- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
Herkese meraba kızlar hayırlı cumalar
66.3 le de ben geldim fark -500 gr buna da şükür inşallah haftaya daha iyi sonuçlar almayı umuyorum
kulkedisi30
ve
amesia
sizide kutlarım canlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senide tebrik ederim canım. sende gayet iyi gidiyosun eğitim vs olmasına rağmen azalıyor. inşallah hafifliycez hepbirlikte :)Herkese meraba kızlar hayırlı cumalar66.3 le de ben geldim fark -500 gr buna da şükür inşallah haftaya daha iyi sonuçlar almayı umuyorum
![]()
kulkedisi30 ve
amesia sizide kutlarım canlar
![]()
çok mu sitemkar oldum![]()
Çol sagol canım inşalla kalıcı olarak şu fazlalıklarımizdan kurtulmayı başarıcaz bu kezsenide tebrik ederim canım. sende gayet iyi gidiyosun eğitim vs olmasına rağmen azalıyor. inşallah hafifliycez hepbirlikte :)
Canımmmm ne demek şisko bizim sadece biraz kilo fazlamız varkızlar yalnız grubun en şişkosu ben miyim yaaaa![]()
kızlar yalnız grubun en şişkosu ben miyim yaaaa![]()
Sağol canımcım geldim hemde söz verdiğim gibi - yle geldimGüle güle kullan aldıklarını
Bekliyoruz cnm
ayynen canım bende öyle planlıyorum inşallah. sağlıklı beslenme işini oturttum sanırım. - leri gördükçe motivasyonum artıyo. bi de yürüyüşümü yaparsam benden iyisi yok.Sağol canımcım geldim hemde söz verdiğim gibi - yle geldimsporada yavaştan başladım ama h sonu vites arttırma hedefim var
en az bi 45 dk lık yürüyüş planliyorum günlük
![]()
yaaaaaaaa söyleme öyle
![]()
kolay almadım bu kiloları, birden verecek değilim ama işte hep eksi görmek istiyorum tartıda. bi de ben dengeli beslenmeye başlayalı 2 ay oldu toplamda 8 kilo verdim ama kendime inanamıyorum ilk defa bu kadar istikrarlı oldum.Senin canın sağolsun kuzu
sitem olarak algılamadın ne kadar güzel merak ediliyorum diye düsundum
Çol sagol canım inşalla kalıcı olarak şu fazlalıklarımizdan kurtulmayı başarıcaz bu kezaslımda o 2 haftalık ara olmayaydı iyiydi ne güzel 64 leri görmüştüm aimdi 62 lerdeydim muhtemelen
ama napalım yol kazası diyelim
Canımmmm ne demek şisko bizim sadece biraz kilo fazlamız varonlardan da birlikte kurtulucaz hem bizim grubun özelliği bu coğumuzun kiloları birbirine çok yakın
sadece B bilinmeyenkullanici erken yol almış inşallah bizde hedefimize varicaz canım
![]()
Canim 61.0 im@haziran1405
K Karanfil_kokuyor
sempatik_kiz
cgdmk
Emsalsizimmm
B bilinmeyenkullanici nerelerdesiniz bakim![]()
Canım akşamdan kalmayım sabaha kadar içtim ondan gelmedim çok canım sıkkon kilo bildireyim 56.6 aslında daha azdı ama çok kustum ondan bu rakamı aldım kahve vs içmiş halim@haziran1405
K Karanfil_kokuyor
sempatik_kiz
cgdmk
Emsalsizimmm
Geldim cnm. Bugun kilo bildirimi yapmak istemedim çünkü regli oldum o yüzden bir şişkinlik var vücutta@haziran1405
K Karanfil_kokuyor
sempatik_kiz
cgdmk
Emsalsizimmm
ohh haftaya mis ozaman ödemler giderGeldim cnm. Bugun kilo bildirimi yapmak istemedim çünkü regli oldum o yüzden bir şişkinlik var vücutta
Canım akşamdan kalmayım sabaha kadar içtim ondan gelmedim çok canım sıkkon kilo bildireyim 56.6 aslında daha azdı ama çok kustum ondan bu rakamı aldım kahve vs içmiş halim
Dün kola içtim o iyi geldi bana eczacı kola iç düzelirsin dedi 9 ay sonra ilk kez kola içtimolsundu
bitki çayı falan iç miden düzelir en azından canım
benim daha 5 gün oldu bırakalıDün kola içtim o iyi geldi bana eczacı kola iç düzelirsin dedi 9 ay sonra ilk kez kola içtim![]()