69 dan 57 ye doğru geri sayım başlasın!!!

sabah domates peynir 1 dilim ekmek
öğle çorba ıspanak yoğurt
ikindi malesef 1 çikolata ((
malesef kabızlık sorunu yaşıyorum 1 haftadır o yüzden kilomda hiç azalma yok (((
akşam da çikolatanın bedeli olarak ekmek yemicem.

canım kefir tok tutuyor mu?

AKŞAM YEMEĞİ
Bir kepçe mercimek çorbası
Çok az haşlanmış tavuk ve karnıbahar salatası. 1 saat sonra yeşil çay.

4.GÜNÜMÜZDE DE BİTİRDİİMMM :)

Gayet iyi gidiyorsun canım üzme kendini. Bence bir kaç gün tartılma Kabızlık sorunun geçince tartıl. Kabızlık için de geceden 2-3 tane Kayısıyı bir bardak suya ısla. Sabah kalkınca aç karnına Kayısıları ye, suyunu da iç. Çok iyi geliyor ben daha önce denedim.

Bu arada 2 gündür yürüyüş yapamıyorum yağmur yağdığı için. Ama iki gündür kahvaltıdan sonra 3 mil Leslie yapıyorum. Gündelik içinde en az iki fincan Yeşilçay ve 2 lt su içiyorum.

Ziyatrete geldi canim super gidiyosun tartildin mi hic bu zamana kadar tartilma günün varmı takip ediyourm senii

Tarifini veririmisin kefirin canım bende uyygulamk isterim

1 bucuk ayda 10 kilo vermis sin yine verirsn 10 kilo 1bucuk ayda super neler yapmstin tatlim merak ettim bilgiledrrmisin

1 bucuk ayda 10 kilo vermis sin yine verirsn 10 kilo 1bucuk ayda super neler yapmstin tatlim merak ettim bilgiledrrmisin

Tabi canım o dönem alkali diyeti uygulamıştım. Genelde limonlu yada karbonatlı su içiyordum. Akşamları fırında balık yada sadece salata yiyordum. Her öğünümde mutlaka salata olurdu. Himalaya tuzu kullandım. Yaptığım yemekleri alkali yapmaya çalışıyordum. Şuanki diyetimde de benzer şeyler yapıyorum ama tam alkali sayılmaz.

Tarifini veririmisin kefirin canım bende uyygulamk isterim

Tabi canım. Öncelikle kefir mayası alıyorsun. Kefirin iki mayası var. Biri kkarnıbahara benziyor diğeri hazır. Ben hazır kullanıyorum çünkü diğer mayayı her defasında süzüp tekrar kullanıyorlar böylece saklanması zorlaşıyor. Hazır mayayı A-101 marketten alıyorum. İki lt. doğal pastorize edilmemiş sütü önce kaynatıyorum. Sonra soğumaya bırakıyorum. Hafif parmağımızı yakacak kıvama kadar soğuyunca mayayı içine atıyorum ve tahta kepçe ile karıştırıyorum. Oda sıcaklığında battaniye ile sararak 26 saat bekletiyorum. Sonra kapağı plastik cam bir şişeye alıyorum. Mayalarken de plastik bir kaba, (kapağı da plastik olucak) mayalıyorum. Kefirde kesinlikle demir türü şeyler kullanılmayacak çünkü yararli bakterilerin ölmesine neden oluyor. Plastik, tahta yada cam olacak.

Ziyatrete geldi canim super gidiyosun tartildin mi hic bu zamana kadar tartilma günün varmı takip ediyourm senii

Teşekkür ederim canım hoşgeldin. Ben tartışmadım henüz çünkü regl dönemine girmek üzereyim o yüzden moralim bozulmasın diye tartılmıyorum. Aslında kendime tartılma günü belirledim Regliden sonra hemen tartılıp paylaşıcam.

Alkali duymustum ckk kilo veriliyor bende sadece salata yesem aksamlari ama korkuyorum ackriim die sen aksam salatayla gec yatsanda dayanabiliyormusun tatlim ben slaatanin yanına kofte yada tavuk balik tuketiyorum buarada suyu aabahmi i iciodun tatlim hkmalya tuzu aradkm bulamadım

Sagol tatlim yapicam

Gün içinde içtiğin bütün sular sodalı yada limonlu olcak. Aktarlarda Himalaya tuzu var tuğba kuruyemişler almıştım ben. Salatanın yanında ben de bazen tavuk yada balık yiyorum ama şimdi evde pişirdiklerimden yiyorum çorba falan da yiyorum canım ekmek yemiyorum ama

Kızlar bugünkü menümü

KAHVALTI
1bardak kefir

ÖĞLE YEMEĞİ
bir porsiyon bakla ve salata

AKSAM YEMEGİ
Ispanak ve yağsız kırmızı et ( ıspanağı biraz fazla kaçırdım )

[QUOTE="goncakarabas, post: 39634212, member: 58ekmegimirlar bugünkü menümü

KAHVALTI
1bardak kefir

ÖĞLE YEMEĞİ
bir porsiyon bakla ve salata

AKSAM YEMEGİ
Ispanak ve yağsız kırmızı et ( ıspanağı biraz fazla kaçırdım )
[/QUOTE]

Ispanaktan bisi olmaz kuzum guzel menu bende ekmegi tamamen kessem keske ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…