- 21 Nisan 2014
- 101
- 46
- 53
- Konu Sahibi goncakarabas
-
hoşgeldiniz başarılarBu arada bu sabah 8.30 da uyandım yine bir bardak ev yapımı kefirimi içtim, sonra 1 saat yürüyüş yaptım, biraz önce de öğlen yemeğimi yedim. Öğle Yemeğimde yumurtalı ot kavurması ( otun adını bilmiyorum, Muğla'da meşhur bir yemek pazardan ilk defa aldım gayet güzel oldu.) yanında biraz salata, bir dilim kepek ekmeği ve 1 bardak ev yapımı ayran. Ve şimdiye kadar 2 lt. Su içtim. Öğle Yemeğinden 1 saat sonra da yeşil çayımı içicem.
MUTLUYUMMMM. :)
başlığı görüp alttakiler okuyunca ben dedim:) tatlı canavarı :) bugün bende yoğun bir şekilde başladım sana katılabilirim istersen. benimde şuan kilo 68.5 :) hedef 59 :) ama çok kısa sürede vermem lazım 1 2 ay gibi bir sürede.Sevgili bayanlar merhaba benim hikayem biraz uzun en kısa şekilde anlatıcam. Üniversite için başka şehire gittim üniversiteye başladığım yıl 50 kiloydum boyum 1.67 yemek yemeyi çok seven biriyim önceden ne kadar yesem de Kilo almıyordum buna üniversite yıllarımda devam ettim. Ama fastfood ve gece yemekleri hareketsizlik bana 2 ayda 10 Kilo aldırdı. Çabuk verebildiğim için üzerine düşmedim ilgilenmedim ve Kilo alımım devam etti. Sonunda 75 kiloya ulaştım. Geçen yıl mezuniyet için Kilo verme çabasına girdim ve 1,5 ayda 10 Kilo verdim ama şuan tekrar verdiğim Kiloları geri aldım. Tekrar diyete başlamak istiyorum böyle bir günlüğün beni motive edeceğini düşünüyorum takiplerinizi ve desteklerinizi bekliyorum :)
21 Şubat - 68,5.
başlığı görüp alttakiler okuyunca ben dedim:) tatlı canavarı :) bugün bende yoğun bir şekilde başladım sana katılabilirim istersen. benimde şuan kilo 68.5 :) hedef 59 :) ama çok kısa sürede vermem lazım 1 2 ay gibi bir sürede.
menümü yazarak başlıyım :)
sabah peynir- zeytin- 1 dilim tam buğday ekmeği
öğle çorba- ıspanak ( ıspanak az prinçliydi ekmek yemedim )
ikindi dondurma ( ilk günden kaçamak oldu(()
akşam çorba- 4 5 kuru biber dolması ( prinç var ekmek yok :))
bugünlük planım böyle akşam kaçırmam inşallah...
45 dk yürüyüş
15 dk bel ve göbek hareketleri
10 dk trambolin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?