66 günde 11.4 kg gitti bile :)

acıktığım için değil zaten psikolojik ama doymuyorum . reglıyım bi de o da etkiliyordur

kızlar ben fotograf atıcam topiğime. ama nasıl atıcağımı bilmiyorum. bikaç tane resmi tek bi mesaj olarak atmak istiyorum. teker teker değil yani. nasıl yapıcam ?

kızlar gece kıtlıktan çıkmış gibi yedim.ama bu sabah devam ediyorum hatta devam değil diyetime yeniden başlıyorum diyebilirim

sabah: 1 domates 1 biber ve 1 bardak çorba

canım moralım bozuk doymuyorum sankı

kızlar gece kıtlıktan çıkmış gibi yedim.ama bu sabah devam ediyorum hatta devam değil diyetime yeniden başlıyorum diyebilirim

sabah: 1 domates 1 biber ve 1 bardak çorba

kuzum tamam ye ic :) diyet moduna girmeyin diye bunu diyorum iste ben, bigün istersen sabahtan aksama kadar ye ne istersen hem de. ama pisman olmaa :) olmaki vucut onlari depolamasin. kafaniza takmayin bu kadar bu yeme olayini. bak ben takmiyorum hic, ki ne kdar cok kacamak abur cubur yersem o hafta daha fazla kilo veriyorum. :)

Bu sabah 73 lü rakamlardan kurtuldum en nihayetinde 72.900 ama olsun 72 yi görmek bile motive etti beni:)))
Kahvaltı 10.30 bir haşlanmış yumurta iki etimek domates salatalık.Hayatımdan kaçamakları çıkarıyorum en az 70 i görene kadar.

canım topiğine bayıldım tam benim aradığım topik buydu işte :) hemen abone oldum kaybetmeyeyim diye...
ama şuan anlayacağınız üzere kilo alma evresindeyim ben, etkinliklerinize 5 aysonra falan katılabileceğim inşallah topik güncelliğini kaybedip kapanmazsa

siz 5 aya kadar tüy kadar kalıp terk edersiniz buraları kesin

Hayırlı olsun canım hamilelikte de dikkat etmek lazım biliyorsun:))) Evlerden Irak bende gebelik şekeri vardı ve hamileyken diyet yaptım hep şu an düşmeye çalıştığım kilodaydım hamileyken komik ama gerçek:))

hayirli olsun canim :) Rabbim saglikli bir evlat nasip etsin sana. ben hep buralardayim :) yoksa ipin ucunu kacirip kilo alirim biliyorum

cok sevindim canim :) masallah böyle gider hep kilolar insallah

kizlar bugun gittim annemin calistigi yerde tartildim
sonuc: 59.7 fazla tartiyorlar diyolar o tarti ama ben kendimi 59.7 kabul ediyorum.
hee bu arada boyumu da ölctük, 169 geldi ben 167 saniyordum ama 168 kabul ediyorum kendimi

Son düzenleme:
Masallah canim benim cok guzel gidiyor
Allah saglikli bir evlat nasip etsin canim bence simdi de gelebilirsin bebege yarar diye yenilen yemeklerin cogu anneye yariyor saglikli beslenerek daha kontrollu kilo alabilirsin :)
kizlar bugun gittim annemin calistigi yerde tartildim
sonuc: 59.7 fazla tartiyorlar diyolar o tarti ama ben kendimi 59.7 kabul ediyorum.
hee bu arada boyumu da ölctük, 169 geldi ben 167 saniyordum ama 168 kabul ediyorum kendimi
Masaallaahhh Allah boy vermis bende iste 155 oyle alttan alttan gidiyorum

Son düzenleme:

Amanın bende 1.55 im ama valla 49 ları düşün(e)miyorum:)))
Öğlen bir kase yoğurda kiraz ceviz ve yulaf kepeği karıştırıp yedim.Ne güzeldi.
Az önce de kepekli peynirli makarna yedim 5 te diş randevum var günü kapatıyorum yemek açısından.

voheyy yok kiiz minyon olmak da iyi :)

merhaba kızlar 8 günlük bir aradan sonra yarın tekrar baslıyorum..yediklerime yine dikkat ettim ama hiç spor yapamadım..kilo almadım ama veremedim de..oruç nedeniyle de 3 gündür yatıyorum, bugün oruç da tutmadım biraz kaçamak yaptım kendime geleyim diye..yine sizlerleyim:))))

hosgeldin canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…