68'lik tontişin 55 olma hedefi

pufffart

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
168
73
298
Bu da benim diyet günlüğüm olsun. Onca yıldır üyeyim ,gaza getirsin diye günlük oluşturayım dedim :)

Kilo : 68
Hedef: 55
Süre: 1 ay
Geçmiş diyet deneyimleri : 2013 dukanla 3 ayda 15 kilo verdim.

Şimdi forumda denk geldiğim sıvı diyeti diye birşeyi deneyeceğim kendime göre revize edip.

Hesapladığıma göre alacağım günlük kalori 800 - 1000 kcal arasında

Protein ağırlıklı bir sıvı diyeti uygulayacağım. 1 hafta sonra da eliptik bisikletle spor eklenecek

Çok gaza geldim :) hadi bakalım sonuç ne olacak :)

Son düzenleme:
Sabah kahvaltısı öncesi : 3 tane akşamdan bekletilmiş ceviz suyu içip cevizlerini yedim

Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 40 g peynir , tarçın-limon-yeşil çay ile hazırlanmış çay (sabahtan koca bir demlik hazırlayıp gün boyu tükettim)

Öğlen : 2 kase tavuklu sebze çorbası

Akşam (18:00) : 1 kase tavuklu sebze çorbası, 1 bardak kefir

Su pek içemedim , 1 lt anca içebilmişimdir

Hayirli olsun
nasil bir yontem merak ettim

Teşekkürler :) azıcık psikopat bir diyete benziyor. Ama çok sonuç alan olunca boş kalamadım bende :) detoksu diyet diye uygulamışlar, sadece sıvı alımı yapmışlar. 1 ayda 20 kilo veren var. Benim gözüm korktuğu için protein miktarını artırmayı hedefledim, birde çok meyvesuyu tüketiliyor ben ona uymayı çok düşünmüyorum. Bakalım sonuç ne olacak :)
Ama planladığım şekilde uyabilirsem 8-10 kilo verebilecek gibi gözüküyorum , kalorisi çok düşük olduğundan.

Vakit öğleni bulmış. Tatilin verdiği rahatlıkla bol bol uyuyorum :)

İlk günün kilo kaybı 1.6 kg oldu

66.4 kg çıktım

Şimdi akşamdan beklettiğim cevizli suyumu içeceğim. Yarım saat sonrada kahvaltı vakti

Diyeti bitirmeye kaldı 29 gün , hadi bakalım

Başarılar diliyorum. Ben de bugün başladım diyete. 67 kiloyum hedef 58. Hurma diyeti yapıyorum. Bir hafta uyguladıktan sonra senin diyeti uygulamayı düşünüyorum.

Selam, bende 69 kiloyum. Ne zaman diyete başlasam kendimi daha çok yerken buluyorum bu aralar. Bu hafta diyete başlamayı planlıyorum. 90 günlük diyet başlığı açtım, araştırdım biraz yapan bir kaç kişi varmış iyi sonuçlar almış. Bende sizden motivasyon alayım günlük paylaşımlarınıza ortak olayım diye geldim.

Hurma diyetine bugün başladım. Her bir öğünde 7 hurma yenmesi gerekiyor. Yanına da bir kase yoğurt. Sabah kahvaltısında yeşil çay ve 7 hurma yedim. Öğlen 7 hurma bir kase yoğurt yedim. Akşam da 7 hurma bir kase yoğurt yiyeceğim. Bol bol tarçınlı su içiyorum. Bunu 5 gün uygulayacağım. Sonra başka bir diyete başlayacağım.

baya zorlayıcı geldi bana, umarım istediğin sonucu alırsın.
5 gün sonunda sonucu paylaşırsan çok sevinirim

Teşekkür ederim :)) buraya hergün bilgileri girmeye devam edeceğim :)

Benim yemekle çok aram yoktur. Abur cubur ve tatlı düşkğnlüğümden kilo alıyorum. Beni çok zorlamadı, sürekli yemek yiyorum gibi geliyor :) 2.günde iyi geçti, inşallah kilo kayıplarım da iyi devam eder :)

Başarılar diliyorum. Ben de bugün başladım diyete. 67 kiloyum hedef 58. Hurma diyeti yapıyorum. Bir hafta uyguladıktan sonra senin diyeti uygulamayı düşünüyorum.

Hoşgeldinnn :)) hurma diyetin başarılı olursa bende son kilolarda seninkini denerim. Bayılırım hurmaya :))
Umarım istikrarımızı kaybetmeden kiloları veririz

Başlangıç kilolarımızda hedef kilolarımız da aynı, inşallah vazgeçmeden veririz :))
Bende her rejimdeyim dediğim de 2 kilo olarak sonuçlandı :) ama bu sefer çok kararlıyım. Süre de kısa olunca epey gaza getirdi. İnşallah bırakmam :))

2.gün de bitti çok şükür
Menüm dünle aynıydı.

Kahvaltıdan yarım saat önce cevizli su
Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta 40g kadar beyaz peynirimi tükettim.

Öğlen ve akşam 2şer kase tavuklu sebze çorbası içtim. Aşırı tok tutuyor ama sürekli aynı şeyi yemek çok sıkıcıymış.

Aralarda 1 bardak kefir ile 2 bardak sıkma portakal suyu içtim.
Sabah demlediğim tarcın,limon, yeşil çay karşımını tüm güne yayarak tükettim. Ama yine çok fazla su içemedim

Akşam 18den sonra birşey yemiyorum.
Gece yatmadan 2 saat önce son olarak 1 bardak daha kefir içip günü kapatacağım

Yine 800 900 kalori arasında günü bitirmiş oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…