69'dan 57'ye nasıl yapsam

Slm kızlar bir antepli olarak zayıf kalmak gerçekten çok zor. Bugün tartılmadım bildirimi yarın yapacagim izniniz varsa
tabi canım ben Pazartesi güncellerim artık listeyi.

Bayramda tatile gitmiyorum ama günübirlik bi iki plan var, onun haricinde bol yürümeli, havuzda yüzmeli geçer umarım.
Hatta bu hafta sonu d vitamini eksiğimi havuz başında güneşlenerek telafi etmeyi umuyorum. :)

su konusunda güzel gittiğim bir gün geçiyor.
2 litredeyim şuan. Gerçi her gün 2 litre içiyorum ama bazen çok zorlanıyorum.

Eskiden hiç ama hiç su içmezdim, sadece ilaç içeceğim zaman içiyordum. Onun haricinde bütün gün light cola içerdim.
Nerden baksak 4-5 aydır her gün 2 litre su içmeye zorluyorum kendimi, hala alışamadım. En azından artık aralarda susuyorum, bi bu değişti bu süreçte susama hissi geldi.

Alintilayamadim yazdiklairnizi aceleden.aynen 1 lt su az aslinda ama suan bu kadar yapabiliyorum.zaten hareketimde yok suan.
1 hafta sonra hepsi duzene girecek bayram itibariyle.
modakusu modakusu senin gibi ben de aa ne kdr zayiflamissin iltifatlarini duymak istyorum.
69 63 arasida baya farkettirir.
Bayrama kadar sadece diyet.sonrasinda sporla hizlandiracagim soz....

Bu arada kisteyi guncelkeyince atiyorsun dimi buraya.yoksa ilk sayfadami duruyor hep.

tabi canım ben Pazartesi güncellerim artık listeyi.

Bayramda tatile gitmiyorum ama günübirlik bi iki plan var, onun haricinde bol yürümeli, havuzda yüzmeli geçer umarım.
Hatta bu hafta sonu d vitamini eksiğimi havuz başında güneşlenerek telafi etmeyi umuyorum. :)
bayrama kadar idare edebilirsem bende kar sayıcam gerçekten en azından ramazanı 67 ile bitirsem süppeerr

su konusunda güzel gittiğim bir gün geçiyor.
2 litredeyim şuan. Gerçi her gün 2 litre içiyorum ama bazen çok zorlanıyorum.

Eskiden hiç ama hiç su içmezdim, sadece ilaç içeceğim zaman içiyordum. Onun haricinde bütün gün light cola içerdim.
Nerden baksak 4-5 aydır her gün 2 litre su içmeye zorluyorum kendimi, hala alışamadım. En azından artık aralarda susuyorum, bi bu değişti bu süreçte susama hissi geldi.
su içmek harikadır yaaa ben seve seve içiyorum

Alintilayamadim yazdiklairnizi aceleden.aynen 1 lt su az aslinda ama suan bu kadar yapabiliyorum.zaten hareketimde yok suan.
1 hafta sonra hepsi duzene girecek bayram itibariyle.
modakusu modakusu senin gibi ben de aa ne kdr zayiflamissin iltifatlarini duymak istyorum.
69 63 arasida baya farkettirir.
Bayrama kadar sadece diyet.sonrasinda sporla hizlandiracagim soz....

Bu arada kisteyi guncelkeyince atiyorsun dimi buraya.yoksa ilk sayfadami duruyor hep.
ilk sayfayı güncelliyorum her hafta canım, bazen hem güncelliyorum hem de aynı görüntüyü yoruma atıyorum :))
deneyimime göre 5 kilo 1 beden incelme farkettiriyor. 6 kiloya geldiğinde seni her gün görenlerde artık bi zahmet farkedip helaaal diyor :) olucak daha güzel günler görücez.
ne iş yapıyorsun bu arada, bu kadar yoğun olmandan dolayı merak ettim :)

Bu Cumartesi başlayıp takribi önümüzdeki 1 ay boyunca haftada en az 3 gün yüzücem ve kendimi yürüyüşe alıştırmaya çalışıcam. Başladığım tarih itibari ile bakalım 1 ayın sonunda nasıl bir fark olacak. Başlangıçta ölçülerimi almıştım ama bulamıyorum :( yarın tekrar alırım artık en azından yüzme+çeşitli yürüyüş vs aktivite nasıl bi fark yaratıyor görmüş oluruz.

ilk sayfayı güncelliyorum her hafta canım, bazen hem güncelliyorum hem de aynı görüntüyü yoruma atıyorum :))
deneyimime göre 5 kilo 1 beden incelme farkettiriyor. 6 kiloya geldiğinde seni her gün görenlerde artık bi zahmet farkedip helaaal diyor :) olucak daha güzel günler görücez.
ne iş yapıyorsun bu arada, bu kadar yoğun olmandan dolayı merak ettim :)
Resmi bir kurumda mudur yardimcisiyim.

bende yürüyüşü bikere artık iyice hayatıma dahil etme
Bu Cumartesi başlayıp takribi önümüzdeki 1 ay boyunca haftada en az 3 gün yüzücem ve kendimi yürüyüşe alıştırmaya çalışıcam. Başladığım tarih itibari ile bakalım 1 ayın sonunda nasıl bir fark olacak. Başlangıçta ölçülerimi almıştım ama bulamıyorum :KK43: yarın tekrar alırım artık en azından yüzme+çeşitli yürüyüş vs aktivite nasıl bi fark yaratıyor görmüş oluruz.
m lazım. bi de plates zayıflamak güzel evet ama göbek ve iç bacakta sıkılaşmak istiyorum. bayram sonrası platese başlıyorum inşallah.

Back
X