- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
Sağol canim güldürdün beniOoh sefan olsun canım bisey olmaz dediğin gibi sağlıklı olalimda veririz.
bende doğumdan sonra veremdim daha minik 2 yaşına giricek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canim güldürdün beniOoh sefan olsun canım bisey olmaz dediğin gibi sağlıklı olalimda veririz.
bende doğumdan sonra veremdim daha minik 2 yaşına giricek
Maşallah canım istikrarlısın buralarda yanlız bırakma beniİyi akşamlar kızlar
Menum sabah bir yumurtadan omlet 1 dilim t.b. ekmeği domates zeytin peynir yeşillik
Öğlen 4 sıkım cigkofte marula sararak yedim bir bardak ayran
Aksam 1.5kase acılı tarhana çorbası bir tabak salata
Spor 45 dk yürüyüş
Su 2.5 litre
Aynı kuşku bende de oluştu canım kac gündür spora diyete rağmen tık yok hatta bazen + ya bile geçtigim oluyodugünaydın kızlar benim 2 haftada 3-4 kilo gitti sonrasında bir haftadır hiç azalma yok bi diyetisyen ardından dahiliyeye gitmem lazım. değerlerimde bi sorun mu var baktırayım.
tarif değil ama ben 3 gün juico sıvı detox yapmıştım, 2.5 kilo vermiştim geçen sene.Günaydın Kızlar işe yarayan detoks tarifi olan var mu?
Canım ben daha önce kk da gördügüm bu detoxu uygulamıstım 2 günde 1.5 kilo vermistim şu an yine onu deniyorumGünaydın Kızlar işe yarayan detoks tarifi olan var mu?
Peki sonra aniden yeme isteği falan geldi mi bende mi sorun var acaba bazen öyle oluyor kendimi tutuyorum sonra ne bulursamCanım ben daha önce kk da gördügüm bu detoxu uygulamıstım 2 günde 1.5 kilo vermistim şu an yine onu deniyorum
https://www.google.com.tr/amp/s/www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ayran-detoksu-ile-2-gunde-2-kilo-verin.740063/?amp=1
Yok canım olmadi 2 gün yaptım zaten arada yavaşlamıştı kilo vermem bende hızlandırmam metabolizmamı şaşirtmak icin yapmıştım sonra yine normal doyetime devam ettim bugün yeniden başladım yapmaya bakalım cmt sabahı kac olucam birdan yazarım sonucuPeki sonra aniden yeme isteği falan geldi mi bende mi sorun var acaba bazen öyle oluyor kendimi tutuyorum sonra ne bulursam
Yapabilirsem deneyeyimYok canım olmadi 2 gün yaptım zaten arada yavaşlamıştı kilo vermem bende hızlandırmam metabolizmamı şaşirtmak icin yapmıştım sonra yine normal doyetime devam ettim bugün yeniden başladım yapmaya bakalım cmt sabahı kac olucam birdan yazarım sonucu
Maşallah canım istikrarlısın buralarda yanlız bırakma beniben bikaç günlüğüne spora ara verdim pazardan itibaren bende başlıyorum bakalım diyetin yanında sıkı bi spora bahar gelince tutuştum geçen yaz istedigim kiloda degildim biraz daha birakirsam kendimi yapışıp kalıcak bu kilolar üstüme
![]()
Inşallah canım benimde hedem 8-9 kli vermek inşallah başarıcazyapacağına inanıyorum tatlım
ben geçen mayısta 64tüm nasıl becerdiysem 8 kilo aldım ağustostan beri ama bugün 69u gördüm çok mutlu oldum son 9 kilo inşallah
Inşallah canım benimde hedem 8-9 kli vermek inşallah başarıcazbu arada takipteyim canım seni
![]()
Yaa benim de en büyük problemim bu bazen gözüm dönüyor kendinizi durdurmak için bir şey yapabiliyor musunuz yaa özellikle regl dönemimde ,benim tek taktiğim bu durumlarda evde yiyebileceğim birşey bırAkmamak oluyor ...Peki sonra aniden yeme isteği falan geldi mi bende mi sorun var acaba bazen öyle oluyor kendimi tutuyorum sonra ne bulursam
benim daha önce 2 defa diyetisyen geçmişim oldu. ikisininde sonunda daha fazla aldım. hele ilk gittiğim diyetisyen daha ilk randevumda moralimi bozdu. nerden bu kilolar bakalım diye üstelik çok da kilolu değildim :) haftasonu itibariyle spora bende başlıyorum. salona gidemesemde evde kendim indirdiğim programlardan yapıcam. sana sınavında başarılar canım.Aynı kuşku bende de oluştu canım kac gündür spora diyete rağmen tık yok hatta bazen + ya bile geçtigim oluyoduinşallah bişeyin yoktur bende cmt ye dahiliyeye randevu almıştım duruma görede diyetisyene giderim diye ama cmt şehir dısında kurumumun sınavı var mecburen dr randevum iptal oldu bakalım kendimdeki duruma göre bi ara gitmeyi planlıyorum
merakla bekliyorum sonucu :)Yok canım olmadi 2 gün yaptım zaten arada yavaşlamıştı kilo vermem bende hızlandırmam metabolizmamı şaşirtmak icin yapmıştım sonra yine normal doyetime devam ettim bugün yeniden başladım yapmaya bakalım cmt sabahı kac olucam birdan yazarım sonucu