- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 33
- 29
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
-
Tek öğün beslendiğin için o kadar sorun olacağını sanmıyorum.11:00 sade türk kahvesi, bitter cikolata bir kare
17:30 5 köfte, bulgur pilavi, salata, maalesef köftenin yanında gönderilen bir adet yagli pide(kücük degildi..)
Baya yedim. Ekmek işi çok bozdu hem de pilavla...Böyle böyle alışacağım inşaallah diyete.
Uyuyana kadar 3L'ye tamamlayacağım suyu.
inşaallah.Tek öğün beslendiğin için o kadar sorun olacağını sanmıyorum.
Uzun süre açlıktan sonra insan karbonhidrata yükleniyor.inşaallah.
yine de tıka basaydı. umarım yarın daha dengeli, en azından karbonhidratsız, beslenebilirim.
senin nasıl gidiyor günün
Valla iyi gidiyor muyum bilmiyorum. Dün yatmadan iki muz yedim baya pişman oldum. İrade olarak zorlandığım bi dönemdeyim. Ama bugünden sonra daha dikkatli olmaya çalışıyorum
Bir her zaman sıfırdan büyüktür,Valla iyi gidiyor muyum bilmiyorum. Dün yatmadan iki muz yedim baya pişman oldum. İrade olarak zorlandığım bi dönemdeyim. Ama bugünden sonra daha dikkatli olmaya çalışıyorum
Evet gerçekten ben de öyle nasıl olsa yedim diye salardım. O çok kötü cidden kilo aldıran şey de oBir her zaman sıfırdan büyüktür,
eski portakal olsam şimdi nasılsa ekmek ve pilav yedim ya yattı balık yan gider deyip salardım ipleri.. tatlı yedim, o bu derken sallanırdı diyet ve bir ay sonra yine sıfırdan..
öyle düşün.
eski sen olsan belki iki muzla kalmayacak ya da muz yerine kalorisi daha yüksek bir sey yiyecektin.
önemli olan bunu alıskanlık haline getirmeden toparlamamız
Çiiskek hanımcığım teşekkür ederim, nasilsin?Kolay gelsin portakalcım
Pazartesiydi galiba :)Tarti gunu neydi kizlar?
Çok sağol tatlım iyiyim sen nasılsınÇiiskek hanımcığım teşekkür ederim, nasilsin?
Ben de yeni karar aldımSelam günlük.
164, 68 kiloyla sıkı bir diyete giriyorum.
Sağlıklı bir şekilde nasıl hızlı verilirse o maksadim. 58-60 olsam bana yeter, fazla fitliği kaldırmıyo benim bünye, azıcık etli butlu bi çizgiye oturtsam yeter
Motive olmak icin sıkca yazıp karalayıp güncelleyecegim. Güncellemiyosam şüşko olacağım eylemler içerisindeyimdir...
hadi bism.
portakalafisildiyordum Baslangic: 68 kg.
@begonvil1985 Baslangic: 74 kg
@cici-bebe Baslangic: 62 kg
seviyetalip Baslangic: 65kg
Oydar Baslangic: 70 kg
asena87 Baslangic: 62.8 kg
Berilini Baslangic:66 kg
Selam,hosgeldin.Selamlar
Sabah su ve kahve
12:00 1 yumurta 1 peynir 1/2 avakoda 1/2 simit 5 zeytin
15:00 1 bardak muzlu süt
18:00 1 çocuk burger ,3 kaşık taze fasülye 3 kaşık yoğurt
Ve gece hiç bir şey yememeyi düşünüyorum ilk gün dayanamazsam sütlü kahve en fazla
Spor 40 dk bisiklet sürdüm
Sizce nasılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?