- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
Hoşbulduk canımhoşgeldin tobosolu![]()

Bende çalısiyorum kızlar memurum evliyim çocuk yok henüz ama düsünüyoruz nasipseE biraz birbirimizi tanıyalım kimler çalışıyor kızlar bebeği olan var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk canımhoşgeldin tobosolu![]()
Bende çalısiyorum kızlar memurum evliyim çocuk yok henüz ama düsünüyoruz nasipseE biraz birbirimizi tanıyalım kimler çalışıyor kızlar bebeği olan var mı?
E biraz birbirimizi tanıyalım kimler çalışıyor kızlar bebeği olan var mı?
Çok iyi yapmışsin canim bende trambolinde 10 dk kadar zıpladım üşeezsem birazda koşu bandında yürüycem birazda çok yorgun hissediyorum kendimi300 ip atladım ilerleyen saatlerdede yürüyüş yapmayı pılanlıyorum![]()
Çok iyi yapmışsin canim bende trambolinde 10 dk kadar zıpladım üşeezsem birazda koşu bandında yürüycem birazda çok yorgun hissediyorum kendimi![]()
Bende bugün 30 dakika yürüyüş 10 dakika twist 10 dakika ip atladım.Şimdide mutfak temizliğine giriştim.En büyük spor temizlik
Vermem gereken bi 10 Kilo var bakalım napcazHoşbulduk canımne güzel seni burda görmek birikim topuklerinden sonra diyet topiklerinde de beraberiz
Bende çalısiyorum kızlar memurum evliyim çocuk yok henüz ama düsünüyoruz nasipse![]()