66 günde 11.4 kg gitti bile :)

sabah
2 lokma ekmek ve 2 dilim peynir
küçük bi kase nesquik
(derse geç kalmıştım)

akşam yemeğim
1 kornet 1 yemek tabağı patatesli tavuk
1 buçuk dilim ekmek (küçüktü)
1 türk kahvesi
7 bardakda çay içtim

Kahvaltım:
Kıymalı 1 yumurta
domates,salatalık
10-15 badem
1-2 çatal karatay usulu kızartma
3-4 zeytin

peyniryemeyi unutmuşum

Öğlen:
1 porsiyon et sote
3-4 kaşık bulgur pilavı
2 ayran

Akşam:
1 tabak dövmeli yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı semizotu yemeği
2 kase cacık

afiyet olsun canim, nefis görünüyor listenn :)

günaydin canlariiimm harika bir gün degil mi?
ayy günlügümüz cok güzel oldu ya böyle bi sürü kisi var :) cok sevindim ya. bu arada yeni geleceklere de hep kapimiz acik.
bu topikte hesap sorma olmasin istiyorum, kacamak yaptim demek yasak! cünkü pasta ve cikolata tatli gibi seyler kacamak degildir canlarim :) yiyebilirsiniz özgürce,sonucta hep ic iceyiz onlarla :) eksiksiz menüleri yazmanizi istiyorum :) bu dedigim masum mutluluk seyleri olsa bile icinde moraller hep yüksek olsun bir de, bazen hic kilo veremeyebiliriz, fazla cikabiliriz ama unutmayin o kilo kalici degil :) hemen gececektir. benim söyleyeceklerim bu kadar :) güzel bir gün gecirmemiz dilegiyle.

canım ben bu yasaklı kelimeyi kullanarak akşam biraz fazla kaçırdım ama 1100 kaloriyi geçmedi tabi

150 gr kiraz, 150 gr cilek, 100 gr kavun(üstünde 1 kasik yulaf ezmesi koydum), 1 seftali, 250 gr karpuz, 1 ceviz, 3 kavrulmamis badem ve 1 bardak süt :) ck seviyorum bol meyveli kahvaltilarri

Günaydın kIzlarrrrr sabah kahvaltımı yaziim hemen
2dilim Light etimek
1tatlı kaşığı kadar labne
1tatlı kaşığı kadar da kahvaltılık sos
Salatalık
1dilim salam
Şekersiz Yeşilçay

kahvaltım

birer adet domates biber salatalıktan salata yağsız ve bir adet közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli.ve 100 ml kadar vişneli şurup.

kızlar ya 100 ml ne kadar ediyor yani bir çay bardağı falan mı

evet canim ortalama olarak 1 cay bardagi yapiyor, bu arada afiyet olsun tatlimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…