Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ne güzel kısırrrr... ofiste nerde buldun canım :)öğle yemeği olarak tavuk sote ve biraz kısır yedim.
yemeğe gittiğimiz cafede zeytinyağlılar kısmında vardı canım, genelde ogisin yemekhanesinde de sürekli kısır yapıyolar :) yarına yemeğimi yanımda götürmeyi planlıyorum ama daha yapmadım bakalımay ne güzel kısırrrr... ofiste nerde buldun canım :)
günaydın kızlar. nasılsınız bende şişkinlik var yine uzun zamandır pilav yemiyordum ramazanda biraz yedim tamam belki biraz değil fazla yemişimdirondan olabilir mi acaba. bi de bitki çaylarımı içemiyorum o da olabilir.
deniyim canım sağolasın. sen nasılsın yoğun mu iş temposubenim de reglim yaklaştı ondan biraz şiş hissediyorum ama illa ödem tutuyorumdur.
rezene çayı vs denesene canım bende çok işe yarıyor rezene
menün çok güzel canımsabah kahvaltı yaptım, yemeğimi yanımda getirmeyi başardım sonunda :)
yeşil mercimek ve kabak var bir de yoğurt.. bugün acıkınca rahatım ohh ne yicem derdi yok.
bugün yoğundum baya ama bir sıkıldım bir sıkıldım sormadeniyim canım sağolasın. sen nasılsın yoğun mu iş temposu
canım sen yaz. bizden çekinmene gerek yok adını duyunca hemen kötü olacaksak tutmayalım daha iyi :) rahat ol yanibu akşam yemeğe gidelim dedik, kendime uygun olduğunu düşündüğüm için kebapçıya gidelim dedim. Kanat, ayran, az bulgur yedim önden gelen pofidik pideyi yemedim biraz tulum peyniri tırtıkladım. Menüm böyleydi, ezan okundu ben de yazıyım dedim :)
aaa hakkaten canım senn iyi gidiyodu. nazarımızmı değdigünaydın
bende oruç değilim sabah tartıldım 65.2 +300 gr
Niye böyle oldu anlamadım![]()
süppeerrrGünaydın kızlarss
son 2 hafta buralar çok sessizleşti
Tartı güncelleme gününde ilk bilgi benden gelsin
64.400... 1 haftada -900 gr.
1 kg olmamış ama olsun
Eki Görüntüle 2150069
evet yaa çok sessiz bi grup olduk canlanalım birazGünaydın kızlarss
son 2 hafta buralar çok sessizleşti
Tartı güncelleme gününde ilk bilgi benden gelsin
64.400... 1 haftada -900 gr.
1 kg olmamış ama olsun
Eki Görüntüle 2150069
bi kaç gündür tatlı falan kaçırdım ondan oldu sanırım olsun haftaya düzeltirim inşallahaaa hakkaten canım senn iyi gidiyodu. nazarımızmı değdi