- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi superisi96
-
Ben de böyle düşünüyorum.Sınava hazırlanan binlerce öğrenci var,daha dur bu ne ki ? Üniversite sınavında böyle yaparsan KPSS zamanı katliam yaparsın herhalde.Ben de agresif bir insanımdır ama zararım kendimedir,oturur ağlarım en fazla,küfrederim sisteme...Ama vileda sopası nedir Allah aşkına ? Bu hiç normal değil,lütfen sınavın arkasına sığınma.Yapamadigini gördükçe köşeye skisiyorsun. Yetersiz olduğunu biliyorsun ama çözüm uretmeye de gonlun yok zoruna gidiyor... Ee ne yapıyorsun cam indir ,anneye bagir, kardeşi sopayla döv ,anneyi ağlat ve hatta sinava girme...
Sadece kaciyorsun sorumluluk almaktan, yüzleşmekten kaciyorsun.. Bütün bunlari yapmak yerine sadece calissan, başka sorunun varsa bir danismana gitsen..
Madem sinava girmeyecektin neden emek doktun hem sen hem ailen?Bastan deseydin istemiyorum bir ise girer calisirim diye... Simdi sorumluluğun ile karsi karsiya kalinca tipis tipis kacmak en kolayi ah keşke böyle kolay olsa hayat...
Haksizlik ediyorsun kendine de annenede kardeşine de... Kendine gel gece gunduz uyuma calis.. Ben inanmıyorum ki Allah mani olmadgi surece emeğinkarsiligi alinmasin...
onlar bana alıştığı için hiç bişi yokmuş gibi devame diyolar şu anPeri sen çok cıvıl cıvıl bir kızsın böyle ağlamalar falan yakışmıyor sana
Git sarıl kardeşine özür dile sonra da annene sarıl gönüllerini al. Kendine gelirsin biraz.
Ağlamayı bırak dersin başına geç bende öyle yapayım hatta
çok teşekkür ederim,çok sağolun1- Annenden ozur dile. Kardesin, baban kimin kalbini kirdiysan onlardan da.
2- Ders disinda nete fazla girme buna KK de dahil. Belki sadece hafta sonu, sadece iki saat.
3- Kendine yapabilecegin sekilde yarindan baslayan haftalik bir program yap. Haftanin 6 gunu ders calis, 1 gunu tatil yap.
4- Sana en kolay dersten basla.
5- Regl in gecikmesi sorun degil ama yine de bir doktora gorun.
6- Renkli kalemler ve kucuk bir defter al. Sinav haftasi son kez o deftere bakacaksin baska konu calismayacak sekilde ayarla.
7- Gece yatmadan once calisma.
8- Fazla sekerli yiyecekler yeme, onlar konsantrasyonu azaltir.
9- Duzenli yemegini ye, uykunu al.
10- Iyi calismalar.
Normalde bu kadar cani değilim gerçekten.Ben de böyle düşünüyorum.Sınava hazırlanan binlerce öğrenci var,daha dur bu ne ki ? Üniversite sınavında böyle yaparsan KPSS zamanı katliam yaparsın herhalde.Ben de agresif bir insanımdır ama zararım kendimedir,oturur ağlarım en fazla,küfrederim sisteme...Ama vileda sopası nedir Allah aşkına ? Bu hiç normal değil,lütfen sınavın arkasına sığınma.
Ve malesef burda çok zaman kaybediyorsun,ne zaman gelsem hep çevrimiçisin.
Normalde bu kadar cani değilim gerçekten.
Bide yumuşak silinen yeriyle vurdum:26:
Sınav stresinden önce yoktu bunlar..
Evet haklısın abla
Son zamanlarda çok girmeye başladım
Rica ederim canım.Olsun canı yanmasa da korkar onu bile yapma emi kuzum.Kitapta yırtma tatlım yastıklara vur şöyle ohh rahatlarsın bunu bir kitapta okumuştum.Tabi kardeşinin yanında yapma çocuk panikleyip korkmasın.Ona deki hadi ablacım bi içeri git deşarj olacağım benYa alamazsam olmazsa
Çok caniyim biliyorumama silinen yeri ile vurdum yumuşaktı
çok sağol abla hiç yastığı düşünmemiştim genelde kitap yırtıyodum
çok teşekkür ederim yorumun için
öyle yapacağım mecburenPsikiyatriste görün bi madem,belki sakinleştirici bir şey verir.
mantıklı aslında mune abladan rica etsek bi aylığına ceza puanımızı arttırmadan banlar mı ki:26:Aslında en iyisi banlanmak kk ya daha az girersinBen ne zamandır banlanmaya çalışıyorum ama aksi gibi banlanamıyorum
abla çok teşekkür ederim yaRica ederim canım.Olsun canı yanmasa da korkar onu bile yapma emi kuzum.Kitapta yırtma tatlım yastıklara vur şöyle ohh rahatlarsın bunu bir kitapta okumuştum.Tabi kardeşinin yanında yapma çocuk panikleyip korkmasın.Ona deki hadi ablacım bi içeri git deşarj olacağım benBak canım bu sene olmaz seneye bir daha girersin.Dert ettiğin şey bu olsun.Valla şu üniversiteyi kazanıp yerleştiğinde anlıyorsun ki gözünde büyütüp korktuğuna değmezmiş...Olmazsa olmaz aman ne büyük dert.Üniversiteyi kazanasıya kadar vakit kaybediyor sanıyorsun da benden söylemesi mezun olunca poponun üstüne oturup iş bekliyorsun acele etme Önemli olan istediğin alanı kazanmak.Birde eczaneden pasiflora al sinirlendiğinde kullan canım bitkisel şurup.Motive eden netten videolar izle yazılar oku.Bek sana birini yazacağım öyle motive ediyor ki beni umarım senide eder.Adı Ahmet Şerif İzgören videolarını youtube dan izleyebilirsin çok moral veriyor.
Şiddete sebep ne olursa olsun çok karşıyım.
Kardeşine vurmamalıydın .
Neyse üzülmüşsün pişman olmuşsun bundan sonra sinirini, stresini kimseden çıkarma.
Eğer psikolojin çok bozulduysa psikoloğa görün .
Kendine güzel bi program hazırla, dersine de zaman ayır, internete de tabiki gireceksin ama günde 1 saat olarak kendini ayarlayabilirsin
Hayatta daha ne sınavlar var kendini bu kadar yıpratma .
öyle yapacağım mecburenteşekkür ederim
mantıklı aslında mune abladan rica etsek bi aylığına ceza puanımızı arttırmadan banlar mı ki:26:
abla çok teşekkür ederim yabu yazın bile çok motive etti çok sağol Allah razı olsun
şurubuda alacağım adamı da kaydettim yanıma izleyeceğim
ee öyle olursa sınava kadar biz konuşamayız ki belki sorunlarımız olur mesaj atarız birbirimize :SBilmem sen rica et oluyorsa bana da de
ee öyle olursa sınava kadar biz konuşamayız ki belki sorunlarımız olur mesaj atarız birbirimize :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?