:( :( :( :(

superisi96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
7.909
12.730
248
:14::14::14:
Nasıl başlıcağımı bilmiyorum elim ayağım titriyo:14:
Ben üniversiteye hazırlanıyorum 2.senem:43:Bayağı stresli dönemden geçiyorum bir ay sonra ygs var,bugün denemeye girdim
kötü yapmışım bayağı.Annemde hiç çalışmıyorsun bu bile iyi dedi benimde tepem attı kızdım tersledim zaten stresliyim.
Sınava girmiyorum dedim,blöf olsun diye değil ama girmeyeceğim,çok yıprattı psikolojisi çünkü:43:Gece ağlaya ağlaya uyanıyorum:43:
Seneye girerim dedim.
Annemde bi trip bi kızma:18:
Velhasıl küçük kardeşimle kavga ettik:41:
Vileda sopasıyla dövdüm onu sonra bağırdım aşağıladım:43:
Oda odasına çalışmaya gitti küfür ede ede.
Şimdi anneme bakmaya gittim ağlıyo:43:
Ben kardeşime hiç iyi davranmıyormuşum
1 ay kalmış nasıl sınava girmiyormuşum
Bu evin huzurunu ben bozuyormusum
Psikolojimi bozmuşum onlarınkinide bozmuşum
Sürekli annemi azarlıyormuşum yerin dibine sokuyormuşum
muşumda muşum:43::43:
Hala ağlıyor:43:
Ya ne yapacağımı bilmiyorum:43:Psikolojim bozuldu regl takvimim bile değişti.
Daha 1 hafta önce yıkanmıştım,bugün tekrar oldum:43::43:
Nolur bişiler söyleyin akıl verin:43::43:
Yazarken bile dolu dolu gözlerim of
:43::14:
En son Allah seni bildiği gibi yapsın senin gibi bir kızın olsun dedi:43:
Çok sinirli bir yapıya sahibim kabul ama offff
:43::43::14::14:

Kiymayin su annelere ya.senide anliyorum ama iki seneni vermissin girmezsen yazik edersin.ben seni hic tanimama ragmen girmem diyince uzuldum.bide anneni dusun artik.aklini basina al git o sinava gir.

canım o sınava gir çok faydasını görürsün sınav stresini sınavlara girerek yenebilirsin ancak.....benim yaptığım hatayı yapma

Kiymayin su annelere ya.senide anliyorum ama iki seneni vermissin girmezsen yazik edersin.ben seni hic tanimama ragmen girmem diyince uzuldum.bide anneni dusun artik.aklini basina al git o sinava gir.
:43::43:inanın kaldıramıyorum:43:sınav diyince bile oturup ağlıyorum:43:bağırıp evi yıkasım geliyo:14::14:of of:43:
annen senın ıyılıgını ıstıyor arkadasım. sende calıs herkese ınat yuksel
inatlık bir durum yokki:14:annem hırslanıp çalışmam için söyledi:14:ama stresli olduğum için ben büyüttüm:14:

canım o sınava gir çok faydasını görürsün sınav stresini sınavlara girerek yenebilirsin ancak.....benim yaptığım hatayı yapma
11.sınıftan beri dershaneye gdiyorum yaklaşık 3 senedir yani:43:hiç yenemedim geçen yıl heyecandan ilk soruda tuvaletim geldi aklımı sorulara veremedim titredim durdum:43:

annen ıyılıgını ıstıyor ama baskıyla olcak ıs degılkı bu..
alırsın karsına güzel güzel konuşursun..
gelecegın ıcın ders çalışman gerektıgını anlatırsın..
kavga gurultu,verım düşer..
bu kadar strese gerek yok..
bılsende yanlış yaparsın..
bıraz rahat ol

Annenin kiymetini iyi bil. Emegine yazik etme insanin hayatinda bir sene bile onemli.merak etme cogu kez cogu ogrenci bu tur sorunlsrla ugrasiyor ayni tripleri annemize biz de attik ne kavgalar annemle babamla.ama hep hizim iyiligimiz icin merak etme.bunu zaman gecince anliyacaksin.hadi simdi ders basina :)

annen ıyılıgını ıstıyor ama baskıyla olcak ıs degılkı bu..
alırsın karsına güzel güzel konuşursun..
gelecegın ıcın ders çalışman gerektıgını anlatırsın..
kavga gurultu,verım düşer..
bu kadar strese gerek yok..
bılsende yanlış yaparsın..
bıraz rahat ol
yaklaşık 2 aydır elime kitabı alamıyorum:43:buna rağmen ne annem ne babam çıt demedi stresliyim diye:43:
olamıyorum:14::14:aklıma geldikçe saçımı başımı yoluyorum neden bu kadar büyüttüğümü de bilmiyorum:14:

:14::14::14:
Nasıl başlıcağımı bilmiyorum elim ayağım titriyo:14:
Ben üniversiteye hazırlanıyorum 2.senem:43:Bayağı stresli dönemden geçiyorum bir ay sonra ygs var,bugün denemeye girdim
kötü yapmışım bayağı.Annemde hiç çalışmıyorsun bu bile iyi dedi benimde tepem attı kızdım tersledim zaten stresliyim.
Sınava girmiyorum dedim,blöf olsun diye değil ama girmeyeceğim,çok yıprattı psikolojisi çünkü:43:Gece ağlaya ağlaya uyanıyorum:43:
Seneye girerim dedim.
Annemde bi trip bi kızma:18:
Velhasıl küçük kardeşimle kavga ettik:41:
Vileda sopasıyla dövdüm onu sonra bağırdım aşağıladım:43:
Oda odasına çalışmaya gitti küfür ede ede.
Şimdi anneme bakmaya gittim ağlıyo:43:
Ben kardeşime hiç iyi davranmıyormuşum
1 ay kalmış nasıl sınava girmiyormuşum
Bu evin huzurunu ben bozuyormusum
Psikolojimi bozmuşum onlarınkinide bozmuşum
Sürekli annemi azarlıyormuşum yerin dibine sokuyormuşum
muşumda muşum:43::43:
Hala ağlıyor:43:
Ya ne yapacağımı bilmiyorum:43:Psikolojim bozuldu regl takvimim bile değişti.
Daha 1 hafta önce yıkanmıştım,bugün tekrar oldum:43::43:
Nolur bişiler söyleyin akıl verin:43::43:
Yazarken bile dolu dolu gözlerim of
:43::14:
En son Allah seni bildiği gibi yapsın senin gibi bir kızın olsun dedi:43:
Çok sinirli bir yapıya sahibim kabul ama offff
:43::43::14::14:

kazanamasan nolur?
herkes senin geçtiğin yollardan geçiyor canım ama inan sonra bu haline gülüyor insan
ben 4 ay regl olmamıştım düşünsene halimi:53:
son denemelerim yerlerde babam destek ama annemle halam bana karşı burnundan soluyodu tabi bende onlara karşı:41:
şu an 2. senenin stresini yaşıyorsun ama sınava girmemek gibi bir hata yapma şu şartlarda hangi bölümün puanı ne olur belli olmuyo ki:47:
seneye rahat olamazsın ki şu an yaşadığın stresin kaç katını yaşarsın?
oluruna bırak birazda kısmet çalıştım diyebiliyosan inan konu kapanmıştır...

Sadece kendine yaparsın, başka hiç kimseye değil... Hayat senin hayatın bu kadar kolay olmamalı vazgeçmek, yolun sonundan dönmek

Annenin kiymetini iyi bil. Emegine yazik etme insanin hayatinda bir sene bile onemli.merak etme cogu kez cogu ogrenci bu tur sorunlsrla ugrasiyor ayni tripleri annemize biz de attik ne kavgalar annemle babamla.ama hep hizim iyiligimiz icin merak etme.bunu zaman gecince anliyacaksin.hadi simdi ders basina :)
Annem benim herşeyim:5:
Ders çalışamıyorum ki masaya oturunca bişiler kırıp döküyorum:43:
Geçen denemede yine istediğimi yapamayınca kalem kitapçık soru bankası ne geçtiyse elime yırtıp fırlattım:43::14:

Sadece sınava gir bunaldıysan artık çalışma,Allah ne verdiyse yaparsın belki istediğin ünv olmaz ama istediğin bölümü daha düşük puanla alan Bi ünv de okursun.kendinide boş yere bu kadar üzdüğün için hayıflanırsın artık.bende seninle nerdeyse aynı şeyleri yaşamıştım😉

kardesini vileda sopasiyla dövüyorsun ve hala onu asagiliyorsun!?
sen sinav falan kazanamazsin.

agliyacagina kalkip vaktinde günü gününe calissaydin, simdi sinav yaklasmis psikolojim bozuk.bencede bozuk ki kendinden gücsüzü dövüyorsun.

Ne diyim , bu yok sinirliyim yok bilmemneyim hareketlerinden biran önce kurtul,annen ,kardesinden özür dile,otur dersinin basina calis.

kazanamasan nolur?
herkes senin geçtiğin yollardan geçiyor canım ama inan sonra bu haline gülüyor insan
ben 4 ay regl olmamıştım düşünsene halimi:53:
son denemelerim yerlerde babam destek ama annemle halam bana karşı burnundan soluyodu tabi bende onlara karşı:41:
şu an 2. senenin stresini yaşıyorsun ama sınava girmemek gibi bir hata yapma şu şartlarda hangi bölümün puanı ne olur belli olmuyo ki:47:
seneye rahat olamazsın ki şu an yaşadığın stresin kaç katını yaşarsın?
oluruna bırak birazda kısmet çalıştım diyebiliyosan inan konu kapanmıştır...
:43:kazanmasam bi yıl daha kaybedicem yada birkaç yıl:43:
geçen yıl girerken bende 2 ay olmamıştım:43:sınav günü olmuştum:43:
mutlu çok çalıştım ilk 1 ayda bütün konuları yaladım yuttum soruları çözdüm çok iyi çalıştım baktım olmuyor 1 ay daha geçti yine yok hep aynı yerimde sayıyorum:43:buda çok etkiledi:43:

Sadece kendine yaparsın, başka hiç kimseye değil... Hayat senin hayatın bu kadar kolay olmamalı vazgeçmek, yolun sonundan dönmek
bade abla çok kötüyüm:43:sanki herşey bitecekmiş gibi hissediyorum:14:
Sadece sınava gir bunaldıysan artık çalışma,Allah ne verdiyse yaparsın belki istediğin ünv olmaz ama istediğin bölümü daha düşük puanla alan Bi ünv de okursun.kendinide boş yere bu kadar üzdüğün için hayıflanırsın artık.bende seninle nerdeyse aynı şeyleri yaşamıştım😉
:43:kazanacağıma dair zerre kadar umudum olsaydı keşke:43:
kardesini vileda sopasiyla dövüyorsun ve hala onu asagiliyorsun!?
sen sinav falan kazanamazsin.

agliyacagina kalkip vaktinde günü gününe calissaydin, simdi sinav yaklasmis psikolojim bozuk.bencede bozuk ki kendinden gücsüzü dövüyorsun.

Ne diyim , bu yok sinirliyim yok bilmemneyim hareketlerinden biran önce kurtul,annen ,kardesinden özür dile,otur dersinin basina calis.
günü gününe çalıştım.
bütün konuları 1 ayda bitirdim.
sonraki 2 ay sadece soru çözdüm.

Psikologa veya rehber ogretmene basvur faydasini gorursun
onlarda sadece boşver diyip geçicekler:43:

:43:kazanmasam bi yıl daha kaybedicem yada birkaç yıl:43:
geçen yıl girerken bende 2 ay olmamıştım:43:sınav günü olmuştum:43:
mutlu çok çalıştım ilk 1 ayda bütün konuları yaladım yuttum soruları çözdüm çok iyi çalıştım baktım olmuyor 1 ay daha geçti yine yok hep aynı yerimde sayıyorum:43:buda çok etkiledi:43:

bu problem değil ki zaten ygs bu sınavın ilk aşaması...
şu ana kadar ne ögrendiysen kar dersane denemelerinin dışında kendin evde çöz ama kendini sınavdaymış gibi hayal et belki bu şekilde işe yarar canım...
bi anda çullanma konulara sakin ol 1 ayda bitirdiğin konuların tabi faydası olmaz canım..

bu problem değil ki zaten ygs bu sınavın ilk aşaması...
şu ana kadar ne ögrendiysen kar dersane denemelerinin dışında kendin evde çöz ama kendini sınavdaymış gibi hayal et belki bu şekilde işe yarar canım...
bi anda çullanma konulara sakin ol 1 ayda bitirdiğin konuların tabi faydası olmaz canım..
yazın zaten 3 aya yararak bitirmiştim..
bu yıl tekrar olarak 1 ayda bitirdim:5:
evde çözünce istediğim neti yapıyorum
dershaneye gidince puff oluyo resmen:14:
geçen yıl ki ygsdede yapabileceğimden 10 net düşük yaptım :5:

Son düzenleme:
yazın zaten 3 aya yararak bitirmiştim..
bu yıl tekrar olarak 1 ayda bitirdim:5:
evde çözünce istediğim neti yapıyorum
dershaneye gidince puff oluyo resmen:14:
geçen yıl ki ygsdede yapabileceğimden 10 net düşük yaptım :5:

bi kaç arkadaşınla anlaşsan dersanede buluşup aynı denemeyi çözseniz olmaz mı aslında yaparsın ama stresten kurtulman lazım:13:

Back
X