Günaydın canım moral bozmak yok. 1 hafta olmadan yaklaşık 2 kilo verdin. Bu çok iyi bir sonuç bence. Pes etmek yok yola devam.Günaydın cannım günlükcüğüm
Güne +300 gr ile başlıyorum olsun bu benim moralimi bozmadi hiç ekstra ihtimamla yola devam
Eki Görüntüle 2674684
Aynen canım pes etmek yok yola devam ✌Günaydın canım moral bozmak yok. 1 hafta olmadan yaklaşık 2 kilo verdin. Bu çok iyi bir sonuç bence. Pes etmek yok yola devam.
Ben yine tartılmayı unuttum. Kahvaltıdan sonra tartıldım. 67.5 çıktım. Yarın unutmazsam tartılacağım. Önümde tatil var diye tam motive olamadım. Tatil sonrası sıkı bir şekilde devam edeceğim
Afiyet olsun canımBen geldim günlükcüğüm
Sabah 10 da
Eki Görüntüle 2674929
Öğlen 1 de
1 kase acılı ve ekşili semizotu çorbası
Eki Görüntüle 2674930
Ara ogün 3.30 da
1 kupa yarı süt yarı suyla yaptığım tarcinli türk kahvesi
Yarım elma
İnce yarım dilim kavun
Hindistan cevizli ve damla çikolatalı yulaf ezmesi
Eki Görüntüle 2674931
Akşam 7 de
Peynirli kabak sote
2 kepçe taze fasulye
Yarım kase yoğurt
Eki Görüntüle 2674932
1 saat leslie yaptım
30 dk plank yapacağım
2 lt su içtim
2 kupa bitki çayı içeceğim yatana kadar
1 kupa türk kahvesi içeceğim
Bu günlük bu kadar günlükcüğüm ekstra olmaz ama olursa yazarim
Sağol kuzumAfiyet olsun canım
Sağol kuzumAfiyet olsun canım
yulaf ezmesi elma biraz bal süt karışımı yiyebilirsin :) güzel oluyor:)Yulaf ezmesi ve kokopops 1.5 kaşıksade yiyemiyorum musli sevmiyorum böyle daha iyi oluyor canım kahvemi de yarı süt yarı suyla yaptım.
O da güzel fikir canım ben yulaf ezmesi süt hurma ve siyah üzüm karıştırıp da yiyordum o da çok lezzetli oluyor dediğinizi de yapacağım tatlı elma almam lazım ev de ekşi var maalesefyulaf ezmesi elma biraz bal süt karışımı yiyebilirsin :) güzel oluyor:)
ekşi olmasi lazim :) bal varsa güzel gider:)O da güzel fikir canım ben yulaf ezmesi süt hurma ve siyah üzüm karıştırıp da yiyordum o da çok lezzetli oluyor dediğinizi de yapacağım tatlı elma almam lazım ev de ekşi var maalesef
Bilmiyordum cidden ☺ güzel fikir sağol canımekşi elma varsa tarçinla karışırıp yiyebilirsin ara ögünlerinde:)
bunu biliyosundur hatirlatayim dedim :)
Canım regl döneminde artı çıkması çok normal. Reglden 2 gün sonra eksileri görürsün canım. Bu dönemde tartılmayabilirsin de.Günaydın günlükcüğümgece regl oldum ve kilom 67.5 çıktı dünden +100 gr fazla ödem ve şişlik var galiba neyse ki motivasyonumu kaybetmedim aksine daha da hırs yapıyorum bugün tartı resmi yok o yuden resimsiz paylaşıyorum mesajımı
Çok hossunuz ama ben de yiyerek zayifliyorumben sizin gibi yesem 45ten 60 a çıkarım
alınmayın ben yemek yiyemiyorum günde 1 öğün anca ondan dedimÇok hossunuz ama ben de yiyerek zayifliyorumbenim kilo almamin sebebi hareketsiz yasam hamur isleri tatlılar ve abur cubur bunlar haricinde rahatım yemek konusunda ve de spor yapmam gerekiyor resimler yakın olduğu için porsiyon büyük gelebilir size
Alınmadım gerçekten aksine hosuma gitti çünkü aç kalmadan da zayiflayabiliyorum hissiyatına kapıldımalınmayın ben yemek yiyemiyorum günde 1 öğün anca ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?