- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
8 bardak su 1 kırmızı elma 1 kabul tarçın kaynat gün içinde iç canımKızlar detoks tarifi olan var var mı işe yarayan etkili
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 bardak su 1 kırmızı elma 1 kabul tarçın kaynat gün içinde iç canımKızlar detoks tarifi olan var var mı işe yarayan etkili
İlk ve 4. Günler 1 lt süt ama ben 1.5 lt içtim.Merak rttim neler içtin canım
Kusura bakma canım geç tartildim.
Aman Allahım çok zormuş yaİlk ve 4. Günler 1 lt süt ama ben 1.5 lt içtim.
2. Gün bir kilo yoğurt
3. Gün 1kilo elma
62.4 sabitim yani geçen haftaya göre
İlk ve 4. Günler 1 lt süt ama ben 1.5 lt içtim.
2. Gün bir kilo yoğurt
3. Gün 1kilo elma
62.4 sabitim yani geçen haftaya göre
Sağol canım benim inşallah haftaya daha iyi rakamlar görücez tartıda hep birliktehaftaya daha iyi sonuçlarını bekliyorum canım
Nisanda inşallah ×2 olarak görürürüz canım hep birliktedaha bildirmeyen arkadaşlar var ama Mart ayında diyet grubumuz toplamda 13 kg zayıflamış
pazartesi görüşmek üzere![]()
Evet ya haziran da kilo kalmasın istiyorum artık psikolojik olarak iyice takıldı kafama kilo sorunuhaftaya çok iyi olacak olsun.. ay ay ilerliyoruz, nisan daha iyi olsun hepimiz için.![]()
Deneyeceğim canım teşekkürler8 bardak su 1 kırmızı elma 1 kabul tarçın kaynat gün içinde iç canım
1.56Boyunuz kaç acaba,öğrenebilir miyim?
Sen de ben de müdavimi olduk diyet günlüklerinin
Sen de ben de müdavimi olduk diyet günlüklerinin![]()
Günaydın :)Günaydın kızlarss
haftasonu yarınlar olmayacakmış gibi yedim içtim
aslında herşey çok masum başlamıştı, her cuma olduğu gibi ofisten Cuma pisliği yapmak üzere çıktım. Ama yapamadık, Cumartesi günü normal bi kahvaltı ile başlayıp akşam alkol alınca herşey bozuldu. Pazar günü de kalktım süt reçeli yaptım bi kaç kaşık yedim, baya baya aldım başımı gittim yine.
Sabah korktum tartılmadım
Bu hafta en azından bir kaç gram eksi görmek için çabalayacağım. Bir de kendime sözüm olsun 1 Mayıs'a kadar hiç kaçamak yapmıyorum![]()