69'dan 57'ye nasıl yapsam

Hoşgeldin canım
Ne zorluklarlâ biriktiriyoruz malesef bu devirde günübirlik yaşıyoruz artık Allah korusun daha beterinden
1 yıldır küçük bi birikim yapmıştım
Dün trafik kazası geçirdim arabada baya hasar var oraya gidicek birikimlerim sıfırdan başlıcam yine
Araban mi var derdin var
aaa çok geçmiş olsun iyi misin peki, cana bişey olmasında

Hoşbulduk efendim, nasılsınız:KK36:
Burda kilo vercez, diğer topikte yemekten kıstıklarımızla birikim yapcez inşallah:KK48:

Evde olmuyor yaaaa ya da ben tembelim evde motive olamıyorum:KK43:
Evede plates malzemeleri mat, çember, lastik falan aldım.
Ama henüz hicbirini kullanmadım
Salonada sırf para verdim diye gidiyorum :KK48:

Ellerine sağlık cnm.
Tabloyu görupünce bir gaza geldim sanki :KK6:

:KK3: saol canım

Hoşgeldin canım
Ne zorluklarlâ biriktiriyoruz malesef bu devirde günübirlik yaşıyoruz artık Allah korusun daha beterinden
Dün trafik kazası geçirdim arabada baya hasar var oraya gidicek birikimlerim sıfırdan başlıcam yine
Araban mi var derdin var
Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah sende bir şey yoktur.
Allah daha beterinden korusun.

En azından kenarda üç kuruşun varda yaptırabileceksin.
O da olmasaydı asıl sorun, borç harç derdi o zaman başlardı.

Birikim topiginde bir arkadaşımız "Birşeye ihtiyacım olursa; ver paşam diyecegime ver köşem diyorum. " derdi. En azından kimseye muhtac olmuyoruz

Hoşgeldin canım
Araban mi var derdin var
Cannımmmmmmm çok geçmiş olsun kuzum canına bişey olmamış çok şükür bi zarar gelmemiş ya allahım korumuş :dua::dua::dua: birikimide zaten böyle zor günler için yapıyoruz ya canım kimseye muhtaç olmamak kimseden borç istememek için sıkma sen canını sağlık olsunda yeniden biriktirirsin inşallah ve bu kez sadece güzel şeyler icin harcamak nasip olur allahın izniyle :KK68::KK68::KK68:

Hoşgeldin canım
Araban mi var derdin var
Çok geçmiş olsun canım.

modakusu modakusu Canımm ben geldimmm. Buraya yazamadım ama spora ve kontrollü beslenmeye devam ettim şükür baskül aldım haha. Sabah 63.50 olarak tartıldım. Sen devam ediyor musun konuya yazmaya.

Çok sağolun çok şükür bende birsey yok bi kaç küçük morluk dışında
sağlık olsun biriktiririz yine inşallah
Fiziksel olarak iyiyim ruhsal olarak çöküntü yaşıyorum kaza anı gözümün önünden gitmiyor Rabbim beterinden saklasin

Çok geçmiş olsun cnm. İnşallah sende bir şey yoktur.
Allah daha beterinden korusun.

En azından kenarda üç kuruşun varda yaptırabileceksin.
O da olmasaydı asıl sorun, borç harç derdi o zaman başlardı.

Birikim topiginde bir arkadaşımız "Birşeye ihtiyacım olursa; ver paşam diyecegime ver köşem diyorum. " derdi. En azından kimseye muhtac olmuyoruz

Cannımmmmmmm çok geçmiş olsun kuzum canına bişey olmamış çok şükür bi zarar gelmemiş ya allahım korumuş :dua::dua::dua: birikimide zaten böyle zor günler için yapıyoruz ya canım kimseye muhtaç olmamak kimseden borç istememek için sıkma sen canını sağlık olsunda yeniden biriktirirsin inşallah ve bu kez sadece güzel şeyler icin harcamak nasip olur allahın izniyle :KK68::KK68::KK68:

Çok geçmiş olsun canım.
Fiziksel olarak iyiyim ruhsal olarak çöküntü yaşıyorum kaza anı gözümün önünden gitmiyor Rabbimbeterinden saklasin

Fiziksel olarak iyiyim ruhsal olarak çöküntü yaşıyorum kaza anı gözümün önünden gitmiyor Rabbimbeterinden saklasin
Daaha cok yeni olay canım hatirlaman çok normal çok korkmuşsun bunlarda gecicek inşallah merak etme :dua:

Back
X