çok güzel menüymüş, afiyet olsun canımgünaydııınnn... dün akşam iftarda çorba salata kabak sote ve çok az tavuk yedim ha bi de 2 kaşık bulgur pilavı
normalde sahur yapmam ama dün yaptım 2 haşlanmış yum. peynir zeytin ceviz ve salatalık yedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel menüymüş, afiyet olsun canımgünaydııınnn... dün akşam iftarda çorba salata kabak sote ve çok az tavuk yedim ha bi de 2 kaşık bulgur pilavı
normalde sahur yapmam ama dün yaptım 2 haşlanmış yum. peynir zeytin ceviz ve salatalık yedim.
sağolasın canım. senin menüler de çok güzel böyle paylaşınca fikir oluyo en azından ben faydalanıyorum.çok güzel menüymüş, afiyet olsun canım
bence ondan yoksa herkes bi iki gün içi paylaşımı yapardıbiraz daha aktif olabiliriz aslında ama ramazan diyemi sessiz acaba
nası bişey almayı düşünüyosun ben normallerden aldım ama ayrıntılı olanlarda aklım kaldı yağ kas oranı vs. o yüzden diyetisyene gidiyorum aman kastan gitmesin diye :)öğlene acıkmamayı umuyordum ama olmayacak galiba, akşama menü belli yeşil mercimek, cacık.
bir de bugün belki baskül alışverişi yaparım. bayadır araştırıyodum.
ben de bayadır araştırdım, vücut analiz baskülü alıcam. 2 marka var aklımda bakalım bugün hangisine denk gelirsem artık. scale 700 düşünüyorum ama bluetooth ile telefona bağlanıyor falan :) bir de sanırım kayıt yaptığı için telefondan tartı aralarındaki farkları görebiliyorsunnası bişey almayı düşünüyosun ben normallerden aldım ama ayrıntılı olanlarda aklım kaldı yağ kas oranı vs. o yüzden diyetisyene gidiyorum aman kastan gitmesin diye :)
waavvv o kadarını bilmiyordumben de bayadır araştırdım, vücut analiz baskülü alıcam. 2 marka var aklımda bakalım bugün hangisine denk gelirsem artık. scale 700 düşünüyorum ama bluetooth ile telefona bağlanıyor falan :) bir de sanırım kayıt yaptığı için telefondan tartı aralarındaki farkları görebiliyorsun
Afiyet olsun.yediklerin çok güzel oruç için.su da içtiysen tamamdır bence :)günaydııınnn... dün akşam iftarda çorba salata kabak sote ve çok az tavuk yedim ha bi de 2 kaşık bulgur pilavı
teşekkürler canım 2 lt suyum ve 2 bardak da kefirim vardı evet iyi gidiyorum ama bend ede sıkıntı wcAfiyet olsun.yediklerin çok güzel oruç için.su da içtiysen tamamdır bence :)
canım tebrikler. ilk bahsettiğinde olumsuz bişey yazıp motivasyonunu etkilemek istemedim ama tek tip beslenme gibi geliyo bana. çorbamızı da yiyoruz meyvemizi de (abartmadan tabi) et tavuk tabiki var. ve harika sebzeler ben gerçekten seviyorum sebze yemeklerini salataları. şekeri bırakmak gerçekten iyi geliyo sanki bi bağımlılıktan kurtulmak gibi malum ramazan iftar davetlerinde tatlı oluyor geçen gün bi baklavanın yarısını zor yediğimi farkettim zamanla oluyo tabi ama çok mutlu oldum. önemli olan sağlıklı beslenmeyi hayatımıza adapte edebilmek. mesela istediğim kiloya geldiğimde eski sağlıksız beslenmeme geri dönmek istemiyorum. arada tabiki yiyorum canım isterse ama sonrasında toparlamayı da öğrendim. nefsimize yasaklarla zulm edersek dönüşü kötü oluyo malesef :) sanırım uzun oldu :)günaydın kızlar.
atak evresinden sonra 2.evrenin 1.günündeydim dün.
sonunda baktımki yine kilo vermişi.4 günde 1.8 kg oldu...ama dün akşam öyle bir gına geldi ki bir anda bana proteinden etten tavuktan yumurtadan.
ve zaten cok zararlı olduğunu düşünmeye başladım.bir an delirecek gibi hissettim kendimi.
bu kadar insan düzenli beslenerek kilo veriyorda ben neden meyveden sebzeden cevizden mahrum kalarak kilo vermeye çalışayım ki.
kaldı ki bünyeme yansıyacak bu protein yüklemesi belli.
ve bıraktım...mutluyum :)
yine aynı mantıkla ekmek hamur işi şeker tatlı pirinç olmayacak.
neymiş yaaaaaa bıkmışım...
kilo vermeye devam edeceğim kızlar bu şekilde inş.
konu sorun değil ya neticede gerçekler,benim şükür o problemim yok.senin boyun ve kilon kaç şuan ya da kaç kilo verdin belki onlarla ilgilidirteşekkürler canım 2 lt suyum ve 2 bardak da kefirim vardı evet iyi gidiyorum ama bend ede sıkıntı wcbiliyorum hoş bi konu değil ama
![]()
şunu farkettiğim için de bıraktım.canım tebrikler. ilk bahsettiğinde olumsuz bişey yazıp motivasyonunu etkilemek istemedim ama tek tip beslenme gibi geliyo bana. çorbamızı da yiyoruz meyvemizi de (abartmadan tabi) et tavuk tabiki var. ve harika sebzeler ben gerçekten seviyorum sebze yemeklerini salataları. şekeri bırakmak gerçekten iyi geliyo sanki bi bağımlılıktan kurtulmak gibi malum ramazan iftar davetlerinde tatlı oluyor geçen gün bi baklavanın yarısını zor yediğimi farkettim zamanla oluyo tabi ama çok mutlu oldum. önemli olan sağlıklı beslenmeyi hayatımıza adapte edebilmek. mesela istediğim kiloya geldiğimde eski sağlıksız beslenmeme geri dönmek istemiyorum. arada tabiki yiyorum canım isterse ama sonrasında toparlamayı da öğrendim. nefsimize yasaklarla zulm edersek dönüşü kötü oluyo malesef :) sanırım uzun oldu :)
boyum 1,65 kilom 69 80 den geldim. bilmiyorum neden güzelde besleniyorum amakonu sorun değil ya neticede gerçekler,benim şükür o problemim yok.senin boyun ve kilon kaç şuan ya da kaç kilo verdin belki onlarla ilgilidir
şunu farkettiğim için de bıraktım.
ben 30 yaşındayım ama yemek yapmam hazırcıyım üşengeçim yoğun çalışıyorum falan.
bu 4 günde yemek yapmayı,yarını planlamayı,düzenli beslenince gözününde doyduğunu farkettim.bunu dukansız da yapabileceğimi düşündüm dolayısıyla...ki çok daha sağlıklı haklısın...
konu sorun değil ya neticede gerçekler,benim şükür o problemim yok.senin boyun ve kilon kaç şuan ya da kaç kilo verdin belki onlarla ilgilidir
şunu farkettiğim için de bıraktım.
ben 30 yaşındayım ama yemek yapmam hazırcıyım üşengeçim yoğun çalışıyorum falan.
bu 4 günde yemek yapmayı,yarını planlamayı,düzenli beslenince gözününde doyduğunu farkettim.bunu dukansız da yapabileceğimi düşündüm dolayısıyla...ki çok daha sağlıklı haklısın...
malesef ben masa başı çalışanlardanım. hareket iyidir :)öğlen ilginç şekilde acıkmadım, yani en azından şuan hala aç değilim.
Kahvaltı sonrası 1 litre su içtim, biraz ofis dışında işlerim var onları yapıp gelicem hem bu arada adım sayarım çalışmış olur biraz :)
tartıyı da alırsam, dönüşte paylaşırım.
ben de hep ofisteyim. hele sigarayı bıraktıktan sonra hiç masadan kalkasım gelmiyor.malesef ben masa başı çalışanlardanım. hareket iyidir :)
aklımda.ilk fırsatta izleyeceğim.valla ne yalan söyliyim iyi yapmışsın bırakıp :) ben kendim yaparken baya sıkılmıştım meyve-sebze özledim ya resmen.
bide ben sabahları ceviz-badem yemeyi çok seviyorum. Şimdi çok mutluyum.. the sugar filmini lütfen bi ara izle.
bende bugün çok hafif kahvaltı yapmama rağmen öğlen yiyemedim henüz.yoğurt yedım az evvel az,bugünü hafif geçirmeliyim diye düşündüm akşam iftar daveti var.öğlen ilginç şekilde acıkmadım, yani en azından şuan hala aç değilim.
Kahvaltı sonrası 1 litre su içtim, biraz ofis dışında işlerim var onları yapıp gelicem hem bu arada adım sayarım çalışmış olur biraz :)
tartıyı da alırsam, dönüşte paylaşırım.