- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.021
Kizlar dun kilo vermistim bugun gene kilo almisim cildircam neden boyle oluyo bi fikriniz varmi
demekki kilo vermemişsin canım vücuttaki suyu atmışsındır sonra o su tekrar geri gelmiştir
Ama hep boyle oluyo yeni degil
sanırım spor süremi uzatıcam ona karar verdim belki vücudum alışmıştır belki daha fazla kalori yakmam gerekiyodur 3 hafta da bu şekilde denemeyi düşünüyorum bugün leslie sansone 2 mil e başlıcam arkasından jillian la toplam 1 saate tamamlıcam bi de böyle deniyim bakalım etkisi olacakmı kilo veremiyoruuum
bu kur bagirsakta calistiriyor bende kilo adina etkisi olmamisti ama etiili oldugu kisilerde var :)Bu arada 5 gündür ballı sirkeli ılık suya da başladım tekrar sadece sabahları içiyorum.Bence çok etkisi var bu haftaki kaçamaklarımı düşündüğümde.Bu 200 gr onun hayrınadır yani.
Odemdir canim tuzu azalt belki azalma gorursunKizlar dun kilo vermistim bugun gene kilo almisim cildircam neden boyle oluyo bi fikriniz varmi
Canim corbanin tarifi nedirDuraklama donemlerinde metabolizma hızlandırıcı çorba ile tekrar ivme verebilirsin canım. ..
Odemdir canim tuzu azalt belki azalma gorursun
Canım bu kadar fark ediyorsa bu da dukanın zararlarından biri bence vazgeç:)Kizlarrrr dun 49.5 cikan ben salagii bir KACAMAK yaptim kiii oooyy neler yemedimdukanda kesinlikle affetmiyor kacamagi yerkende vicdan azabindan olecektim ama olmustu bi kere oh olsun bana bi daha yaparsam gorurum kendimi ..ve sonuc
gecen hafta :50
Bu hafta : 51.300
+1.300
oysa yapmasaydim ne guzel 49 olacakti :| neyse artik onumuze bakalim :)
bu kur bagirsakta calistiriyor bende kilo adina etkisi olmamisti ama etiili oldugu kisilerde var :)
Kilo vermeye değil canım doğru metabolizmayı çalıştırmaya ve bence yağları eritmeyede faydası var.
Odemdir canim tuzu azalt belki azalma gorursun
Canim corbanin tarifi nedir
Bu günden itibaren sıkıya geçtim.Sabah 9.00 iki etimek 5 zeytin bir şeftali ve yeşil çay.
Kilo bildirimim
Geçen hafta 73.200 dü sanırım
Bu hafta 73.00
Fark:-200
Bosver canim hic sorun degil :)Busecim sana yazdığım cevaplar senin yazdıklarınla birleşip aynı renk oluyor bazen valla düzeltmeyi de beceremiyom:)))
Sekersi canim seni ne motive edecekse oyle yapmalisin istersen haftada 1 tartil dayanabilirsen veya wc ihtiyacini karsiladiktan sonra :)evet olabilir çünkü iftarda koca bi bardak tuzlu ayran içmiştim tuzu biraz fazlaydı :) inş öyledir bi süre tartılmıcam moralim bozuluyo
Canım bu kadar fark ediyorsa bu da dukanın zararlarından biri bence vazgeç.
sahur(03:45) 150 gr yogurdun icine 2 cilek, 1 kayisi, 1 erik dogradim ve 2 tatli kasigi yulaf kepegi koydum. 3 parca karpuz ve 2 lokma ezine peynir.
saat 19:00- 20:00 arasinda spora gittim fitness yaptik, orucluydum ama cok sükür zorlanmadim.
iftar: 1 kaseden 2 kasik az zeytinyagli taze fasulye, 4 parca karpuz.
bende şu an maalesef ne yazık ki 240 kalorilik cornet yiyorum. yerken bile pişmanım ama hala devam ediyorum
bu kadar kafaya takilcak bisey degil benceee
Tamamen psijolojik gulumm mideni dinle ac miyim diye sor kendine eminim degilsin sadece oyle hissediyorsuncanım moralım bozuk doymuyorum sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?