66 günde 11.4 kg gitti bile :)

Bi de ben canım 9 Haziran'da katılmışım topiğe 1,5 ayda 1,5 kilo anca gitmiş.Senin durumun nedir?

ayy benii hiç sormaaa
ilk 74 düm ıkına ıkına 72.2 gibi bişeydim
onra 68.5 oldum
mervecimin topiğini gördüm,baloncuk'u da ordan tanıyorum,dukandı falan derken 66.7 oldum
ama öyle istirarlıyım kiiii!!!! verdiğimi alma konusunda
şuan 69.9 um :):) sence nasıl?

168 boyum ve 69 kiloyum 59 kıloya duşmem lazım spora gıdıyorum düzensiz bır yemek yeme adetim vardı sadece karbonhidratı hayatımdan çıkardım arada dondurma yıyorum tatlı krızlerımde 2 ayda sadece 2 kılo verebıldım 71 den 69 dustum ama çok sıkıldım kılo verememkten moralımde bozuldu . evlenıcem ama kılo veremıyorummm baööööööööööööö nasıl olacak bılmıyorum metabolızmamda çok yavaş yaşım 27 metabolızma yaşım 31

Hıııım almadın en azından şükür et diyorsun yani:)))Şaka canım tabii moral bozucu ama önemli olan tekrar aramıza dolayısı ile azmine geri dönmüş olman.

valla bende seninle aynı durumdan müzdaripim hoş ben veriyorum sonra sankiiii geri almam gerekiyomuşş gibii hobaaa homigırtlak yiyip alıyorum süper bisey yapıyorum sanki aman be

Canım biraz daha detay vermelisin uyguladığın sistemle ilgili.Metabolizma yaşını nasıl hesapladın ki.

ya ben de anlamıyorum çok sinir bir şey kayısı yemekten yürümekten zumbasından bılmem nesınden sıkıldım göbek gitmiyor yaaaaaaa çok sıkıcı yesem bı de dıkkat de edıyorum ama yok yanı yapıştı sankı uzerıme benı terk etmıyor yaglarım

bu konuda doktora danismalisin bence diyetisyene gitmeyi deneyebilirsin

Canım biraz daha detay vermelisin uyguladığın sistemle ilgili.Metabolizma yaşını nasıl hesapladın ki.

spor salonunda bı makıneye çıkardılar benı tartı gıbı sonra kılom boyum metabolızma yaşım vucudumdakı yağ ve su oranı cıktısı verıyorlar mayısın ıkıncı haftası başladım spora karbonhıdratı bıraktım ama 71 kılodan sadece 68.4 kıloya dustum bununda bır mıktarı su bır mıktarı yağ imiş yanı hocalarda bana sureklı kardıyo çalıştırıyorlar ama bır turlu veremeyınce psıkolojım bozuluyor zorla spora gıdıyorum artık ..

eger yediklerine dikkat etmiyorsan ne kadar kardiyo yaparsan yap kilo veremezsin, aksine sporla yemek yiyince daha ck aliniyor

eger yediklerine dikkat etmiyorsan ne kadar kardiyo yaparsan yap kilo veremezsin, aksine sporla yemek yiyince daha ck aliniyor
artık edıyorum sorun da orda ya 6 dan sonra hıc bır sey yemıyorum en fazla bır bardak süt yada meyve 3 lıtre suyumu hergun ıcerım kı cok severım su ıcmeyı porsyonlarım zaten yarım tabak ee spora da gıdıyorum ayda en az ıkı kere dondurma yerım o kdar anlayamıyorum ..

bigün icersinde yediklerini ögün ögün ve miktarlarini yazar misin?

pofum gel sende artık katıl bize 5 kilo verelim ramazanda.ben 7 kilo verdim aslında 9 kilo verdim toplamda da ben başlangıç kilomu 68.5 tan başlattım normalde 70 71 den başladım . baloncuğu biliyon zaten çok kilo verdi. hadi gel sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…