- 21 Nisan 2014
- 101
- 46
- 53
- Konu Sahibi goncakarabas
-
kefir gerçekten çok doyurucuymus oglene kadar hiç acıkmıyorum
evet canım kefir mayası gibiydi ayn üzerinde probiyotik yoğurt yazıyorCanım kefir mayasının yanında yoğurt mayası aldım demiştin onu da mı A101den aldın?
bugün son bir haftasonu jesti yaptım bende kendime :))))
sabah 2 dilim kızarmış ekmek peynir bugünü böyle geçirip yarın dukan a başlıyorum bugün tümgerekenleri temin ettik brde onu denicem ona göre her istediğimi yiyerek 30 nisan da istediğim kilo d olucam. istediğim kadar yediğim için vazgeçmem sanırım ama bakalım artık :))) yarın 3 günlk atak evrem başlıyor. tüm tariflerimi aldım malzemelerde tamam:)
aynı durumdayım canım bu hafta çok iyi gideedim bende bir listeye bağlı kalamıyorum aslındada bırşeyler yapmam lazım. sanırım az yemeliyim sadece bilmiyorum bakalımBen bu dukan diyetini tam olarak anlayamadım. Umarım istediğin gibi olur. Ben bir listeye bağlı kalamıyorum. Hafif yemekler yapıp öncekinden daha az yiyorum. Pazartesi tekrar bir düzen oturtucam ben de çünkü bu hafta biraz düzenim bozuldu.
aynı durumdayım canım bu hafta çok iyi gideedim bende bir listeye bağlı kalamıyorum aslındada bırşeyler yapmam lazım. sanırım az yemeliyim sadece bilmiyorum bakalım
bu sabah
yulaflı krep
light peynir
az lor
1 parça dana füme :) sanırım doydummmm
Canim 1 yumurta akı 1.5 CK yulaf kepeği yarım çay bardağı süt tuzYulaflı krep tarifi verir misin canı??
Sabah 1 yumurta peynir
öğle kefir
akşam ciğer sote peynir 1 dilim ekmek
30 dk yürüyüş eveee 66.4 gördüm tartida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?