tek basına olmuyor.

Kizlarrrr dun 49.5 cikan ben salagii bir KACAMAK yaptim kiii oooyy neler yemedim dukanda kesinlikle affetmiyor kacamagi yerkende vicdan azabindan olecektim ama olmustu bi kere oh olsun bana bi daha yaparsam gorurum kendimi ..ve sonuc
gecen hafta :50
Bu hafta : 51.300
+1.300
oysa yapmasaydim ne guzel 49 olacakti :| neyse artik onumuze bakalim :)

Bu arada 5 gündür ballı sirkeli ılık suya da başladım tekrar sadece sabahları içiyorum.Bence çok etkisi var bu haftaki kaçamaklarımı düşündüğümde.Bu 200 gr onun hayrınadır yani.
bu kur bagirsakta calistiriyor bende kilo adina etkisi olmamisti ama etiili oldugu kisilerde var :)
Kizlar dun kilo vermistim bugun gene kilo almisim cildircam neden boyle oluyo bi fikriniz varmi
Odemdir canim tuzu azalt belki azalma gorursun
Duraklama donemlerinde metabolizma hızlandırıcı çorba ile tekrar ivme verebilirsin canım. ..
Canim corbanin tarifi nedir

Canım bu kadar fark ediyorsa bu da dukanın zararlarından biri bence vazgeç:)

Bu günden itibaren sıkıya geçtim.Sabah 9.00 iki etimek 5 zeytin bir şeftali ve yeşil çay.
Kilo bildirimim
Geçen hafta 73.200 dü sanırım
Bu hafta 73.00
Fark:-200

10. da 2 ceviz
14.00de üç kaşık bulgur pilavı 2 küçük kanat
17.00 de 10 tane kiraz
Akşam iftara davetliyim ve yiyebileceğimin en azını yiyecemk.

Busecim sana yazdığım cevaplar senin yazdıklarınla birleşip aynı renk oluyor bazen valla düzeltmeyi de beceremiyom:)))
Bosver canim hic sorun degil :)
evet olabilir çünkü iftarda koca bi bardak tuzlu ayran içmiştim tuzu biraz fazlaydı :) inş öyledir bi süre tartılmıcam moralim bozuluyo
Sekersi canim seni ne motive edecekse oyle yapmalisin istersen haftada 1 tartil dayanabilirsen veya wc ihtiyacini karsiladiktan sonra :)
Canım bu kadar fark ediyorsa bu da dukanın zararlarından biri bence vazgeç.

Ama ilk kez 1 haftada 2 kilo verdigimi gordum ilk kez cidden yiyerek kilo verildigini gordum canim :) valla cok memnunum o benim esekligimdi adam bas bas bagiriyor yapma diye ama dayanamadim iste actim

oruçlu değildim bugün regliyim kendimi çok yemiş hissediyorum şu ana kadar 750 kalori aldım . nişanlımla kavga ettik moralim 0. bir şeyler daha yerim tutamam kendimi sanırsam dışarı falan çıkarsam dondurma alırım .canım tatlı şeyler çekiyor

sahur(03:45) 150 gr yogurdun icine 2 cilek, 1 kayisi, 1 erik dogradim ve 2 tatli kasigi yulaf kepegi koydum. 3 parca karpuz ve 2 lokma ezine peynir.

saat 19:00- 20:00 arasinda spora gittim fitness yaptik, orucluydum ama cok sükür zorlanmadim.
iftar: 1 kaseden 2 kasik az zeytinyagli taze fasulye, 4 parca karpuz.

kızlar hepiniz süpersiniz maşallah :)
2 kepçe sarı mercimek çorbası
1 kaşık salata
2 bardak kola
yarım bardak ayran

birazdan 2 dilim tatlı yerim :)
yürüyüştede biraz limonlu ve karamelli dondurmaaa ohhh :)

canım moralım bozuk doymuyorum sankı
Tamamen psijolojik gulumm mideni dinle ac miyim diye sor kendine eminim degilsin sadece oyle hissediyorsun

bugun
sabah
2 dilim peynirli 1 yumurtayla omlet

aksam
5 adet soslu yagsiz tavada kofte ( sos dedigim de 1 domates rendesi maydonoz ve sarimsaktan )
1 dilim dukan ekmek

ara
limon suyu, kabugunun rendesi ve tatlandirici koydugum donmus yogurt

resmen tariflerle menumu yaziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…