Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık, önümüzdeki hafta mis gibi geçer umarımm hepimiz içinGünaydın kızlarmodakusu canım 69 dayım ben kızım biraz rahatsız girmiyordum birkaç gündür bu hafta pazartesi bende artık menülerimi paylaşacağım burda son haftalar iyice saldım
çok geçmiş olsun canım. sağlık olsunda gerisi hallolur.Günaydın kızlarmodakusu canım 69 dayım ben kızım biraz rahatsız girmiyordum birkaç gündür bu hafta pazartesi bende artık menülerimi paylaşacağım burda son haftalar iyice saldım
Çok gecmiş olsun canım sanada kızınadaGünaydın kızlarmodakusu canım 69 dayım ben kızım biraz rahatsız girmiyordum birkaç gündür bu hafta pazartesi bende artık menülerimi paylaşacağım burda son haftalar iyice saldım
günaydın canım. bugün niyetliyim. haftasonu biraz kaçırdım sahurda sadece süt ve hurma yedim. akşama Allah kerim. bu hafta biraz toparlamam lazım.Günaydın kızlarhepinize iyi haftalar hayırlı kandiller
Gelelim sabah neler yedigimize1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 4-5 siyah zeytin birazda tulum peyniri
evet yaa yarının tatil olduğunu düşünerek kalktım resmen sürünüyordumGünaydın kızlarss, haftasonu çok güzel geçti.
Bu sabah güzel bir kahvaltı yaptım, bugün kararlıyım acıkana kadar yemek yemeyeceğim. Öğle saati oldu diye yemeğe koşmaya son :)
dün yürüyüş yapmadım, bütün gün dolap savaşı verdim tabi aynı şey değil ama akşama şımardım işte canım bişey yapmak istemedi. Eve gidince balkon işini halledicem, sonra yemek sonra yürüyüş miss.. yarın yine tatil ne tatlııı![]()
Sağol canım biraz daha iyi hissediyorum artıkÇok gecmiş olsun canım sanada kızınadasaģlık olsun gerisi hallolur çok şükür daha iyisiniz heralde artik aramizda görebilicemize göre
![]()
Çok gecmiş olsun canım sanada kızınadasaģlık olsun gerisi hallolur çok şükür daha iyisiniz heralde artik aramizda görebilicemize göre
![]()
Sağol canım evet sağlık herşeyin başıçok geçmiş olsun canım. sağlık olsunda gerisi hallolur.
Sağol canım İnşallah güzel bir hafta olur hepimize bol eksili günlergeçmiş olsun canım herşeyin başı sağlık, önümüzdeki hafta mis gibi geçer umarımm hepimiz için
o dolap detoxu acayip iyi geliyo süreklide elden çıkaracak bişeyler bulunuyor.Dün dolap detoxu yaparken aynı zamanda yatak odasını da tekrar bi revize ettim. Eşyaların yerini değiştirmece vs. gözüme kestirdiğim bir duvar için tablo yaptırıcam birazdan, balkon için bir kaç fide aldım yürüyüş oldu git gel derken, akşam balkon temizliği sırasında biraz saksı-toprak işleri çıkarttım kendime en sevdiğim :)
Hala acıkmadığım için yemek yemedim, 1,5 litre su içtim.
o dolap detoxu acayip iyi geliyo süreklide elden çıkaracak bişeyler bulunuyor.