- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
- 173
- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Bende katılabilirmiyim 74,5 ile
olabilir aslinda :) ilk günmüs gibi sayariz bu günü tamam ben zaman listeyi yayinliyorum simdi baslangici :)
senin için de kolay olur böylesi canım.herkes daha bi motive olur böylece
yeni bir başlangıç
Tşk ederim canım.yaş:38 boy:155 kalori hesabı ile pat diye başladım 78 kiloda duraklayıp special k yaptım bir hafta kadar sonra yine kalori hesabina geri döndüm.şimdi yine durakladım:)) speciel k ya yine başladım bugün.
Valla hedefim her hafta 100 gr da olsa fark görmek şu anda.Bugün yediklerimi de yazayım girmişken: Sabah special k bitterli bir kase saat 9 da.12.30 da bir kase yoğurt içinde 5 kiraz.15.00de 2 küçük tavuk butu 4 yemek kaşığı bulgur pilavı.18.00 de de son spc k yo yiyip sonlandırıyorum. ta bi ben arada maydanoz ve ceviz atıyoru ağzıma.
yine de benden fazla kalori alıyorsun ama ben az veriyorum.tabı sporum yok hareketli bi işim yok.arada ben dondurma bazen meyve o da çilek oluyor ekmek yıyordum uno denge light onu da on gündür bıraktım ama bazen beyaz ekmek yediğim oluyor
1 adet haslanmis yumurta( tuz dahi koymadim), biraz karpuz, 1 dilim beyaz peynir, 3 kavrulmamis badem, 1 adet ceviz
aksam yemegim(17:30) 1 kase zeytinyagli patlican yemegi(patatesli) ve biraz karpuz.
günü bu sekilde kapatmis bulunuyorumm :) saat 3 te 1 bardak limonlu yesil cay ictim bide malum ödemliyim
Ben senin gibi diyet yapsam zafiyet geciririm baloncuk ah su dilviin gibi 52 olsam seker cikolata dagitcam
Benim vücut bi benim yeme sistemime alışamadı canım:))) şaşırtıp duruyorum onu 3 aydır.şaka bir yana zaten önce işe yaradığı için duraklamadan çıkma amaçlı yapıyorum spec.k diyetini yoksa 1 haftadan sonra mide kaldırmıyor 2 öğünü.Tavsiye için teşekkürler tabikide.
geçmiş olsun canım, umarım önemli bir ameliyat değildir..Gecen hafta 58.5 di 4 gun diyet bozdum 60 oldu bugun 58.2 aldigmi geri vermisim carsamba kizim ameliyat oluyo bu stres sisirir beni
listemiz hayırlı olsun da, kızlar içinizde en şişko benim, çoğunuz benim olmak istediğim yerdesiniz zaten bi kötü oldum şimdi, bir daha yazar mıyım buraya bilemiyorum :)alosumm: 58.2
bayanbaloncuk: 62.6
bellabelluci: 59
dagyolu: 63.5
dilviin: 52
feylesof123:74.5
gülüm6: 63.2
krizantem3: 62.6
mahzen27: 78.8
moonlin: 63
kizlar hadi bakalim simdiden hayirli olsun :) insallah ismini yazmadigim yoktur.
geçmiş olsun canım, umarım önemli bir ameliyat değildir..
listemiz hayırlı olsun da, kızlar içinizde en şişko benim, çoğunuz benim olmak istediğim yerdesiniz zaten bi kötü oldum şimdi, bir daha yazar mıyım buraya bilemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?