- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
- #1.261
ne havasi kiiz
öyle amaaaa
ayy nasıl kıskanmışşıımm yaa elbise değilde elbesi yazmışsım
bak yaakiiz kiskanma kiyamam hee
ayy şaka yahu daha neler hiç öylee kötü huylarım yoktur
sahur(03:30) 1 kase haslanmis patates (sadece azcik yag ve tuz vardi)
saat(17:00) 5 parca karpuz
bugun dügün icin kiyafet bakmaya gittik ve ben hic bisey begenmedim cok hos
iftar: 1 kase soguk ayran corbasi, 1 kase teretor tursu
aynı kiloda başlamışız ve hedef kilolarımızda aynı ama sana yetişebilmem için daha 10 kilo vermem lazım68e geldim tıkandım daha veremiyorum yine aynı şekilde besleniyorum hoooyf
seni de tebrik ederim, bir gün ben de hedefime ulaşıcam ve aslan gibi geri dönücem
dur sana da bi kase kapip getireyim
Fasulye tursusu da olsun muuugosun bacilaaar tursu günü yapiyok
Merhaba :) dukan diyeti deneyimlerimize gelmeni tavsiye ederim canim orda aklina yatmayan her soruyu rahatlikla sorabilirsin ve ayrica burda da bizimle motive olabilirsin :) acikcasi dukana ramazanda baslamani tavsiye etmem cunku cok fazla su ihtiyacin oluyor agzin surekli kuru geziyorsun bu yuzden epey zorlanabilirsin yok yapmak istiyorsan oncelikle kitabi okumalisinBende insallah, pazartesi basliyorum, ramazandan dolayi zorlanacagim ama biktim artik kilolu olmaktan. Bir defa denedim dukani ama seyirde kilo vermeye basladigimda biraktim. Calisan bir anneyim ve maalesef, cok zorlandim. Ama busefer KESIN! Umarim bana yardimci olursunuz. Insallah bu sefer birakmam ve bu süreci bitirir ve ikinci bir cocuga zayif hamile kalirim. Gecen hafta kürtaj oldum, kortizon icerikli serumlar ve ilaclar derken, sinir ilaclari, uyku ilaclar tam 72 kilo olmusum, ve 60a düsmek istiyorum. Atak bir sefer yaptim, en cok bu evrede zorlaniyorum. Bana önerileriniz nelerdir?
Sevgiyle kalin insallah...
sahur(03:35) 5 parca karpuz, 2 kayisi, 2 erik, 1 seftali, 100 gr üzüm, 1 tatli kasigi cilek receli (annem yapmis) 1 corba kasigi lor peyniri (annem yapmis :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?