66 günde 11.4 kg gitti bile :)

alosumm: 58.2
bayanbaloncuk: 62.6
bellabelluci: 59
dagyolu: 63.5
dilviin: 52
feylesof123:74.5
gülüm6: 63.2
krizantem3: 62.6
mahzen27: 78.8
moonlin: 63

kizlar hadi bakalim simdiden hayirli olsun :) insallah ismini yazmadigim yoktur.

Son düzenleme:
Tşk ederim canım.yaş:38 boy:155 kalori hesabı ile pat diye başladım 78 kiloda duraklayıp special k yaptım bir hafta kadar sonra yine kalori hesabina geri döndüm.şimdi yine durakladım:)) speciel k ya yine başladım bugün.

:) hadi bakalim hayirli olsun :) umarim hepimiz hedeflerimize ulacagizz :)

Valla hedefim her hafta 100 gr da olsa fark görmek şu anda.Bugün yediklerimi de yazayım girmişken: Sabah special k bitterli bir kase saat 9 da.12.30 da bir kase yoğurt içinde 5 kiraz.15.00de 2 küçük tavuk butu 4 yemek kaşığı bulgur pilavı.18.00 de de son spc k yo yiyip sonlandırıyorum. ta bi ben arada maydanoz ve ceviz atıyoru ağzıma.

gayet iyi görünüyor canim menün, ama bana kalirsa special k yi bir süre sonra tek ögünde tüketmeye basla ki vucut normal beslanme sistemine alissinn :)

Benim vücut bi benim yeme sistemime alışamadı canım:))) şaşırtıp duruyorum onu 3 aydır.şaka bir yana zaten önce işe yaradığı için duraklamadan çıkma amaçlı yapıyorum spec.k diyetini yoksa 1 haftadan sonra mide kaldırmıyor 2 öğünü.Tavsiye için teşekkürler tabikide.

Ama bende kacamak yaptim hatta bozdum tikanir gibi yedim emin ol normal diyette 900 1000 arasi ancak kalori aliyorumdur

1 adet haslanmis yumurta( tuz dahi koymadim), biraz karpuz, 1 dilim beyaz peynir, 3 kavrulmamis badem, 1 adet ceviz

aksam yemegim(17:30) 1 kase zeytinyagli patlican yemegi(patatesli) ve biraz karpuz.
günü bu sekilde kapatmis bulunuyorumm :) saat 3 te 1 bardak limonlu yesil cay ictim bide malum ödemliyim

aksam yemegim(17:30) 1 kase zeytinyagli patlican yemegi(patatesli) ve biraz karpuz.
günü bu sekilde kapatmis bulunuyorumm :) saat 3 te 1 bardak limonlu yesil cay ictim bide malum ödemliyim

Ben senin gibi diyet yapsam zafiyet geciririm baloncuk ah su dilviin gibi 52 olsam seker cikolata dagitcam

duraklama döneminde bir gün istedigin her seyi yiyerek vucudu sasirta bilirisn canim, cok yiyince de vucut sasiriyor aklinda bulunsun

Gecen hafta 58.5 di 4 gun diyet bozdum 60 oldu bugun 58.2 aldigmi geri vermisim carsamba kizim ameliyat oluyo bu stres sisirir beni
geçmiş olsun canım, umarım önemli bir ameliyat değildir..
alosumm: 58.2
bayanbaloncuk: 62.6
bellabelluci: 59
dagyolu: 63.5
dilviin: 52
feylesof123:74.5
gülüm6: 63.2
krizantem3: 62.6
mahzen27: 78.8
moonlin: 63

kizlar hadi bakalim simdiden hayirli olsun :) insallah ismini yazmadigim yoktur.
listemiz hayırlı olsun da, kızlar içinizde en şişko benim, çoğunuz benim olmak istediğim yerdesiniz zaten bi kötü oldum şimdi, bir daha yazar mıyım buraya bilemiyorum :)

ask olsun canim ya, burda önemli olan kac kilo oldugun degil, karar vermis olman :) hem bende subat ayinda 78 kiloydum :)

Akşam yemeğimi yaziim bende:)
Ton balıklı yağsız mevsim salata yanında da şekersiz limonata ( Zero içecektim buzdolabına kıymamıştım vazgeçtim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…