69 dan 50 ye kilo verme seruvenim (yemeklerim ve tartim resimli )

Günaydın cannım günlükcüğüm
Güne +300 gr ile başlıyorum olsun bu benim moralimi bozmadi hiç ekstra ihtimamla yola devam

Eki Görüntüle 2674684
Günaydın canım moral bozmak yok. 1 hafta olmadan yaklaşık 2 kilo verdin. Bu çok iyi bir sonuç bence. Pes etmek yok yola devam.
Ben yine tartılmayı unuttum. Kahvaltıdan sonra tartıldım. 67.5 çıktım. Yarın unutmazsam tartılacağım. Önümde tatil var diye tam motive olamadım. Tatil sonrası sıkı bir şekilde devam edeceğim

Aynen canım pes etmek yok yola devam ✌
Doğrudur insan adapte olamıyor biz de bayramdan önce geldik tatilden bayram çıksın diyete başlarım diye niyet ettim çok şükür 300 gr ahım şahim bi sey değil zaten canım moralim de gayet yerinde sen de tatilden gelince iyicecadapte olursun beraber güzelce zayiflariz

Ben geldim günlükcüğüm

Sabah 10 da

Öğlen 1 de
1 kase acılı ve ekşili semizotu çorbası

Ara ogün 3.30 da
1 kupa yarı süt yarı suyla yaptığım tarcinli türk kahvesi
Yarım elma
İnce yarım dilim kavun
Hindistan cevizli ve damla çikolatalı yulaf ezmesi

Akşam 7 de
Peynirli kabak sote
2 kepçe taze fasulye
Yarım kase yoğurt

1 saat leslie yaptım
30 dk plank yapacağım
2 lt su içtim
2 kupa bitki çayı içeceğim yatana kadar
1 kupa türk kahvesi içeceğim

Bu günlük bu kadar günlükcüğüm ekstra olmaz ama olursa yazarim

Afiyet olsun canım

Günaydın günlükcüğüm gece regl oldum ve kilom 67.5 çıktı dünden +100 gr fazla ödem ve şişlik var galiba neyse ki motivasyonumu kaybetmedim aksine daha da hırs yapıyorum bugün tartı resmi yok o yuden resimsiz paylaşıyorum mesajımı

yulaf ezmesi elma biraz bal süt karışımı yiyebilirsin :) güzel oluyor:)
O da güzel fikir canım ben yulaf ezmesi süt hurma ve siyah üzüm karıştırıp da yiyordum o da çok lezzetli oluyor dediğinizi de yapacağım tatlı elma almam lazım ev de ekşi var maalesef

ekşi elma varsa tarçinla karışırıp yiyebilirsin ara ögünlerinde:)
bunu biliyosundur hatirlatayim dedim :)

Canım regl döneminde artı çıkması çok normal. Reglden 2 gün sonra eksileri görürsün canım. Bu dönemde tartılmayabilirsin de.

ben sizin gibi yesem 45ten 60 a çıkarım
Çok hossunuz ama ben de yiyerek zayifliyorum benim kilo almamin sebebi hareketsiz yasam hamur isleri tatlılar ve abur cubur bunlar haricinde rahatım yemek konusunda ve de spor yapmam gerekiyor resimler yakın olduğu için porsiyon büyük gelebilir size

alınmayın ben yemek yiyemiyorum günde 1 öğün anca ondan dedim

alınmayın ben yemek yiyemiyorum günde 1 öğün anca ondan dedim
Alınmadım gerçekten aksine hosuma gitti çünkü aç kalmadan da zayiflayabiliyorum hissiyatına kapıldım önceden ben de gün için de 1 tabak çorba 1 tabak yemek öyle gecistirirdim günleri evlendigimde 43 kiloydum. Evlendikten sonra tabi hareketsizlik gece yemeleri 2 hamilelik lohusaliklar derken ipin ucu devasa kaçtı insaAllah senin de istahin açılır ve istediğin kiloya gelirsin ben de tam tersi istahim kapanır

Ben geldim günlükcüğüm

Sabah 10 da

Öğlen 2 de

Ara ögün 3.30 da

Akşam 6.30 da

Bu günlük yemek faslı bu kadar devamını da yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…