• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

68'lik tontişin 55 olma hedefi

Sabah kahvaltıdan önce cevizli su
Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 40g kadar light peynir , 1 bardak sıkma portakal suyu

Öğlen brokoli çorbası

Akşam tavuklu sebze çorbası , 2 bardak ayran

Aralarda tarçın,limon , yeşil çay karışımımı içtim

Adetime birkaç gün kalmasına rağmen tatlı isteğimi bastırabiliyorum çok şükür. Bunda tarçının etkisi çok :) ama hala suyu 2.5lt içemiyorum :KK43:

Çok şükür 3.günü de bitirdim, kaldı 27 gün :KK70: şu haftayı 64lü rakamlarda kapatabilirsem çok sevineceğim :))

Senin diyet programı çok iyiymiş. Ben de 5 gün hurma diyeti yaptıktan sonra deneyebilirim. Çok güzel kilo vermişsin. İnşallah böyle devam eder. Spor da yapıyor musun? Çorba olarak başka hangi çorbalar içilebilir ?

Bugün de 65.9 çıktım :( üzüldüm biraz, yine de kaçamaksız devam :)

Spor henüz yapamıyorum, bacağımda bir sıkıntı var 1 hafta kadar sonra zorlayarak da olsa başlamayı düşünüyorum bakalım. Eliptik bisikletim var onunla çalışacağım :)

Dediğim gibi ben paylaştıkları diyeti kendime göre uyarladım. Çorbalarımı , Diyet çorba tariflerinden bakıp öyle yapıyorum. Baklagiller serbest değilmiş. Normalde tüm sebze çorbaları serbest diyor ama ben içine proteinde girebilecek şeyler seçiyorum.

Tavuk çorbası ve balık çorbası hazırladım , alternatifli seçeneklerim olsun diye. Yalnız yaşayan bir insan olarak yemek yapmak tam bir işkence :(

4.gün de bitti çok şükür :))

Kahvaltı öncesi cevizli su

Kahvaltıda 1 yumurta , 50g kadar light peynir

Öğlen balık çorbası , 1 bardak ayran

Akşam tavuk çorbası , 1 bardak ayran

Gün boyu sabahtan demlenmiş yeşil çay,tarçın,limon karışımı da tüketildi.

5.günden selamlar :))

65.6 kg çıktım giden kilo -2.4 kg :halay::halay:

Adet oldum , ağrı ve mide bulantısından canım çok birşey istemiyor. Cevizli suyumu içip cevizlerimi yiyerek güne başlamış bulunuyorum :))

Geriye kaldı 3 hafta 2 gün , hadi bakalım :)

Sabah
cevizli su

Kahvaltıda
1 yumurta , 60gr light peynir

Öğlen
içim kakaolu fit süt 250ml

Akşam
2 kase balık çorbası , 2 bardak ayran

Gün içinde limonlu, tarçınlı yeşilçay
2lt su

5.gün de bitti :halay:

Yarın okul başlıyor :( evdeyken yapmak çok kolaydı , umarım okulda çok zorlanmam.

Günaydın, ben de bugün başladım. 90 gün diyetini daha çok araştırdım haftasonu. 29 günmüş aslında, verilmek istenen kiloya göre 29x2 ya da 29x3 şeklinde aynı program tekrarlanıyormuş.
Her sabah kahvaltıda meyve var.
Bugün ki meyvemi henüz yemedim. Elmam var yanımda.
Bugün protein günü, öğlen için tavuk ızgara yiyeceğim.
Sabah tartıldım, kilom. 68.300 hadi bakalım :)

6.günden selamlarrrr :)) Bugün 65.4 geldim
Giden kilo -2.6 kg oldu :halay:

Sabah 1 yumurta ve 40 gr kadar light peynirimi yedim, 1 bardak yeşil çayımı içtim.

Günaydın, ben de bugün başladım. 90 gün diyetini daha çok araştırdım haftasonu. 29 günmüş aslında, verilmek istenen kiloya göre 29x2 ya da 29x3 şeklinde aynı program tekrarlanıyormuş.
Her sabah kahvaltıda meyve var.
Bugün ki meyvemi henüz yemedim. Elmam var yanımda.
Bugün protein günü, öğlen için tavuk ızgara yiyeceğim.
Sabah tartıldım, kilom. 68.300 hadi bakalım :)

90 gün diyeti neymiş :) merak ettim :))

Yorgunluktan ölüyorummmm...

Bi yandan okul bir yandan siparişleri yetiştirme telaşından canım çıktı bugünnn.

Okulda rejimi sürdürmek çok zor oluyor bu arada :( herkes önümde simitler , tostları götürünce çok zorlandım. Yine de direndim tabi :) ama rejime sporu da ekleyince yanımda sandivç götürmeye karar verdim. Bakalım ilerleyen günlerde netleştireceğim

Kahvaltı 1 yumurta , 40g light beyaz peynir

Öğlen tavuk çorbası 2 kase , 2 bardak ayran

Ara öğün 8 badem , 8 fındık , 2 ceviz , 2 kuru incir

Akşam 1 kase tavuk çorbası

4 bardak tarçınlı, limonlu yeşilçay ve 2 lt suyumu da içtim. Suyu arttırmalıyım :(

Kazasız belasız 6.günüde bitirdim :-)

Yorgunluktan ölüyorummmm...

Bi yandan okul bir yandan siparişleri yetiştirme telaşından canım çıktı bugünnn.

Okulda rejimi sürdürmek çok zor oluyor bu arada :KK43: herkes önümde simitler , tostları götürünce çok zorlandım. Yine de direndim tabi :) ama rejime sporu da ekleyince yanımda sandivç götürmeye karar verdim. Bakalım ilerleyen günlerde netleştireceğim

Kahvaltı 1 yumurta , 40g light beyaz peynir

Öğlen tavuk çorbası 2 kase , 2 bardak ayran

Ara öğün 8 badem , 8 fındık , 2 ceviz , 2 kuru incir

Akşam 1 kase tavuk çorbası

4 bardak tarçınlı, limonlu yeşilçay ve 2 lt suyumu da içtim. Suyu arttırmalıyım :KK43:

Kazasız belasız 6.günüde bitirdim :-)

bu arada, su için bir test yapmıştım. Boyuna kilona göre günlük ne kadar su tüketmen gerektiğini belirliyor. Yapmadıysan internetten bi arat istersen. Benim günlük 2.1 litre su tüketmem lazımmış, ben 2.5 litre kadar tüketiyorum. Normalinde hiç su içemem ama mudodan su ölçekli bardaklardan aldım. 500 ml.lik, tek seferde bitiriyorum baya kolaylaştı su işi.

Günaydın, -500 gr. ile 2.güne başladım.
Güncel; 67.800

Çok iyi bi başlangıç, maşallah :))

Su tavsiyesi için sağol ya ben bi bakayım ona :)) beniöde aşağı yukarı o civar birşey çıkar sanıyorum.

Su önümde olunca hepsini birden bitiriyorum da , görmeyince aklıma gelmiyor :)

Senin diyetin sonuçlarını çok merak ediyorum, özellikle o karbonhidrat günlerine rağmen :) etkili olursa , öyle diyete can kurban valla. Hemen peşinden yaparım bende :))

7.gün sabahı 65.2 geldimmm :halay:

Yarın sabah tam bir haftayı doldurmuş olacağım, muhtemelen 1 haftada -3kg luk bir kayıp olmuş olacak :)

Diğer haftalar böyle geçmeyecektir muhtemelen ; ama yinede 1 ayı tamamladığımda 9 kilo vermiş olacağımı ümit ediyorum. Acaba 55i ne zaman göreceğim

Eveeet geldik 7.günün sonunaaa

Gün sonu raporum şöyle :)

Kahvaltı öncesi : cevizli su

Kahvaltıda 1 yumurta 60g light peynir

Öğlen : 2 kase tavuk çorbası , 2 bardak ayran

Akşam : 10 badem , 10 fındık , 2 tane kuru incir 100gr yoğurt , 1 bardak ayran , 1 kutu süt

Otobüsle şehir dışına çıkmam gerektiği için , akşam öğününe bulabildiğim uygun şeyleri yedim.

Çok şükür 1 haftayı kaçamaksız bitirdim :))
Yalnız ev dışındayken çok zorlandım. Okulda sürekli önümde en sevdiğim şeyler yendi durdu. Hatta bir ara "bugünlük rejime ara verip şunlardan yesem" diye de düşündüm. Sonra tuttum kendimi. Ben bu kiloda olmayı sevmiyorum, kıyafetlerin içerisine sıkıştırılmış biri olarak yaşamak istemiyorum. Ağzıma bir lokma attığım takdirdeyse yine başa döneceğim. Haftada 200gram da versem bırakmayacağım diyeti...

Geriye kaldı 3 hafta. Vakit geçmiyor sanıyoruz ama yıllar hayatlar geçiyor :)) bu da geçecek ve ben bu zaman zarfından daha da zayıflamış olacağım :))

1 haftayı kaçamaksız bitirmenin gururuyla günaydınnnnn :))

Giden kilo -3.1 kg , sabah 64.9 geldimmm:halay::halay::halay:

İnşallah aynı istikrarla 3 haftayı da bitireceğim :))

Back
X