69 dan 57 ye doğru geri sayım başlasın!!!

Bugünkü menümü yazıyorum

KAHVALTI
1tane aktivia

ÖĞLE YEMEĞİ
Kahvaltı türü yedim dışardaydım. 1dilim peynir bir zeytin 1 dilim ekmek, azcık patates kızartması, salatalık

AKŞAM YEMEĞİ
1tabak ıspanak yanında yağsız et biraz.

KAÇAMAK
Akşam 10 da iki dilim pide

bugünde iyi gitmedim ((
sabah: 2 dilim tereyağlı ekmek az peynir (
öğle: kuru fasulye yarım dilim ekmek
akşam: köfte ayran az ekmek

45 dk yürüyüş 10 dk bölgesel

Ben de dün iyi gitmedim malesef öğlen bir poğaça akşam da pizza yedim. Ama pes etmek yok bunu ödül kabul edip devam ediyorum. Bugün de kahvaltıda 1 tost akşam yemeği 1 tabak tavuk sote 1 dilim ekmek.
Bu arada regl dönemim bitti pazar günü tartılıcam. Sabırsızlanıyorum

tartı sonucunu bende merak ediyorum senin. :)
sabah: kefir
öğle: tavuk 1 dilim ekmek
akşam: tahinli pide yumurta peynir zeytin

Kızlar dayanamadım bugün tartıldım :) sonuç iyi 66.500 çıktım. Bir haftadır hava şartları ve yoğunluktan düzenli spor ve diyet yapamadım. Pazartesi tekrar düzene sokmayı düşünüyorum ama sonuçtan memnunum

Bugün kahvaltıda kendime Jest yaptım. Sucuklu yumurta, bir dilim ekmek, 2 dilim peynir, 2 bardak şekersiz çay.
Saat : 12.30 da bir bardak şekersiz nescafe.

bugün son bir haftasonu jesti yaptım bende kendime :))))
sabah 2 dilim kızarmış ekmek peynir bugünü böyle geçirip yarın dukan a başlıyorum bugün tümgerekenleri temin ettik brde onu denicem ona göre her istediğimi yiyerek 30 nisan da istediğim kilo d olucam. istediğim kadar yediğim için vazgeçmem sanırım ama bakalım artık :))) yarın 3 günlk atak evrem başlıyor. tüm tariflerimi aldım malzemelerde tamam:)

Ben bu dukan diyetini tam olarak anlayamadım. Umarım istediğin gibi olur. Ben bir listeye bağlı kalamıyorum. Hafif yemekler yapıp öncekinden daha az yiyorum. Pazartesi tekrar bir düzen oturtucam ben de çünkü bu hafta biraz düzenim bozuldu.

aynı durumdayım canım bu hafta çok iyi gideedim bende bir listeye bağlı kalamıyorum aslındada bırşeyler yapmam lazım. sanırım az yemeliyim sadece bilmiyorum bakalım

bu sabah
yulaflı krep
light peynir
az lor
1 parça dana füme :) sanırım doydummmm

KAHVALTI
1dilim k.Ekmek
2dilim peynir 1 haşlama yumurta. 3 zeytin 1 kuru kayısı

ÖĞLE YEMEĞİ
Bir kase mercimek çorbası enginar salatası

AKSAM YEMEGİ
1 yumurtadan çıldırtan :) bir dilim ekmek

KAHVALTI
1 kase tavuk suyu çorbası 2 dilim ekmek.

ÖĞLE YEMEĞİ
Kiremitçi kaşarlı köfte 1 dilim ekmek

AKŞAM YEMEĞİ
Yok.
Gün içinde dışarıda olduğum için bunları yedim. Öğle Yemeğimi biraz geç yediğimden akşam yemeği yemedim.

Sabah 1 yumurta peynir
öğle kefir
akşam ciğer sote peynir 1 dilim ekmek

30 dk yürüyüş eveee 66.4 gördüm tartida

KAHVALTI
1haşlama yumurta, 1havuç,1 dilim peynir yanında bitki çayı

ÖĞLEN YEMEĞİ
Bir kase tarhana çorbası

AKŞAM YEMEĞİ
Bir yemek kaşığı makarna biraz pırasa yemeği çok az ekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…