- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.041
Tamamen psijolojik gulumm mideni dinle ac miyim diye sor kendine eminim degilsin sadece oyle hissediyorsun
bugun
sabah
2 dilim peynirli 1 yumurtayla omlet
aksam
5 adet soslu yagsiz tavada kofte ( sos dedigim de 1 domates rendesi maydonoz ve sarimsaktan )
1 dilim dukan ekmek
ara
limon suyu, kabugunun rendesi ve tatlandirici koydugum donmus yogurt
resmen tariflerle menumu yaziyorum
canım moralım bozuk doymuyorum sankı
kızlar gece kıtlıktan çıkmış gibi yedim.ama bu sabah devam ediyorum hatta devam değil diyetime yeniden başlıyorum diyebilirim
sabah: 1 domates 1 biber ve 1 bardak çorba
canım topiğine bayıldım tam benim aradığım topik buydu işte :) hemen abone oldum kaybetmeyeyim diye...
ama şuan anlayacağınız üzere kilo alma evresindeyim ben, etkinliklerinize 5 aysonra falan katılabileceğim inşallah topik güncelliğini kaybedip kapanmazsa
siz 5 aya kadar tüy kadar kalıp terk edersiniz buraları kesin
canım topiğine bayıldım tam benim aradığım topik buydu işte :) hemen abone oldum kaybetmeyeyim diye...
ama şuan anlayacağınız üzere kilo alma evresindeyim ben, etkinliklerinize 5 aysonra falan katılabileceğim inşallah topik güncelliğini kaybedip kapanmazsa
Bu sabah 73 lü rakamlardan kurtuldum en nihayetinde 72.900 ama olsun 72 yi görmek bile motive etti beni:)))
Kahvaltı 10.30 bir haşlanmış yumurta iki etimek domates salatalık.Hayatımdan kaçamakları çıkarıyorum en az 70 i görene kadar.
kizlar bugun gittim annemin calistigi yerde tartildim
sonuc: 59.7fazla tartiyorlar diyolar o tarti ama ben kendimi 59.7 kabul ediyorum.
hee bu arada boyumu da ölctük, 169 geldiben 167 saniyordum ama 168 kabul ediyorum kendimi
Oh oh hep böyle fazla tartan tartılar eksik göstersin maşşallah.
Masallah canim benim cok guzel gidiyorBu sabah 73 lü rakamlardan kurtuldum en nihayetinde 72.900 ama olsun 72 yi görmek bile motive etti beni:)))
Kahvaltı 10.30 bir haşlanmış yumurta iki etimek domates salatalık.Hayatımdan kaçamakları çıkarıyorum en az 70 i görene kadar.
Allah saglikli bir evlat nasip etsin canimcanım topiğine bayıldım tam benim aradığım topik buydu işte :) hemen abone oldum kaybetmeyeyim diye...
Masaallaahhh Allah boy vermiskizlar bugun gittim annemin calistigi yerde tartildim
sonuc: 59.7fazla tartiyorlar diyolar o tarti ama ben kendimi 59.7 kabul ediyorum.
hee bu arada boyumu da ölctük, 169 geldiben 167 saniyordum ama 168 kabul ediyorum kendimi
Masallah canim benim cok guzel gidiyor
Allah saglikli bir evlat nasip etsin canimbence simdi de gelebilirsin bebege yarar diye yenilen yemeklerin cogu anneye yariyor saglikli beslenerek daha kontrollu kilo alabilirsin :)
Masaallaahhh Allah boy vermisbende iste 155 oyle alttan alttan gidiyorum
Masallah canim benim cok guzel gidiyor
Allah saglikli bir evlat nasip etsin canimbence simdi de gelebilirsin bebege yarar diye yenilen yemeklerin cogu anneye yariyor saglikli beslenerek daha kontrollu kilo alabilirsin :)
Masaallaahhh Allah boy vermisbende iste 155 oyle alttan alttan gidiyorum
merhaba kızlar 8 günlük bir aradan sonra yarın tekrar baslıyorum..yediklerime yine dikkat ettim ama hiç spor yapamadım..kilo almadım ama veremedim de..oruç nedeniyle de 3 gündür yatıyorum, bugün oruç da tutmadım biraz kaçamak yaptım kendime geleyim diye..yine sizlerleyim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?