:( :( :( :(

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.730
248

Nasıl başlıcağımı bilmiyorum elim ayağım titriyo
Ben üniversiteye hazırlanıyorum 2.senemBayağı stresli dönemden geçiyorum bir ay sonra ygs var,bugün denemeye girdim
kötü yapmışım bayağı.Annemde hiç çalışmıyorsun bu bile iyi dedi benimde tepem attı kızdım tersledim zaten stresliyim.
Sınava girmiyorum dedim,blöf olsun diye değil ama girmeyeceğim,çok yıprattı psikolojisi çünküGece ağlaya ağlaya uyanıyorum
Seneye girerim dedim.
Annemde bi trip bi kızma:18:
Velhasıl küçük kardeşimle kavga ettik
Vileda sopasıyla dövdüm onu sonra bağırdım aşağıladım
Oda odasına çalışmaya gitti küfür ede ede.
Şimdi anneme bakmaya gittim ağlıyo
Ben kardeşime hiç iyi davranmıyormuşum
1 ay kalmış nasıl sınava girmiyormuşum
Bu evin huzurunu ben bozuyormusum
Psikolojimi bozmuşum onlarınkinide bozmuşum
Sürekli annemi azarlıyormuşum yerin dibine sokuyormuşum
muşumda muşum
Hala ağlıyor
Ya ne yapacağımı bilmiyorumPsikolojim bozuldu regl takvimim bile değişti.
Daha 1 hafta önce yıkanmıştım,bugün tekrar oldum
Nolur bişiler söyleyin akıl verin
Yazarken bile dolu dolu gözlerim of

En son Allah seni bildiği gibi yapsın senin gibi bir kızın olsun dedi
Çok sinirli bir yapıya sahibim kabul ama offff

Kiymayin su annelere ya.senide anliyorum ama iki seneni vermissin girmezsen yazik edersin.ben seni hic tanimama ragmen girmem diyince uzuldum.bide anneni dusun artik.aklini basina al git o sinava gir.

canım o sınava gir çok faydasını görürsün sınav stresini sınavlara girerek yenebilirsin ancak.....benim yaptığım hatayı yapma

Kiymayin su annelere ya.senide anliyorum ama iki seneni vermissin girmezsen yazik edersin.ben seni hic tanimama ragmen girmem diyince uzuldum.bide anneni dusun artik.aklini basina al git o sinava gir.
inanın kaldıramıyorumsınav diyince bile oturup ağlıyorumbağırıp evi yıkasım geliyoof of
annen senın ıyılıgını ıstıyor arkadasım. sende calıs herkese ınat yuksel
inatlık bir durum yokkiannem hırslanıp çalışmam için söylediama stresli olduğum için ben büyüttüm

canım o sınava gir çok faydasını görürsün sınav stresini sınavlara girerek yenebilirsin ancak.....benim yaptığım hatayı yapma
11.sınıftan beri dershaneye gdiyorum yaklaşık 3 senedir yanihiç yenemedim geçen yıl heyecandan ilk soruda tuvaletim geldi aklımı sorulara veremedim titredim durdum

annen ıyılıgını ıstıyor ama baskıyla olcak ıs degılkı bu..
alırsın karsına güzel güzel konuşursun..
gelecegın ıcın ders çalışman gerektıgını anlatırsın..
kavga gurultu,verım düşer..
bu kadar strese gerek yok..
bılsende yanlış yaparsın..
bıraz rahat ol

Annenin kiymetini iyi bil. Emegine yazik etme insanin hayatinda bir sene bile onemli.merak etme cogu kez cogu ogrenci bu tur sorunlsrla ugrasiyor ayni tripleri annemize biz de attik ne kavgalar annemle babamla.ama hep hizim iyiligimiz icin merak etme.bunu zaman gecince anliyacaksin.hadi simdi ders basina :)

yaklaşık 2 aydır elime kitabı alamıyorumbuna rağmen ne annem ne babam çıt demedi stresliyim diye
olamıyorumaklıma geldikçe saçımı başımı yoluyorum neden bu kadar büyüttüğümü de bilmiyorum

kazanamasan nolur?
herkes senin geçtiğin yollardan geçiyor canım ama inan sonra bu haline gülüyor insan
ben 4 ay regl olmamıştım düşünsene halimi
son denemelerim yerlerde babam destek ama annemle halam bana karşı burnundan soluyodu tabi bende onlara karşı
şu an 2. senenin stresini yaşıyorsun ama sınava girmemek gibi bir hata yapma şu şartlarda hangi bölümün puanı ne olur belli olmuyo ki
seneye rahat olamazsın ki şu an yaşadığın stresin kaç katını yaşarsın?
oluruna bırak birazda kısmet çalıştım diyebiliyosan inan konu kapanmıştır...

Sadece kendine yaparsın, başka hiç kimseye değil... Hayat senin hayatın bu kadar kolay olmamalı vazgeçmek, yolun sonundan dönmek

Annem benim herşeyim
Ders çalışamıyorum ki masaya oturunca bişiler kırıp döküyorum
Geçen denemede yine istediğimi yapamayınca kalem kitapçık soru bankası ne geçtiyse elime yırtıp fırlattım

Sadece sınava gir bunaldıysan artık çalışma,Allah ne verdiyse yaparsın belki istediğin ünv olmaz ama istediğin bölümü daha düşük puanla alan Bi ünv de okursun.kendinide boş yere bu kadar üzdüğün için hayıflanırsın artık.bende seninle nerdeyse aynı şeyleri yaşamıştım😉

kardesini vileda sopasiyla dövüyorsun ve hala onu asagiliyorsun!?
sen sinav falan kazanamazsin.

agliyacagina kalkip vaktinde günü gününe calissaydin, simdi sinav yaklasmis psikolojim bozuk.bencede bozuk ki kendinden gücsüzü dövüyorsun.

Ne diyim , bu yok sinirliyim yok bilmemneyim hareketlerinden biran önce kurtul,annen ,kardesinden özür dile,otur dersinin basina calis.

kazanmasam bi yıl daha kaybedicem yada birkaç yıl
geçen yıl girerken bende 2 ay olmamıştımsınav günü olmuştum
mutlu çok çalıştım ilk 1 ayda bütün konuları yaladım yuttum soruları çözdüm çok iyi çalıştım baktım olmuyor 1 ay daha geçti yine yok hep aynı yerimde sayıyorumbuda çok etkiledi

Sadece kendine yaparsın, başka hiç kimseye değil... Hayat senin hayatın bu kadar kolay olmamalı vazgeçmek, yolun sonundan dönmek
bade abla çok kötüyümsanki herşey bitecekmiş gibi hissediyorum
kazanacağıma dair zerre kadar umudum olsaydı keşke
günü gününe çalıştım.
bütün konuları 1 ayda bitirdim.
sonraki 2 ay sadece soru çözdüm.

Psikologa veya rehber ogretmene basvur faydasini gorursun
onlarda sadece boşver diyip geçicekler

bu problem değil ki zaten ygs bu sınavın ilk aşaması...
şu ana kadar ne ögrendiysen kar dersane denemelerinin dışında kendin evde çöz ama kendini sınavdaymış gibi hayal et belki bu şekilde işe yarar canım...
bi anda çullanma konulara sakin ol 1 ayda bitirdiğin konuların tabi faydası olmaz canım..

yazın zaten 3 aya yararak bitirmiştim..
bu yıl tekrar olarak 1 ayda bitirdim
evde çözünce istediğim neti yapıyorum
dershaneye gidince puff oluyo resmen
geçen yıl ki ygsdede yapabileceğimden 10 net düşük yaptım

Son düzenleme:

bi kaç arkadaşınla anlaşsan dersanede buluşup aynı denemeyi çözseniz olmaz mı aslında yaparsın ama stresten kurtulman lazım:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…