69'dan 57'ye nasıl yapsam

Herkese meraba kızlar hayırlı cumalar :KK52: 66.3 le de ben geldim fark -500 gr buna da şükür inşallah haftaya daha iyi sonuçlar almayı umuyorum :KK28: kulkedisi30 kulkedisi30 ve amesia amesia sizide kutlarım canlar :KK68:Hoppa
senide tebrik ederim canım. sende gayet iyi gidiyosun eğitim vs olmasına rağmen azalıyor. inşallah hafifliycez hepbirlikte :)

çok mu sitemkar oldum :KK70:
:KK48: Senin canın sağolsun kuzu :KK66: sitem olarak algılamadın ne kadar güzel merak ediliyorum diye düsundum :KK52:
senide tebrik ederim canım. sende gayet iyi gidiyosun eğitim vs olmasına rağmen azalıyor. inşallah hafifliycez hepbirlikte :)
Çol sagol canım inşalla kalıcı olarak şu fazlalıklarımizdan kurtulmayı başarıcaz bu kez :dua: aslımda o 2 haftalık ara olmayaydı iyiydi ne güzel 64 leri görmüştüm aimdi 62 lerdeydim muhtemelen :KK16: ama napalım yol kazası diyelim :KK66:
kızlar yalnız grubun en şişkosu ben miyim yaaaa :KK43:
Canımmmm ne demek şisko bizim sadece biraz kilo fazlamız var :KK48: onlardan da birlikte kurtulucaz hem bizim grubun özelliği bu coğumuzun kiloları birbirine çok yakın :KK66: sadece B bilinmeyenkullanici erken yol almış inşallah bizde hedefimize varicaz canım :KK68:

Sağol canımcım geldim hemde söz verdiğim gibi - yle geldim :KK28: sporada yavaştan başladım ama h sonu vites arttırma hedefim var :KK48: en az bi 45 dk lık yürüyüş planliyorum günlük :KK66:
ayynen canım bende öyle planlıyorum inşallah. sağlıklı beslenme işini oturttum sanırım. - leri gördükçe motivasyonum artıyo. bi de yürüyüşümü yaparsam benden iyisi yok.

:KK70: yaaaaaaaa söyleme öyle :KK56:
:KK48: Senin canın sağolsun kuzu :KK66: sitem olarak algılamadın ne kadar güzel merak ediliyorum diye düsundum :KK52:

Çol sagol canım inşalla kalıcı olarak şu fazlalıklarımizdan kurtulmayı başarıcaz bu kez :dua: aslımda o 2 haftalık ara olmayaydı iyiydi ne güzel 64 leri görmüştüm aimdi 62 lerdeydim muhtemelen :KK16: ama napalım yol kazası diyelim :KK66:

Canımmmm ne demek şisko bizim sadece biraz kilo fazlamız var :KK48: onlardan da birlikte kurtulucaz hem bizim grubun özelliği bu coğumuzun kiloları birbirine çok yakın :KK66: sadece B bilinmeyenkullanici erken yol almış inşallah bizde hedefimize varicaz canım :KK68:
kolay almadım bu kiloları, birden verecek değilim ama işte hep eksi görmek istiyorum tartıda. bi de ben dengeli beslenmeye başlayalı 2 ay oldu toplamda 8 kilo verdim ama kendime inanamıyorum ilk defa bu kadar istikrarlı oldum.

Perşembe, cuma 10.000 hedefine ulaşanlarda bugün :nazar::halay:
42076A51-1A8E-4C75-836C-2B2B97966729.webp 63A1A76A-B897-4523-B098-0F3598ABF4A5.webp

Dün kola içtim o iyi geldi bana eczacı kola iç düzelirsin dedi 9 ay sonra ilk kez kola içtim :KK70:
benim daha 5 gün oldu bırakalı :işsiz: tam bir çikolatalı herşey ve light cola bağımlısı olduğum için salı günğnden beri başım ağrıyor sürekli ama içmiycem de yemiycem de geçicek, resmen bağımlılık yaratıyolar :KK12:

Back
X