69'dan 57'ye nasıl yapsam

yılmadı, hedefi parkurda tamamladı dersiniz :rapci:
3 litre su içtim :skandal:
E3CB0971-E290-42C2-B8C2-D91886D4D27D.webp 64771BFB-A728-4982-93C2-6A12DE27CE80.webp

Günaydın kızlar modakusu modakusu canım 69 dayım ben kızım biraz rahatsız girmiyordum birkaç gündür bu hafta pazartesi bende artık menülerimi paylaşacağım burda son haftalar iyice saldım
geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık, önümüzdeki hafta mis gibi geçer umarımm hepimiz için

Selam kızlarss bugün de tam bir pazar kahvaltısı yaptım ekmeksiz ve 13.00 civarlarında geç kahvaltıları çok seviyorum :KK200:
Gün içinde çok işim var, kışlık yazlık dolap değişimi - ayakkabı dolabını düzeltmem lazım - evi toparlamayı veee balkonu temizleyip yaz açılışını yapmayı planlıyorum. Bunları 19.00’a kadar bitirebilirsem şahane olur akşam yemeği yiyip doğru yürüyüşe önce bi kahve içip öyle başlıyım miskinlik forever :kahve:

yazlık kışlık değişimini ancak bitirdim, şu kilolardan kırtulunca giyebileceğim 123468 tane kıyafetim yine ortaya çıktı. evin bir bölümünü düzenleyip, yemek yemeyi planlıyorum şimdi. Balkon işini belki akşama yaparım pilim bitmezse

Günaydın kızlar modakusu modakusu canım 69 dayım ben kızım biraz rahatsız girmiyordum birkaç gündür bu hafta pazartesi bende artık menülerimi paylaşacağım burda son haftalar iyice saldım
Çok gecmiş olsun canım sanada kızınada :KK52: saģlık olsun gerisi hallolur çok şükür daha iyisiniz heralde artik aramizda görebilicemize göre :dua:

Günaydın kızlar :KK54: hepinize iyi haftalar hayırlı kandiller :KK68:
Gelelim sabah neler yedigimize :KK52:1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 4-5 siyah zeytin birazda tulum peyniri
günaydın canım. bugün niyetliyim. haftasonu biraz kaçırdım sahurda sadece süt ve hurma yedim. akşama Allah kerim. bu hafta biraz toparlamam lazım.

Günaydın kızlarss, haftasonu çok güzel geçti.
Bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım, bugün kararlıyım acıkana kadar yemek yemeyeceğim. Öğle saati oldu diye yemeğe koşmaya son :)
dün yürüyüş yapmadım, bütün gün dolap savaşı verdim tabi aynı şey değil ama akşama şımardım işte canım bişey yapmak istemedi. Eve gidince balkon işini halledicem, sonra yemek sonra yürüyüş miss.. yarın yine tatil ne tatlııı :halay:

Günaydın kızlarss, haftasonu çok güzel geçti.
Bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım, bugün kararlıyım acıkana kadar yemek yemeyeceğim. Öğle saati oldu diye yemeğe koşmaya son :)
dün yürüyüş yapmadım, bütün gün dolap savaşı verdim tabi aynı şey değil ama akşama şımardım işte canım bişey yapmak istemedi. Eve gidince balkon işini halledicem, sonra yemek sonra yürüyüş miss.. yarın yine tatil ne tatlııı :halay:
evet yaa yarının tatil olduğunu düşünerek kalktım resmen sürünüyordum :D

Dün dolap detoxu yaparken aynı zamanda yatak odasını da tekrar bi revize ettim. Eşyaların yerini değiştirmece vs. gözüme kestirdiğim bir duvar için tablo yaptırıcam birazdan, balkon için bir kaç fide aldım yürüyüş oldu git gel derken, akşam balkon temizliği sırasında biraz saksı-toprak işleri çıkarttım kendime en sevdiğim :)
Hala acıkmadığım için yemek yemedim, 1,5 litre su içtim.

Dün dolap detoxu yaparken aynı zamanda yatak odasını da tekrar bi revize ettim. Eşyaların yerini değiştirmece vs. gözüme kestirdiğim bir duvar için tablo yaptırıcam birazdan, balkon için bir kaç fide aldım yürüyüş oldu git gel derken, akşam balkon temizliği sırasında biraz saksı-toprak işleri çıkarttım kendime en sevdiğim :)
Hala acıkmadığım için yemek yemedim, 1,5 litre su içtim.
o dolap detoxu acayip iyi geliyo süreklide elden çıkaracak bişeyler bulunuyor.

akşam 19.00’da közlenmiş patlıcsn yoğurt karışımı ve köfte yedim. bugün 3 litre su içtim. 5000 adım + 21 kat çıkmışım ☺️ asansör kullanmadım bugün hiç.
Bir de balkon temizliğinin yanı sıra tüm camları sildim artı yürüyüş yapmadım. Birazdan yatıcam.

Iyi aksamlar kızlar
Bugün tartıldım. 62.800 çıktım. Sadece 200 gr verebilmişim. Inşallah cumaya kadar dahada eksileri görebilirim.

SABAH
Peynirli, yeşil zeytinli sandviç

ARA
1 çay bardağı leblebi

AKŞAM
1 kase yoğurt
Yarım ev ekmeği (Anneanne yapımı yemesem olmazdı)

Su =2.5 litre
Spor= Leslie 3 mil

Back
X