- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahah telafi etmişsin misssAz önce dondurma yedim şimdi yürüyorum kârdamıyım zarardamı anlamadım![]()
ben hiç denemedim ama en kısa zamanda listemde canım benim de.Selam kızlar
Bende yarın şekersiz 21 gün diyetine başlıyorum.Zaten şeker ve ekmekle pek aram yok,benim için kolay olur diye umuyorum.![]()
selamlar, cuma günü tartı günümüz o gün güncel kilonu söylersen ilk sayfada hepimizin durumlarının özeti var listeye ekleriz seni de :)Ben de dahil olabilir miyim listenize :)
63.9 kiloyum. Hedefim haziran başına kadar 55 olmak. 51-52 olmak nihai hedefim :)
selam, güncel kilon nedir?Hayırlı aksamlar kızlar
Bende dahil olabilir miyim gruba![]()
Teşekkürler :) tamam eklerim.selamlar, cuma günü tartı günümüz o gün güncel kilonu söylersen ilk sayfada hepimizin durumlarının özeti var listeye ekleriz seni de :)
yaa bende o hatayı yapıyorum. hergün tartılıyorum. bende 3 gündür sabahları yürüyorum sabahları kefir bir meyve ve tuzsuz kuru yemiş yiyorum. sonrasında işe yürüyerek geliyorum. 30 dakika oluyor ama kahvaltı öncesi mi sonrası mı yürümek gerekir o kadarını bilemiyorum.Günaydın kızlarsss
Bunca yıl sonra bugün kendimde birşey farkettim, dayanamam her sabah tartılırım ben.
mesela çok iyi geçmiş bir günün sabahı tartıldığımda eksi görmeyince tartıda hemen motivasyonum düşer, artık bugünde olmadıysa daha napıyım tribine girerim :) dün çok iyi geçen günlerdendibu sabah tam tartıya çıkacakken sadece Cuma sabahı tartılmaya karar verdim. aşırı meraklıyım dayanabilir miyim bilmiyorum ama belki bu işe yarar siz nasıl yapıyorsunuz?
Ben de senin gibiyim. Çok meraklıyım. Ben her gün tartilmanin kendimce yararını görüyorum. Mesela genelde karatayciyim ama bu yıl iddia ve çok yakınımın düğünü sebebiyle hızlı kilo verme sürecine girdim. Bir çok diyet deniyorum. Bir kaç gün üst üste artı görürsem ya da umduğumdan az verirsem hemen diyet değiştiriyorumGünaydın kızlarsss
Bunca yıl sonra bugün kendimde birşey farkettim, dayanamam her sabah tartılırım ben.
mesela çok iyi geçmiş bir günün sabahı tartıldığımda eksi görmeyince tartıda hemen motivasyonum düşer, artık bugünde olmadıysa daha napıyım tribine girerim :) dün çok iyi geçen günlerdendibu sabah tam tartıya çıkacakken sadece Cuma sabahı tartılmaya karar verdim. aşırı meraklıyım dayanabilir miyim bilmiyorum ama belki bu işe yarar siz nasıl yapıyorsunuz?
Bi yerde okumuştum. Sporla pek aram yoktur, ne derece doğru bilemiyorum. Spordan sonra yediklerin vücuda yariyormus kilo anlamında. Bu yüzden spordan sonra yediklerine dikkat etmen gerekiyormuş.yaa bende o hatayı yapıyorum. hergün tartılıyorum. bende 3 gündür sabahları yürüyorum sabahları kefir bir meyve ve tuzsuz kuru yemiş yiyorum. sonrasında işe yürüyerek geliyorum. 30 dakika oluyor ama kahvaltı öncesi mi sonrası mı yürümek gerekir o kadarını bilemiyorum.
bende öyle düşünüyorum öncesinde hafif bişeyler yiyip çıkıyorum. ama daha etkili spor yapmam lazım. dün bikaç program indirmiştim yapayım dedim yook olmuyo. koca gövdemi kaldıramadım :) en iyisi bi salona gitmek sanırımBi yerde okumuştum. Sporla pek aram yoktur, ne derece doğru bilemiyorum. Spordan sonra yediklerin vücuda yariyormus kilo anlamında. Bu yüzden spordan sonra yediklerine dikkat etmen gerekiyormuş.
emin değilim ama aç karna yapılan spor daha yararlı diyor benim gittiğim spor salonundaki hoca.yaa bende o hatayı yapıyorum. hergün tartılıyorum. bende 3 gündür sabahları yürüyorum sabahları kefir bir meyve ve tuzsuz kuru yemiş yiyorum. sonrasında işe yürüyerek geliyorum. 30 dakika oluyor ama kahvaltı öncesi mi sonrası mı yürümek gerekir o kadarını bilemiyorum.
ne güzel kendini bilen insan :) bu işe yaramadı diyip başka bi tip beslenmeye geçmek yerine ben işe yaramıyosa akşama pizza var kısmına geçiyorum :)Ben de senin gibiyim. Çok meraklıyım. Ben her gün tartilmanin kendimce yararını görüyorum. Mesela genelde karatayciyim ama bu yıl iddia ve çok yakınımın düğünü sebebiyle hızlı kilo verme sürecine girdim. Bir çok diyet deniyorum. Bir kaç gün üst üste artı görürsem ya da umduğumdan az verirsem hemen diyet değiştiriyorum![]()
Öyleyse artık bende varımselam, güncel kilon nedir?
cuma tartı günümüz o zaman istersen güncel kilonu söyleyip katılabilirsin. genelde yediklerimizi de paylaşıyoruz gün içinde, hepimizin genel özeti ilk sayfadaki ilk yorumda :) hoşgeldin
Bi yerde okumuştum. Sporla pek aram yoktur, ne derece doğru bilemiyorum. Spordan sonra yediklerin vücuda yariyormus kilo anlamında. Bu yüzden spordan sonra yediklerine dikkat etmen gerekiyormuş.
Ben haftada 3 gün platese gidiyorum.bende öyle düşünüyorum öncesinde hafif bişeyler yiyip çıkıyorum. ama daha etkili spor yapmam lazım. dün bikaç program indirmiştim yapayım dedim yook olmuyo. koca gövdemi kaldıramadım :) en iyisi bi salona gitmek sanırım
canım bu bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkürler. hoşgeldin .)Öyleyse artık bende varım
Evdeki tartıya göre 61 kiloyum.
Spor salonunda 63.800(aradaki fark ucurum neden bu kadar bilmiyorum)
Dijital tartı aldım fakat her ciktigimda farkli bir kilo gösteriyor.
Bu yüzden gidip bir tane de eski basküllerden aldım.
Yani cuma günleri sizinki gibi gram olarak bildirim veremeyebilirim
Ben haftada 3 gün platese gidiyorum.
Öncesinde ya da sonrasında kardiyo aletlerini kullanabiliyoruz.
Fakat ben dizimdeki yırtık nedeniyle sadece plates yapiyorum.
Normalde onu bile yapmam yasak.
Sabah 9-10 arası plates.
Hoca mutlaka tok gelmemizi hatta mümkünse 1.5 - 2saat onceden kahvaltiyi bitirmis olmamizi istiyor.
Eger amaciniz kilo vermek ise plates sonrasinda hic bir sey yapamasaniz bile 10 dk kosu bandi ve 10 dk eliptik bisikleti kullanin, diyor
Bu sekilde yapilan bir spor sonrasinda biz sporu biraksak bile vücut yağ yakmaya devam ediyormuş. Vücuda ne zaman bir yağ girerse vücut o zaman yağ yakımını durduruyormus.
Ögle yemegi saatine kadar kaybettiginiz minerali almak acisindan maden suyu yada potasyum icerigi yuksek olan muz yiyebilirsiniz hatta yesil cay icerseniz yag yakiminiz dahada hizlanir dedi.
Eger sporu aksam yapacaksanizda mutlaka aksam yemeginden sonra yapinki vücudunuz yatana kadar yag yakmaya devam etsin dedi
ne güzel kendini bilen insan :) bu işe yaramadı diyip başka bi tip beslenmeye geçmek yerine ben işe yaramıyosa akşama pizza var kısmına geçiyorum :)
Nasıl yapiyorsun yoğurt diyetini? Bir kaç çeşidini gördüm. Ben birini denedim pek etkili olmadı diyebilirim. Seninki nasıl ve ilk günden etkisini gösterdi mi? Gerçi cuma tartilacaksin ama hissetmissindir belkiyoğurt zımbırtısında 2.gün
öğlen yoğurt yedim, bol baharatlı ve pul biberli baya iyi geldi tadı bu sefer.
![]()
![]()
Nasıl yapiyorsun yoğurt diyetini? Bir kaç çeşidini gördüm. Ben birini denedim pek etkili olmadı diyebilirim. Seninki nasıl ve ilk günden etkisini gösterdi mi? Gerçi cuma tartilacaksin ama hissetmissindir belki