69'dan 57'ye nasıl yapsam

ilk sayfayı güncelledim :) Özetimizi de buraya bırakıp ben Cuma pisliğine doğru yola çıkıyorum :KK72:

Ekran Resmi 2018-04-06 17.04.44.webp

Günaydın kızlarss
haftasonu yarınlar olmayacakmış gibi yedim içtim :eğlence::kk77:
aslında herşey çok masum başlamıştı, her cuma olduğu gibi ofisten Cuma pisliği yapmak üzere çıktım. Ama yapamadık, Cumartesi günü normal bi kahvaltı ile başlayıp akşam alkol alınca herşey bozuldu. Pazar günü de kalktım süt reçeli yaptım bi kaç kaşık yedim, baya baya aldım başımı gittim yine.

Sabah korktum tartılmadım :kızgın:
Bu hafta en azından bir kaç gram eksi görmek için çabalayacağım. Bir de kendime sözüm olsun 1 Mayıs'a kadar hiç kaçamak yapmıyorum :KK17:

Bir de bu ay boyunca su kotamı +500 ml yükseltiyorum. Boy ve kilo olarak hesaplattığımda günde 2.100 lt içmem önerilmişti. Ben genellikle 2 litre içebiliyorum, bu ay 2.500 litre içip haftada bir kaç günde akşamları ödem çayı içmeyi hedefliyorum bakalım.

Günaydın kızlarss
haftasonu yarınlar olmayacakmış gibi yedim içtim :eğlence::kk77:
aslında herşey çok masum başlamıştı, her cuma olduğu gibi ofisten Cuma pisliği yapmak üzere çıktım. Ama yapamadık, Cumartesi günü normal bi kahvaltı ile başlayıp akşam alkol alınca herşey bozuldu. Pazar günü de kalktım süt reçeli yaptım bi kaç kaşık yedim, baya baya aldım başımı gittim yine.

Sabah korktum tartılmadım :kızgın:
Bu hafta en azından bir kaç gram eksi görmek için çabalayacağım. Bir de kendime sözüm olsun 1 Mayıs'a kadar hiç kaçamak yapmıyorum :KK17:
Günaydın :)
Ben de aynen haftasonu cozutanlardanim.
Bir mayısa kadar kaçamak yapmama sözüne ben de dahil olmak istiyorum. Arada hatırlatalım birbirimize. Kaçamak yok!

Kızlar günaydın netim yoktu girmedim pek bu hafta artıdaydım malesef.
Bu gün ablamla kabak dotoksuna başlıyoruz bakalım.nasıl olucak. Kahvaltı yaptım şimdi sonraki öğunler kabak olacak

Günaydın, ben de bugün diyetisyenden öğrendim. Alkol alındığında vücuttan ödemi 72 saat gitmiyormuş. Ortalama 2 kilo farkedermiş. Onun için bugün juico'dan sıvı detox yapıyorum. Sabah aç karna içilen shotlarından aldım 1 adet, tadı aşırı iyiydi. Öğlende 145 kalorilik ıspanaklı ananaslı juicoyu seçtim. Bugünü böyle sıvı geçiricem.

Back
X