68 kiloyla diyete başlıyorum. Yakın kiloda isek beraber zayıflayabiliriz :)

11:00 sade türk kahvesi, bitter cikolata bir kare
17:30 5 köfte, bulgur pilavi, salata, maalesef köftenin yanında gönderilen bir adet yagli pide(kücük degildi..)

Baya yedim. Ekmek işi çok bozdu hem de pilavla... Böyle böyle alışacağım inşaallah diyete.
Uyuyana kadar 3L'ye tamamlayacağım suyu.

Tek öğün beslendiğin için o kadar sorun olacağını sanmıyorum.

Sabah klasik kahvalt yaptım yine. Meyve olarak yaban mersini tercih ettim. Kahvaltıda meyve yemek iyi hissettiriyor.
İkindi ara öğününde tahinli ve tarçınlı süt içtim.
Akşam da pirinç pilavı mercimek çorbası patlıcan musakka ve cacık yedim. Patlıcanı az yağla fırında yaptım ve yerken porsiyon kontrolünr dikkat ediyorum tabi.
Şimdiden su iki litre oldu.
Her gün en az 30 dk da eliptik yapmayı ihmal etmiyorum.

Valla iyi gidiyor muyum bilmiyorum. Dün yatmadan iki muz yedim baya pişman oldum. İrade olarak zorlandığım bi dönemdeyim. Ama bugünden sonra daha dikkatli olmaya çalışıyorum
Bir her zaman sıfırdan büyüktür,
eski portakal olsam şimdi nasılsa ekmek ve pilav yedim ya yattı balık yan gider deyip salardım ipleri.. tatlı yerdim, o bu derken sallanırdı diyet ve bir ay sonra yine sıfırdan..
öyle düşün.
eski sen olsan belki iki muzla kalmayacak ya da muz yerine kalorisi daha yüksek bir sey yiyecektin.
önemli olan bunu alıskanlık haline getirmeden toparlamamız

Evet gerçekten ben de öyle nasıl olsa yedim diye salardım. O çok kötü cidden kilo aldıran şey de o

Ben de yeni karar aldım
Beni de alın aranıza 76 ile geldim

Herkese selam
Sabah 8 de hastaneye gittim, 11 de eve donene kadar arkadasim kahvalti etti disarida ama kendimi tuttum bugun sutlu bir gun yapacagim diye.

11.00: 1 bardak sut, 4 kasik yulaf,
15 badem, tarcin,1 elma, 2 kuru incir lapası

15.30:1 bardak sut, zerdecal, yesilcay, zencefil, tarcin, hindistan cevizi yagi karisimi.

18.30: Ton baligi, salata.

Maydanoz-limon suyunu ogunlerden once tukettim.
Disarida 6000 adimim var, gece de evde egzersiz yapacagim 30 dakika.
2,5 lt su, 1 filtre kahve, 2 Turk kahvesi,
7,8 cay

Onceki diyet programimi hafif esnettim bu hafta hic kilo veremedim sayilir ama buna ihtiyacim varmis.1,5 aydir duzenli devam ediyordu.

Selamlar
Sabah su ve kahve
12:00 1 yumurta 1 peynir 1/2 avakoda 1/2 simit 5 zeytin
15:00 1 bardak muzlu süt
18:00 1 çocuk burger ,3 kaşık taze fasülye 3 kaşık yoğurt

Ve gece hiç bir şey yememeyi düşünüyorum ilk gün dayanamazsam sütlü kahve en fazla

Spor 40 dk bisiklet sürdüm

Sizce nasılım

Selam,hosgeldin.
Afiyet olsun,bisiklet olayi cok iyi.
Durust bir yorum yapacagim isine yaramasi acisindan.
Fatsecret programini indirip gunluk yedikletini eksiksiz yazmani oneririm.
Mesela bugun kahvaltida meyve oldugundan karbonhidrat miktarim fazla cikti programda,aksama protein dengelesin diye ton baligi yedim.

Kendine bence 1 ay sure koy.seker ve hamur isi yememekle ilgili.
Kendimden biliyorum, bunlari yiyerek ama azalttigini sanarak kilo vermek zor oluyor.
Simit,muzlu sut,burger mesela...
Simdiki sekilde de kilo verirsin belki bilemem ama karbonhidrat oranini dusurmek cok daha saglikli.

Kafanda 1 ayi silersen,her ikrama hayir diyecegim, bunlar onume gelse de yemeyecegim dersen zaten 1 ay sonraki degisimi gorunce kendin vazgecemeyeceksin.

Naçizane onerilerimdi, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…