69'dan 57'ye nasıl yapsam

geçen haftadan beri yapamamıştım bugün tamamladım :halay:
0E3F682B-61D0-4A0F-BCE5-96FE2C63F048.webp

günaydın kızlar. nasılsınız bende şişkinlik var yine uzun zamandır pilav yemiyordum ramazanda biraz yedim tamam belki biraz değil fazla yemişimdir :( ondan olabilir mi acaba. bi de bitki çaylarımı içemiyorum o da olabilir.

günaydın kızlar. nasılsınız bende şişkinlik var yine uzun zamandır pilav yemiyordum ramazanda biraz yedim tamam belki biraz değil fazla yemişimdir :KK43: ondan olabilir mi acaba. bi de bitki çaylarımı içemiyorum o da olabilir.

benim de reglim yaklaştı ondan biraz şiş hissediyorum ama illa ödem tutuyorumdur.
rezene çayı vs denesene canım bende çok işe yarıyor rezene

sabah kahvaltı yaptım, yemeğimi yanımda getirmeyi başardım sonunda :)
yeşil mercimek ve kabak var bir de yoğurt.. bugün acıkınca rahatım ohh ne yicem derdi yok.

bu akşam yemeğe gidelim dedik, kendime uygun olduğunu düşündüğüm için kebapçıya gidelim dedim. Kanat, ayran, az bulgur yedim önden gelen pofidik pideyi yemedim biraz tulum peyniri tırtıkladım. Menüm böyleydi, ezan okundu ben de yazıyım dedim :)

bu akşam yemeğe gidelim dedik, kendime uygun olduğunu düşündüğüm için kebapçıya gidelim dedim. Kanat, ayran, az bulgur yedim önden gelen pofidik pideyi yemedim biraz tulum peyniri tırtıkladım. Menüm böyleydi, ezan okundu ben de yazıyım dedim :)
canım sen yaz. bizden çekinmene gerek yok adını duyunca hemen kötü olacaksak tutmayalım daha iyi :) rahat ol yani

Back
X