69'dan 57'ye nasıl yapsam

Ooh sefan olsun canım bisey olmaz dediğin gibi sağlıklı olalimda veririz.
bende doğumdan sonra veremdim daha minik 2 yaşına giricek
Sağol canim güldürdün beni :KK48: bende çocuk yapmıs olsam ve bu kilolarda olsam canımız sağolsun sefamız olsun derdim tatlım :KK66: ama hamilelik öncesi daha sağlıklı bi kiloya inmek istiyorum :KK52:

İyi akşamlar kızlar
Menum sabah bir yumurtadan omlet 1 dilim t.b. ekmeği domates zeytin peynir yeşillik
Öğlen 4 sıkım cigkofte marula sararak yedim bir bardak ayran
Aksam 1.5kase acılı tarhana çorbası bir tabak salata
Spor 45 dk yürüyüş
Su 2.5 litre

Günaydın kızlar :KK54: diyet nasıl gidiyo bakalım yarın tartı günü boşladınız buraları sanki yoksa vaz mı geçtiniz zayıflamaktan :KK43:
Ben bugünden itibaren ayran detoksuna başlıyorum 2 günlük sonuçu sizlerle de paylaşıcam inşallah güzel gider herşey :KK68:

İyi akşamlar kızlar
Menum sabah bir yumurtadan omlet 1 dilim t.b. ekmeği domates zeytin peynir yeşillik
Öğlen 4 sıkım cigkofte marula sararak yedim bir bardak ayran
Aksam 1.5kase acılı tarhana çorbası bir tabak salata
Spor 45 dk yürüyüş
Su 2.5 litre
Maşallah canım istikrarlısın buralarda yanlız bırakma beni :KK19: ben bikaç günlüğüne spora ara verdim pazardan itibaren bende başlıyorum bakalım diyetin yanında sıkı bi spora bahar gelince tutuştum geçen yaz istedigim kiloda degildim biraz daha birakirsam kendimi yapışıp kalıcak bu kilolar üstüme :olamaz:

Günaydın kızlar.Bende bu sabah tartıldım.Sonunda kırılma noktasını yaşadım.2 aydır 72 yi geçemiyordum,bu sabah sonunda altına düşmüşüm.Bugun zaten hiç birşey yiyecek durumda değilim.Dün akşam kızımla dışardan tavuk yemiştik.Sindirim sistemimizi mahvetti,ikimizinde midesi fena.

günaydın kızlar benim 2 haftada 3-4 kilo gitti sonrasında bir haftadır hiç azalma yok bi diyetisyen ardından dahiliyeye gitmem lazım. değerlerimde bi sorun mu var baktırayım.
Aynı kuşku bende de oluştu canım kac gündür spora diyete rağmen tık yok hatta bazen + ya bile geçtigim oluyodu :KK43: inşallah bişeyin yoktur bende cmt ye dahiliyeye randevu almıştım duruma görede diyetisyene giderim diye ama cmt şehir dısında kurumumun sınavı var mecburen dr randevum iptal oldu bakalım kendimdeki duruma göre bi ara gitmeyi planlıyorum

hellloooo günaydıııın kızlar
Bu hafta beni biliyorsunuz bi toparlayamadım, yarına kadar öyle devam eder gibi yapıcam bakalım.
bu tip zamanlarda en sinir olduğum şey, ne diyete devam edebiliyorum, ne vicdanım sızlamadan yemelere doyabiliyorum. Hiç ıvır zıvır yemedim bu hafta, öğlenleri genelde salata ama bi olmadı içimden gelmedi. Yarın eksi görmek mümkün değil pek umarım çok artı çıkmaz. Kendime haftaya mis gibi bi plan yapıp sahalara döneceğim.

Peki sonra aniden yeme isteği falan geldi mi bende mi sorun var acaba bazen öyle oluyor kendimi tutuyorum sonra ne bulursam
Yok canım olmadi 2 gün yaptım zaten arada yavaşlamıştı kilo vermem bende hızlandırmam metabolizmamı şaşirtmak icin yapmıştım sonra yine normal doyetime devam ettim bugün yeniden başladım yapmaya bakalım cmt sabahı kac olucam birdan yazarım sonucu

Yok canım olmadi 2 gün yaptım zaten arada yavaşlamıştı kilo vermem bende hızlandırmam metabolizmamı şaşirtmak icin yapmıştım sonra yine normal doyetime devam ettim bugün yeniden başladım yapmaya bakalım cmt sabahı kac olucam birdan yazarım sonucu
Yapabilirsem deneyeyim

Maşallah canım istikrarlısın buralarda yanlız bırakma beni :KK19: ben bikaç günlüğüne spora ara verdim pazardan itibaren bende başlıyorum bakalım diyetin yanında sıkı bi spora bahar gelince tutuştum geçen yaz istedigim kiloda degildim biraz daha birakirsam kendimi yapışıp kalıcak bu kilolar üstüme :olamaz:
:KK200: yapacağına inanıyorum tatlım
ben geçen mayısta 64tüm nasıl becerdiysem 8 kilo aldım ağustostan beri ama bugün 69u gördüm çok mutlu oldum son 9 kilo inşallah

Peki sonra aniden yeme isteği falan geldi mi bende mi sorun var acaba bazen öyle oluyor kendimi tutuyorum sonra ne bulursam
Yaa benim de en büyük problemim bu bazen gözüm dönüyor kendinizi durdurmak için bir şey yapabiliyor musunuz yaa özellikle regl dönemimde ,benim tek taktiğim bu durumlarda evde yiyebileceğim birşey bırAkmamak oluyor ...

Aynı kuşku bende de oluştu canım kac gündür spora diyete rağmen tık yok hatta bazen + ya bile geçtigim oluyodu :KK43: inşallah bişeyin yoktur bende cmt ye dahiliyeye randevu almıştım duruma görede diyetisyene giderim diye ama cmt şehir dısında kurumumun sınavı var mecburen dr randevum iptal oldu bakalım kendimdeki duruma göre bi ara gitmeyi planlıyorum
benim daha önce 2 defa diyetisyen geçmişim oldu. ikisininde sonunda daha fazla aldım. hele ilk gittiğim diyetisyen daha ilk randevumda moralimi bozdu. nerden bu kilolar bakalım diye üstelik çok da kilolu değildim :) haftasonu itibariyle spora bende başlıyorum. salona gidemesemde evde kendim indirdiğim programlardan yapıcam. sana sınavında başarılar canım.

merakla bekliyorum sonucu :)

Back
X